Във вторник е имало сделка на извън регулирания пазар на 0.84
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сирма Груп Холдинг АД (SGH / SKK )
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение1.30 ми е ОК
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
Ако съм сам още по-добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
Ако съм сам още по-добре.
Като утрои, веднага се махаме с Иво Орозов. Нали Иво?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеНедоверчив е пазара...не че няма защо. Иначе капитализацията в момента е долу-горе колкото кеш ще влезе от сделката в холдинга.
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеНатяга се пружината тук май. Търсенето расте, предлагането изтънява, а никой не пише в темата. Всички ли сте анти тая позиция? Другия вариант е доста хора да се ослушват за покупка и да си траят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokomo Разгледай мнениеПървоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
Натяга се пружината тук май. Търсенето расте, предлагането изтънява, а никой не пише в темата. Всички ли сте анти тая позиция? Другия вариант е доста хора да се ослушват за покупка и да си траят.
ПС: Не е съвет за покупка. Не е съвет за продажба имам акции и тук и в Даймлер и в еър Франс (където сега е много изгодно също - но не е съвет ) .. А? Не съм финансов съветник , нямам финансови сертификати! - Но като гледам тези които ги имат какво правят се хващам за главата)Мненията ми не са препоръки или съвети за търговия или каквото и да е друго.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеНатяга се пружината тук май. Търсенето расте, предлагането изтънява, а никой не пише в темата. Всички ли сте анти тая позиция? Другия вариант е доста хора да се ослушват за покупка и да си траят.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Интересно наистина колко покупки са направили а са знаели за сделката
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнение
Имам само повърхностни знания - 2 семестъра - и нямам идея колко имаш ти, но най-просто Фурие дефинира пространство във времето чрез функции и алгоритми и изследва честотите, които влияят на куонтитума /не съм сигурна в превода на български/ За най-ясно, дефинира ЗАвръщане във бъдещето!
by the way - что значит я напьюсь за тебя
А на околните им идва да се напият заради това.
Старая се да но почти винаги изникват проблеми от нищото
Затова няма да питам какво значи твоя надпис под линията, за да не вземеш да влезеш във фурие-пространството с валсова стъпка и щастливо почерпенаLast edited by mechka uteshitelka; 19.05.2022, 01:07.Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
Коментар