IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сирма Груп Холдинг АД (SGH / SKK )

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Във вторник е имало сделка на извън регулирания пазар на 0.84
    Last edited by mag-inv; 02.06.2022, 09:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
      1.30 ми е ОК
      И моята цена е там някъде... освен ако няма и други изненади...

Коментар

• 1.30 ми е ОК

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение

Ако съм сам още по-добре.
          Поздрави, znae6t! Губиш се в последно време Няма да ти е самотно тук ми се струва

Коментар

ОКи!!!
            Като утрои, веднага се махаме с Иво Орозов. Нали Иво?

Коментар

• Не си!

Коментар

• Първоначално изпратено от mag-inv Разгледай мнение

Не си сам, споко

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                  Недоверчив е пазара...не че няма защо. Иначе капитализацията в момента е долу-горе колкото кеш ще влезе от сделката в холдинга.
                  случват си се нещата тук, при Бианор също нямаше голяма публичност поселдните години

Коментар

Натяга се пружината тук май. Търсенето расте, предлагането изтънява, а никой не пише в темата. Всички ли сте анти тая позиция? Другия вариант е доста хора да се ослушват за покупка и да си траят.
                    Не си сам, споко

Коментар

• Първоначално изпратено от kokomo Разгледай мнение
                      Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение

Натяга се пружината тук май. Търсенето расте, предлагането изтънява, а никой не пише в темата. Всички ли сте анти тая позиция? Другия вариант е доста хора да се ослушват за покупка и да си траят.
                      Каква пружина? Инфлацията е намалила покупателната стойност поне два пъти от излизането на Сирма на борсата - всичко под 3 лева е смешка.

ПС: Не е съвет за покупка. Не е съвет за продажба имам акции и тук и в Даймлер и в еър Франс (където сега е много изгодно също - но не е съвет ) .. А? Не съм финансов съветник , нямам финансови сертификати! - Но като гледам тези които ги имат какво правят се хващам за главата)
                      Мненията ми не са препоръки или съвети за търговия или каквото и да е друго.

Коментар

За Сирма или лошо или нищо в тоя форум

Коментар

• Недоверчив е пазара...не че няма защо. Иначе капитализацията в момента е долу-горе колкото кеш ще влезе от сделката в холдинга.

Коментар

• Натяга се пружината тук май. Търсенето расте, предлагането изтънява, а никой не пише в темата. Всички ли сте анти тая позиция? Другия вариант е доста хора да се ослушват за покупка и да си траят.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Интересно наистина колко покупки са направили а са знаели за сделката
                              На мен ми е интересно дали е възможно (дори и само на теория) да има обратно изкупуване на акции и да се счита, че управителите, които вземат решенията дали да купуват, колко и на каква цена, да нямат вътрешна информация?!? Ами ясно е, че имат и затова оповестяват след покупките. Затова и като видиш вътрешни лица да купуват активно е добър сигнал.

Коментар

• Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнение

Имам само повърхностни знания - 2 семестъра - и нямам идея колко имаш ти, но най-просто Фурие дефинира пространство във времето чрез функции и алгоритми и изследва честотите, които влияят на куонтитума /не съм сигурна в превода на български/ За най-ясно, дефинира ЗАвръщане във бъдещето!
                                by the way - что значит я напьюсь за тебя
                                Означава, че понякога създавам проблеми,
                                А на околните им идва да се напият заради това.
                                Старая се да но почти винаги изникват проблеми от нищото
                                Затова няма да питам какво значи твоя надпис под линията, за да не вземеш да влезеш във фурие-пространството с валсова стъпка и щастливо почерпена
                                Last edited by mechka uteshitelka; 19.05.2022, 01:07.
                                Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

Working...
                                X