Първоначално изпратено от Dio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
сега ще те блокира
докато не остане САМ със себе си в целия форум
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
Само Ти ли не виждаш днес колко акции са на минус и то при блу чиповете? Какви яхтсмени, в карлуково да не са затворили достъпа и да са минали на онлайн ?
докато не остане САМ със себе си в целия форум
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеКакто се и очакваше - изведнъж яхтата пристигна с гръм. "Случайно" де, щото нали съпротиви, зелени барчета, притеснени бичета и т.н.. Но явно са последните издихания, няма вече пауър, няма биндзин за яхтата - с едва 1/10 от обороцията днес се включиха, но нищо, важно беше да се успоят бичетата, за да има матриал после. Винаги съм ги признавал яхтсмените, много са добри, не са като еверестите
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
Появяването на хейтъра почти винаги вдига цената. Горките спекулантчета, които му се вързваха, много бой изядоха досега.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Както се и очакваше - изведнъж яхтата пристигна с гръм. "Случайно" де, щото нали съпротиви, зелени барчета, притеснени бичета и т.н.. Но явно са последните издихания, няма вече пауър, няма биндзин за яхтата - с едва 1/10 от обороцията днес се включиха, но нищо, важно беше да се успоят бичетата, за да има матриал после. Винаги съм ги признавал яхтсмените, много са добри, не са като евереститеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеТолкова я вика Груев яхтата и тя взе , че се появи
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеСега ние може да си говорим много неща, но истината е, че имаше нужда от студен душLife won't wait for you.
Коментар
-
Груйче,
за утре едно хапче успокоително да си приготвиш, че току-виж Алтерко е паднал с още 1-2% /вероятността за спад под 17,20 лв според мен е около 10-20%, но все пак/ и изпаднеш в още по-голям екстаз, което, види ми се, няма да е никак здравословно с оглед размерите на днешния твой дилириум, който наблюдаваме.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Сега чакаме първия яхтсмен, който ще обяви, че е продал всичко на 20+ и че тогава са купували само балъците - да видим кой ще е
Апропо, мое мнение от 05.10 в една друга тема - халтурко беше 20+ лева - нали обичаме да си припомняме мнения. Все пак да видим финала на сесията - при толкова голям обем, ако и днес няма обиране с прахосмукачката в края, значи наистина влизаме във финалната сцена на пиесата в 3 действия и 2 антракта. Не е препоръкЪ и ала-бала
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар