If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
....майстор на. Късият разказ е този и голям лъжец... гледай интервюто преди 4 г и сравнявай... понеже са негодни продадоха това което е ценно щото и то им замира... видяха че бб няма да се върнат... умряха им схемите и онтото и то... и сега един. Куп гнили лъжи!
Не забравяй че Сирма запазва 24% в Онтото Човека си каза направо, направихме грешки ще се коригираме. Момента е супер да се консолидира малко пазара в региона ако имаш кеш и ако го свършат умно може да им се получат нещата
Аз от интервюто разбирам, че са се захванали да пудрят компанията, което в краткосрочен и средносрочен план ще е полезно за цената на акцията. Може и дългосрочно да е добре, но там вече ще зависи и от покритието.
Ясно ми е, че когато даден инвеститор е имал загуби в дадена компания, после не е лесно да превъзмогнеш лошото чувство. Отношението на пазара се вижда какво е, но всичко си има цена. Така беше и при Агрия, и при Неохим ... сега Сирма. Някои събития показват началото на промяна и на отношение, и на резултати. Рискове както винаги има, трябва да има човек винаги повече от едно на ум, но определено стана интересно.
Цветан Алексиев: До 2026 г. „Сирма“ ще вложи около 50 млн. лв. в придобивания
Около 2026 г. възнамеряваме да се листнем на по-голяма световна борса с оценка от поне 300 млн. долара, казва главният изпълнителен директор на холдинга
Съвсем логично затова си продават собствените акции на 0.745....
много са ми смешни скептиците тук, как са се набълбукали в опаковчик на китайски релета и разпалено ни агитират как това е супер растяща ИТ компания, която ще стане по-голяма и от Амазон
Аз лично съм скептичен, но ще гледаме мача.. Малко като пръскане на розова мъгла ми мяза цялата работа
Дано ме опровергаят! Успех!
Имам същото мнение. Според мен, това което продадоха им беше най-големия актив и другото не струва колкото него.
Може би и затова се хвърлиха да стават "венчъри", така модерното направление в последно време - нужни са все пак някакви активи. Само кеш по време на инфлация не носи профит
И аз им пожелавам успех
Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Аз лично съм скептичен, но ще гледаме мача.. Малко като пръскане на розова мъгла ми мяза цялата работа
....майстор на. Късият разказ е този и голям лъжец... гледай интервюто преди 4 г и сравнявай... понеже са негодни продадоха това което е ценно щото и то им замира... видяха че бб няма да се върнат... умряха им схемите и онтото и то... и сега един. Куп гнили лъжи!
Като се поразсее розовата мъгла, ще се върнем в Агрия...
Нооооо, може да се окаже, че е нещо повече от розова мъгла!
Не подценявам мениджмънта... поставили са си нови цели, имат нова визия за развитие, и могат много неща да направят... хора с опит!
Хубаво е човек да знае какво става в кухнята... обаче, ако не знае, че и другите кухни си имат своите подобни неприятни тайни, може да се разочарова и да напусне купона по-рано
Цветан Алексиев: До 2026 г. „Сирма“ ще вложи около 50 млн. лв. в придобивания
Около 2026 г. възнамеряваме да се листнем на по-голяма световна борса с оценка от поне 300 млн. долара, казва главният изпълнителен директор на холдинга
Онто им беше златното яйце, което за съжаление не успяха да измътят сами. Дано имат шанс сега.
Последните дни продадох почти всичко - нямам им вяра в дивидентни обещания. Тези прехвърляния на пакети също допринесоха за решението ми.
Успех на държателите!
След интервюто с Алексиев,очаквам още едни 10% .Сериозен изглежда и с амбицията да позиционира Сирма по добре на БФБ
Онто им беше златното яйце, което за съжаление не успяха да измътят сами. Дано имат шанс сега.
Последните дни продадох почти всичко - нямам им вяра в дивидентни обещания. Тези прехвърляния на пакети също допринесоха за решението ми.
Успех на държателите!
Оххх не бъди наивник добряк моля те поне ти... малко по. Адекватно.... опознай хората първо преди да инвестираш.... измамници рестаджии към предишната власт... ако това го няма се търсят варянти явно... офис в Америка- смях... счетоводни резултатинагоди го и маниполиран... и явно едно нещо ценно но застаряващо... и някой им предложил нещо за него... пълна каша... хората не стават... ще си чакат някой да ги развие да им пусне ресто поредната схемичка... и дано изгаряш пари а не да загубиш тези от агрия...
Малък процент съм алокирал ! И в Агрия се мразеше мениджмънта но се промениха хората и сега са сред най обичаните. Щом могат да направят подобна сделка при оценка 60 милиона значи имат потенциал но с времето ще видим.
В момента си прехвърлят пакети на 74-84 ст което е разбираемо на фона на сделката с продажбата на дъщерното. Мисля че продажбата на дъщерното коренно промени сантимента и сега ще имат много кеш да си развиват бизнеса, да продължават да купуват ИТ компании, и да раздават дивиденти. А и запазват 23% от AI компанията чиято цена най вероятно ще расте стабилно след нови инвестиции в развитието.
Аз също бях голям скептик но съм гласувал вече доверие!
Оххх не бъди наивник добряк моля те поне ти... малко по. Адекватно.... опознай хората първо преди да инвестираш.... измамници рестаджии към предишната власт... ако това го няма се търсят варянти явно... офис в Америка- смях... счетоводни резултатинагоди го и маниполиран... и явно едно нещо ценно но застаряващо... и някой им предложил нещо за него... пълна каша... хората не стават... ще си чакат някой да ги развие да им пусне ресто поредната схемичка... и дано изгаряш пари а не да загубиш тези от агрия...
Коментар