Първоначално изпратено от Yori
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Last edited by X_Y; 18.08.2021, 11:50.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Пиши, пиши Груев, наредил съм се в ниското, може и някой да се излъже да продаде
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ще гледаме, Батя, ще гледаме - това ли ви казаха по телефона, че септември щял да бъде май? Добре, нека е май, аз имам 15 акции и си чакам, не ми е зор. Но според мен пиесата вече е след втори антракт, както вече казах, а след него следва последното действие и там гърми пушката (по Чехов). Отделно, не останаха шарани, дето да им се продаде, та кой ще я качва тази цена, освен пак онези, дето я забутаха до 18? Може, има го в зара, ако така са ти казали по телефона, така ще стане. Ню ера, нали така беше, или пък май е ню парадигм - колко еднаквo звучат,a - айде сега си виж графиката на Халтурата на годишна база, сравни я с тази по-долу (даже фърст сел офф имаше точно като по учебник на 6,50) и сам кажи къде е в момента. Just saying
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Нали ако ги кеширам спира ръста им бе Груючо!? А аз вярвам че бичия тренд има още доста път нагоре. Правя това в което вярвам!
Иначе въпроса с кеширането може да се зададе и при 30 и при 50 и при 100% и ако нямаш топки да си държиш на анализа, кешираш и никога не виждаш 200! Схвана ли идеята!?
Ще кеширам когато преценя че тренда е на изчерпване. А точно при Алтерко, само гледай Септември какво ще стане с тоя "таван" 18 лв. Пак ще гледкаш така -
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
...
П.С. Тези 200% кешира ли ги, или пак виртуални...?
Иначе въпроса с кеширането може да се зададе и при 30 и при 50 и при 100% и ако нямаш топки да си държиш на анализа, кешираш и никога не виждаш 200! Схвана ли идеята!?
Ще кеширам когато преценя че тренда е на изчерпване. А точно при Алтерко, само гледай Септември какво ще стане с тоя "таван" 18 лв. Пак ще гледкаш така -
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Кое се е откъснало от фундамента бе кибик Груйчо!? И при ДОХ и при Алтерко имаш силен ръст и подобрение в показателите, отделно БФБ като цяло е в бичи тренд! Разбира се че при тези условия акциите ще растат нагоре, с или без леки корекции.
Май само ти си се откъснал от реалността и не виждаш какво се случва под носа ти! Орева форума вече година ще стане, а ние през това време направихме 200% Аз не мога да вдяна такава тъпост и упоритост.. нещо сериозно е сбъркано в теб!
П.С. Тези 200% кешира ли ги, или пак виртуални, тип 2008, когато, по разкази на колеги от форума, се е налагало да те спасяват?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Звучиш като апологет на чичикака - глей ся при осрани права колко малко върна, та значи след като вече мина увеличението сме само нагоре. Има ли вариант да се каже и че нещо не е баш как требе и че акцията отдавна се е откъснала от фундамента си и реално си е чиста (по дефиницията на професор каро)
Май само ти си се откъснал от реалността и не виждаш какво се случва под носа ти! Орева форума вече година ще стане, а ние през това време направихме 200% Аз не мога да вдяна такава тъпост и упоритост.. нещо сериозно е сбъркано в теб!
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Смятам какви шарани сте хахахаха
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Смятайте при празни приказки и оплескани продукти какви продажби и печалби имат, пък ако ги оправят не знам какво ще е !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Смятайте при празни приказки и оплескани продукти какви продажби и печалби имат, пък ако ги оправят не знам какво ще е !Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
т.е. досега всички тия проблеми са налични - във всичките продукти на фирмата, барабар с оплесканото APIМашалла. Апропо само едни празни приказки, понеже стандартизацията е факт на ниво чип дори.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТака де.Очакваш след 15.09. цената да пада....гръмва пушката, яхтата "Кор Кароли" се потапя и т.н....Ма живи и здрави де, гледаме мача, т.е. пиесата
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМнйе, пиесата отива към края си (вече преваля втория антракт), а в края винаги гърми пушката - поне така трвърди авторитет като Чехов
Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеВторото поколение устройства на Shelly, наречено Shelly-NG, най-накрая е тук. Тези устройства използват по -добър процесор, имат повече памет и се представят по -добре от класическите устройства Shelly. Те поддържат Bluetooth Low Energy функция, която прави задачата за осигуряване много по -лесна. Shelly-NG стандартизира потребителските интерфейси, решава много проблеми с последователността на API и осигурява по-добри структури, използвани като основни градивни елементи на новия API.Машалла. Апропо само едни празни приказки, понеже стандартизацията е факт на ниво чип дори.
Коментар
Коментар