за 6 месеца са заработили нето дивидент 4,275 стотинки на акция.........май все пак ще ми се сбъдне прогнозата от 8 стотинки в края на годината..........даже ще коригирам малко нагоре заради 3 то тримесечие...то е най силно според мен
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Елана Агрокредит АД (EAC / 0EA)
Collapse
X
-
http://www.investor.bg/novini-i-anal...odieto-221746/
"НОГО" ЯКО ..............доволен съм
а още не е дошло 3 то тримесечие ....Last edited by Novaka_Bull; 29.07.2016, 11:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеЩе бъда хепи ако ми кажеш къде бъркам в сметките.....
След 2 месеца ще бъдат погасени буквално за дни сигурно около 3 милиона, което ще дръпне реалните вземания доста надолу...
Другото нещо, което следва да имаш в предвид е че в бюлетините се посочват сделките ! (а не предоставеното финансиране).
Финансирани земи за 1 млн.лв., не означава лизинги за 1 млн.... според процента на финансиране реално са около 700-800 хил.лв.
Накратко - както казах, не са чак толкова иделани нещата, както ако четеш бюлетините....
Коментар
-
Първоначално изпратено от i_hristov Разгледай мнениеАми програмите за помощ и субсидии свършват 2020. Не знам дали ще имаме нови програмни периоди. Да не говорим и че до тогава както е тръгнало може и да няма вече ЕС Като цяло тенденцията е да се намаляват субсидиите, защото земеделието както и да го погледнеш си е почти изцяло зависимо от тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dr.Justice Разгледай мнениети вярвяш ли на това дето пишеш??? явно не можеш да четеш!!! Сигурно в Ямайка ще спрат субсидиите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеБлагодаря.......ще бъда по внимателен занапред....
портфейла ще почне да сгъва, вместо да качва
нужно е ръководството много да обясни какви са перспективите, защото вече ми става малко странно
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнениеАйде ще помогна. Това което пускаш са раздадените кредити, но има и ПОГАСЕНИ
може през юни да са раздадени 1 млн. и в същото време да са погасени 1 млн. и нек а нек
Към 31 март 2016 г. ги виждам 23,8 млн. лв. портфейл, а тогава според "Бюлетин на инвеститора", който гледаш са били отпуснали 29,4 млн. лв.
виждаш, че се губят 5,6 млн. лв., което е погасяванията или те са около 20% от всички раздадени
абе доста клиенти им бягат, намирайки по-добри лихви в банките или също така си върви и погасяване
вече ще е трудно порфейла да расте, предвид постоянните погасителни планове, които си вървят
предвид, че банките и други играчи им крадат клиенти
а и дори да расте, ще е при лихви, много под обявените при първото увеличение на капитала например
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеЩе бъда хепи ако ми кажеш къде бъркам в сметките.....
може през юни да са раздадени 1 млн. и в същото време да са погасени 1 млн. и нек а нек
Към 31 март 2016 г. ги виждам 23,8 млн. лв. портфейл, а тогава според "Бюлетин на инвеститора", който гледаш са били отпуснали 29,4 млн. лв.
виждаш, че се губят 5,6 млн. лв., което е погасяванията или те са около 20% от всички раздадени
абе доста клиенти им бягат, намирайки по-добри лихви в банките или също така си върви и погасяване
вече ще е трудно порфейла да расте, предвид постоянните погасителни планове, които си вървят
предвид, че банките и други играчи им крадат клиенти
а и дори да расте, ще е при лихви, много под обявените при първото увеличение на капитала например
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.Last edited by oslo; 20.07.2016, 10:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеЕнтусиазма малко ти пречи....
Смяташ доста грешно....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениенов един милион раздаден като кредити за последния месец..........кредитната експозоция нарасна до 32 милиона...........след като минат 40 -45 мио ще чакаме (предполагам) новина за увеличение на капитала...................
Смяташ доста грешно....
Коментар
-
Първоначално изпратено от i_hristov Разгледай мнениеA добре, като свършат евросубсидиите през 2020 какво правим. Според мен тогава ще има доста фалити, защото балонът в земеделието ще се е спукал. Сега има търсене, защото всеки очаква да спечели много от субсидии, но като изчезнат ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениенов един милион раздаден като кредити за последния месец..........кредитната експозоция нарасна до 32 милиона...........след като минат 40 -45 мио ще чакаме (предполагам) новина за увеличение на капитала...................
Коментар
-
Коментар
Коментар