Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеПозволих си да пиша само защото има инфо за резултатите и да допълня табличката на BSEtrader-a за последните 2 години- нека ме извини, ако имам неточно изчисление, и да ме коригира и допълни за предишните години, ако счете за необходимо. За мен даун трендът в е видим както при съспостяване с предишните Кю-та на същата година, така и с темпа на растеж съпоставен с предишната година пак по Кю-та. За някакви мижави 50% ръст на приходите на годишна база имаме 6 пъти ръст в цената - изводите всеки сам да си ги направи!
П.С. Ако не станат някакви ултра чудеса с последното Кю и не направят 30+ милиона приходи, т.е. колкото за предишните 3 Кюта общо горе-долу, ще си пия уиски от 4Д, при това с голямо удоволствие - все пак беше единственият с топки
P.S.И ПОИ са купили акции.Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Позволих си да пиша само защото има инфо за резултатите и да допълня табличката на BSEtrader-a за последните 2 години- нека ме извини, ако имам неточно изчисление, и да ме коригира и допълни за предишните години, ако счете за необходимо. За мен даун трендът в е видим както при съспостяване с предишните Кю-та на същата година, така и с темпа на растеж съпоставен с предишната година пак по Кю-та. За някакви мижави 50% ръст на приходите на годишна база имаме 6 пъти ръст в цената - изводите всеки сам да си ги направи!
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение2018-Q1 1,241 2018-Q2 600 2019-Q1 3,194 2019-Q2 3,570 2020-Q1 7,162 2020-Q2 7,081 2020-Q3 9,621 2021-Q1 13,759 2021-Q2-предв 12,356 2021-Q3-предв 11,652
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеПредварителните данни към 30 септември 2021 г. показват значително увеличаване на приходите от продажби на устройства (вкл. съпътстващи услуги) за първите девет месеца на 2021 година (с натрупване до 30 септември 2021 г. вкл.) достигайки 37 822 хил. лева, което представлява ръст от 54.5 % спрямо същия период на 2020 година, като проходите от продажби на устройства с марка „Shelly” са нараснали с 61.7%, а приходите от продажба на устройства с марка “MyKi” са намалели с 18.9 %. Намалението на приходите от продажба на устройства с марка “MyKi” се дължи основно на влиянието на противоепидемичните мерки, предприети от правителствата на редица страни в които се продават устройствата. Приходите от продажба на устройства и свързаните с тях услуги през третото тримесечие на 2021 г. са нараснали с 21.1%, (достигайки 11 652 хил. лв.) в сравнение със същия период на 2020 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеИ ко стана днес новина два пенсионни фонда от Варна си купили”малко” ал.терко на 20 лв хаха ами честито явно анализа им показва добро бъдеще за тази хартия
- 2 Харесвания
Коментар
-
Предварителните данни към 30 септември 2021 г. показват значително увеличаване на приходите от продажби на устройства (вкл. съпътстващи услуги) за първите девет месеца на 2021 година (с натрупване до 30 септември 2021 г. вкл.) достигайки 37 822 хил. лева, което представлява ръст от 54.5 % спрямо същия период на 2020 година, като проходите от продажби на устройства с марка „Shelly” са нараснали с 61.7%, а приходите от продажба на устройства с марка “MyKi” са намалели с 18.9 %. Намалението на приходите от продажба на устройства с марка “MyKi” се дължи основно на влиянието на противоепидемичните мерки, предприети от правителствата на редица страни в които се продават устройствата. Приходите от продажба на устройства и свързаните с тях услуги през третото тримесечие на 2021 г. са нараснали с 21.1%, (достигайки 11 652 хил. лв.) в сравнение със същия период на 2020 г.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеНа днешният ден преди една година....наздраве...на рискувалите тогава и на екипа на...заведението
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
абе къде е Хари
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМалко са ....докато Бриджит Бардо не извие не признавам...
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМалко са ....докато Бриджит Бардо не извие не признавам...
Коментар
Коментар