Първоначално изпратено от Novaka_Bull
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Елана Агрокредит АД (EAC / 0EA)
Collapse
X
-
Всичко е супер, заковахме емисионната, маркет мейкъра го нЕма, чакаме да видим дали ще слезе и под нея. Ама пък сме с най-висока дивидентна доходноста, на БФБ-туууу - ако слезе още, ще стане още по-голяма, кой ти гледа тук някакви си капиталови загуби, акцията е супер, рулира и е сейф хевънNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Качи картинката на Imgur, защото сайтът на Инвестор не може да качва картинки като хората. