IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сирма Груп Холдинг АД (SGH / SKK )

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение

Бай Валю, какво представлява натурален алгоритъм в пространството на Фурие?
    Интересно ми стана. би ли обяснила
    Имам само повърхностни знания - 2 семестъра - и нямам идея колко имаш ти, но най-просто Фурие дефинира пространство във времето чрез функции и алгоритми и изследва честотите, които влияят на куонтитума /не съм сигурна в превода на български/ За най-ясно, дефинира ЗАвръщане във бъдещето!
    by the way - что значит я напьюсь за тебя
    Last edited by buyvalue; 19.05.2022, 00:26.
    IM d best

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Интересно наистина колко покупки са направили а са знаели за сделката
      Достатъчно многоооо!

Коментар

• Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнение

Нямам идея за горното твърдение, но ако позволиш коментар за девизът ти – твърдението в него е под съмнение и до днес и е странно да си го слагаш за девиз точно това!
        „Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.“
        Дзета теорията на Риман е ХИПОТЕЗА, поставена за доказване от самия Риман. Въпреки, че Хилберт я поставя като задача за 21-ви век, има много тълкования доказана ли е или не и в различни източници отговорът е да, но според други не?
        При дзета функцията на Риман опитът е да се определи в каква степен простите числа са функция на натурален алгоритъм в пространството на Фурие?
        Най-общо казано, опитът да се дефинира безкрайност, чрез функция и довеждане на уравнението до фиксирана стойност - резултат в дзета функцията е недоказан опит, дори и с дефинирането на термини като кратни нули, тривиални и нетривиални нули.
        Темата е интересна, защото математиката е точна наука, но въпреки всички опити да опише действителността, явно безкрайност е неприемливо за математиците/Риман, въпреки че това е автора на интегралите, в тази частност с дзета хипотезата безкрайността, пак не успява!
        Пример: математика 1+1=2; реален живот: 1 човек + 1 човек = 3ма /ако не са хомо първите 2 числа/
        Та, помисли си върху девиза....
        Бай Валю, какво представлява натурален алгоритъм в пространството на Фурие?
        Интересно ми стана. би ли обяснила
        Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнение
          Ако трябва да избираме едното от двете, по-добре да е Елана.
          По-"пазарно" звучи някак си
          Нямам идея за горното твърдение, но ако позволиш коментар за девизът ти – твърдението в него е под съмнение и до днес и е странно да си го слагаш за девиз точно това!
          „Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.“
          Дзета теорията на Риман е ХИПОТЕЗА, поставена за доказване от самия Риман. Въпреки, че Хилберт я поставя като задача за 21-ви век, има много тълкования доказана ли е или не и в различни източници отговорът е да, но според други не?
          При дзета функцията на Риман опитът е да се определи в каква степен простите числа са функция на натурален алгоритъм в пространството на Фурие?
          Най-общо казано, опитът да се дефинира безкрайност, чрез функция и довеждане на уравнението до фиксирана стойност - резултат в дзета функцията е недоказан опит, дори и с дефинирането на термини като кратни нули, тривиални и нетривиални нули.
          Темата е интересна, защото математиката е точна наука, но въпреки всички опити да опише действителността, явно безкрайност е неприемливо за математиците/Риман, въпреки че това е автора на интегралите, в тази частност с дзета хипотезата безкрайността, пак не успява!
          Пример: математика 1+1=2; реален живот: 1 човек + 1 човек = 3ма /ако не са хомо първите 2 числа/
          Та, помисли си върху девиза....
          Last edited by buyvalue; 18.05.2022, 23:48.
          IM d best

Коментар

• Елана да си го купуват плондера над 80 стинки, Друг не виждам да има огромно желание
            Добре че Хари Кийн го няма. Може да са го прибрали.
            Иначе щеше да ни обясни колко струват растежните...
            Last edited by zlatna treska; 18.05.2022, 23:13.

Коментар

трябва да съм служителка на Елана или ПФБК, за да имам достъп до x3news.com - Това ли ти е логиката?
              Ако трябва да избираме едното от двете, по-добре да е Елана.
              По-"пазарно" звучи някак си
              Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Първоначално изпратено от galaxy Разгледай мнение
                Поправете ме, ако греша ама buyvalue, която е служител на ПФБК отвори темата, че има търговия с вътрешна информация от инвестиционния посредник на Сирма, който е ПФБК? Интригуващо стана
                трябва да съм служителка на Елана или ПФБК, за да имам достъп до x3news.com - Това ли ти е логиката?
                IM d best

Коментар

Поправете ме, ако греша ама buyvalue, която е служител на ПФБК отвори темата, че има търговия с вътрешна информация от инвестиционния посредник на Сирма, който е ПФБК? Интригуващо стана
                  Точно през първата къща се продаваше напоително на 50 ст., увлякоха и клиенти на Капман, Юга, Карол, Елана
                  Не са само на "доверчив" пенсионер, защото и фф мръдна...
                  Почти не останаха пенсионерски акции, а може и да са свършили

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Една такава сделка за продажба на дъщерно дружество трае поне 3-4 месеца така че малко са прекарали с покупките на акции ми се струва.
                    За 3-4 месеца 100% Какво не ти харесва?

