Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
т.е. когато отворим ние вече ще имаме инфо за евентуален интерес още в първия ден.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеВ колко часа започва търговията във Франкфурт?
https://youtu.be/Tkpo-ZdIuk4Last edited by tony1975; 21.11.2021, 19:24.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Всеки сам си преценя, както казва Греъм. За мен остава още едно действие и тогава, все пак трябва да изчакаме и махагона и евентуалната промоция 2 за 3
Но това си е твой проблем, разбира се.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
[ATTACH=CONFIG]n3832674[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]n3832675[/ATTACH]
- 2 Харесвания
Коментар
-
Всеки сам си преценя, както казва Греъм. За мен остава още едно действие и тогава, все пак трябва да изчакаме и махагона и евентуалната промоция 2 за 3
- 4 Харесвания
Коментар
-
Пак си излязал от двора(твоя!) и се скиташ по чужди хармани, чужда стока да пазиш!
РечИ барем на софрата вечерна, едно благодарско Наздреве, зер и ти вече пролазваш над "заветната" ти сполука-Спидиторна!!!
Със скромния си билет от 15алтерпениста, вече наблюдаваш из високо старият си уСПИДех, зер там стигна до заветните ти 58% печалба, а с Алтерпенист-от 15,00 катериш вече връз 68% и си в първия базов лагер. Провери си текилажа и кислорода,- Съвет е!!!
- 7 Харесвания
Коментар
Коментар