Алтерко е ясен ама само аз ли забелязвам че Импулса изостава все пак нали имат голяма експозиция тук..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
Колега, колега ... изтри ни по един месец от живота с лека ръка
Е, то това си е пазарЪт,- страхове и алчност!
Мислех си за "септемврийчетата", - но вече трябва да гледаме и за октомврийчетата с какви резултати ще започнат.
А дали ще има замезване, преди да тръгнат на школото,- кой да ти каже!
Пьотър плет плете, по пет пръта преплита,- все някъде ще трябва да се вплете
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
..., а до септемврийчетата 35...
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеШели Груп навлезе в последната си спекулативна фаза ------ Балонерко.Кога ще пукнат балона,предстои да разберем,но очевидно ,маркет мейкърите още не са разбрали ,че почна корекция по световните фондови борси
Кажи нещо за обемите и за елхичките не се срамувай
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеВсеки първи час в Германия,още преди да отвори БФБ, някой купува и вдига с 2-4% и после цял ден чака.Изкуствено вдигат пазара
Но да видим докога ще имат сили за това ....
Всичко пада,в Европа,в Америка,на БФБ, а само тук расте.Или аз пропускам нещо, или си е чиста спекуламненията ми не са препоръка за каквито и да е действия
- 1 like
Коментар
-
Шелли груп АД
Друга нерегулирана информация
08:52
Shelly Group реализира възможността за приходи от периодични плащания с функция за премиум абонамент в приложението Shelly Smart Control
http://www.x3news.com/?page=news&language=bg
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Тъпите немци явно вярват във оценката на монтега от 52 лв и ви обират акцииките мощно и напоително...ами продажбите като достигнат 200 мил евро защото Волфганг си държи на името и думата....каква ли ще е оценката тук да попитам великите оценители и сметкаджии и техничари?
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
е тя съвсем няма да се успокои и след 3-4 отчета ще е на 50+ така че пак ще те е шубе :
Ми смятай фундамента къде ще е след 2г и пак си прецениНе виждам никоя друга хартия която се търкаля на бфб да има по-голяма перспектива за растеж
Но обикновено цената не расте постоянно. Има периоди на ръст/спад и консолидация. Тамто из книгите по ТА пише че обикновено времето на ръст (или спад) е около 30%, през останалите 70% е в консолидация (цената се движи в определени граници без ясна посока).
Като гледам графиката голямото яху почва Октомври 2012 до около Ноември 2022 когато прави връх от 25 после връща до към 16 и после има 6-7 месеца движения в интервала около 16-24 - които са подходящи за покупка, ако искаш спокойно да товариш.
Така че сега най-вероятно ще направи връх някъде, ще върне малко и ще почне да консолидира - но къде ще направи връх, колко ще върне и после колко време ще консолидира не се наемам да давам прогнози.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеАз да се похваля не съм купувал.
Имам прилично количество тука. Като първите покупки бяха на 6 лв и после по-масово купувах като беше на 9 и средната е някъде около 10. Мисля преди 2 години беше това. По-точно преди 2 години и половина. Като минаваше един голям пакет на 6 лв тогава я забелязах акцията и се включих почти като беше минал.
На тактиката buy and hope съм
До кога ще стискам не знам. Дали ще купувам още пак не знам.
Може и да купя, но при някаква корекция или някакво успокояване, така като расте ме е страх да влизам щото може и да върне. Нека се поуспокои, да върне малко, да излязат 3-4 хубави отчета и пак ще има яху, тогава ако имам кеш може и да се включа пак.
Ми смятай фундамента къде ще е след 2г и пак си прецениНе виждам никоя друга хартия която се търкаля на бфб да има по-голяма перспектива за растеж
Last edited by precakanoto; 07.08.2023, 20:29.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Аз да се похваля не съм купувал.
Имам прилично количество тука. Като първите покупки бяха на 6 лв и после по-масово купувах като беше на 9 и средната е някъде около 10. Мисля преди 2 години беше това. По-точно преди 2 години и половина. Като минаваше един голям пакет на 6 лв тогава я забелязах акцията и се включих почти като беше минал.
На тактиката buy and hope съм
До кога ще стискам не знам. Дали ще купувам още пак не знам.
Може и да купя, но при някаква корекция или някакво успокояване, така като расте ме е страх да влизам щото може и да върне. Нека се поуспокои, да върне малко, да излязат 3-4 хубави отчета и пак ще има яху, тогава ако имам кеш може и да се включа пак.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от camm Разгледай мнение
Някой забеляза ли в последния отчет, че Шелли с огромния кеш е започнал да известира в стартъпи, засега само в един - ел. магазин, който продава й продуктите на Шелли...
Коментар
Коментар