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
                      ама има "професионалисти" тук, дето имат абонамент към яхтата - да получават обаждания предварително, а очевидно този път телефоните са мълчали ... и тези хора сега казват, че живота е бил несправедлив към тях .. тъй де, за какво им е абонамента
                      Една такава сделка за продажба на дъщерно дружество трае поне 3-4 месеца така че малко са прекарали с покупките на акции ми се струва.

Коментар

• ама има "професионалисти" тук, дето имат абонамент към яхтата - да получават обаждания предварително, а очевидно този път телефоните са мълчали ... и тези хора сега казват, че живота е бил несправедлив към тях .. тъй де, за какво им е абонамента

Коментар

• От години се изкупуват малко по малко обратно акции - всичко се обявява публично, НО хейтърите мразят и нагоре и надолу и защото са пропуснали да купят евтино и ...

PS:Не съм финансов съветник, имам акции и мнението ми не е препоръка за покупки или продажби
                          Мненията ми не са препоръки или съвети за търговия или каквото и да е друго.

Коментар

IPO беше от Елана.

От елана - с любов
                            Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Поправете ме, ако греша ама buyvalue, която е служител на ПФБК отвори темата, че има търговия с вътрешна информация от инвестиционния посредник на Сирма, който е ПФБК? Интригуващо стана

Коментар

12.05.2022 X3news – Сирма Сълюшънс купува 150 000 акции от Сирма Груп на 0.505
                                10.05.2022 X3news – Сирма Сълюшънс купува 150 000 акции от Сирма Груп на 0.504
                                06.04.2022 X3news – Сирма Сълюшънс купува 250 000 акции от Сирма Груп на 0.520
                                30.03.2022 X3news – Сирма Сълюшънс купува 105 000 акции от Сирма Груп на 0.510
                                07.03.2022 X3news – Сирма Сълюшънс купува 200 000 акции от Сирма Груп на 0.510
                                17.05.2022 X3news –15:14h Сирма Солюшънс АД, ЕИК 040529004 записва 2 813 759 броя обикновени поименни акции и 654 414 броя акции клас А от Сирма Ей Ай на 16.05.2022 и веднага след това е дошла оферта за покупка на последното на EUR 28.5 mln.
                                17.05.2022 X3news –15:18h се оповестява на простолюдието, че Сирма Груп Холдинг АД би получило от продажбата на Сирма Ей Ай EUR 6 600 714 >>> цената скача от 0,50 на 0,84 лв./акция
                                17.05.2022 X3news –16:08h се оповестява на простолюдието, че Сирма Груп Холдинг АД свиква общо събрание на акционерите, за да се гласува продажбата на Сирма Ей Ай за EUR 28.5 mln.
                                РЕГЛАМЕНТ (ЕС) № 596/2014 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА
                                от 16 април 2014 година относно пазарната злоупотреба (Регламент относно пазарната злоупотреба) и за отмяна на Директива 2003/6/ЕО на Европейския парламент и на Съвета и директиви 2003/124/ЕО, 2003/125/ЕО и 2004/72/ЕО на Комисията
                                …….
                                2. За целите на параграф 1 се смята, че информацията е точна, ако тя посочва набор от обстоятелства, които съществуват или които основателно може да се очаква, че ще настъпят, или посочва събитие, което е настъпило или за което основателно може да се очаква, че ще настъпи, когато такава информация е дотолкова конкретна, че позволява да се направи заключение относно възможното въздействие на този набор от обстоятелства или на това събитие върху цените на финансовите инструменти
                                …..
                                4. За целите на параграф 1 информация, която, ако бъде направена публично достояние, би могла да има значително въздействие върху цената на финансови инструменти, дериватни финансови инструменти, свързани спот договори за стоки или продавани на търг продукти, основани на квоти за емисии, означава информацията, която разумен инвеститор вероятно би използвал като част от мотивите за своите инвестиционни решения
                                …….
                                Член 8
                                Злоупотреба с вътрешна информация
                                1. За целите на настоящия регламент злоупотреба с вътрешна информация възниква, когато дадено лице разполага с вътрешна информация и я използва, като придобива или се разпорежда за собствена сметка или сметка на трета страна, пряко или косвено, с финансови инструменти, за които се отнася тази информация.
                                ………
                                й) по отношение на юридически лица — максимални административни имуществени санкции в размер на най-малко:
                                i) за нарушение на членове 14 и 15 — 15 000 000 EUR или 15 % от общия годишен оборот на юридическото лице според последните налични отчети, одобрени от управителния орган или в държавите членки, където официалната парична единица не е евро — равностойността в националната парична единица към 2 юли 2014 г.;
                                ii) за нарушения на членове 16 и 17 — 2 500 000 EUR или 2 % от общия му годишен оборот според последните налични отчети, одобрени от управителния му орган или в държавите членки, където официалната парична единица не е евро — равностойността в националната парична единица към 2 юли 2014 г.; и
                                iii) за нарушения на членове 18, 19 и 20 — 1 000 000 EUR или в държавите членки, където официалната парична единица не е евро— равностойността в националната парична единица към 2 юли 2014 г.
                                Интересно наистина колко покупки са направили а са знаели за сделката

Коментар

Working...
                                X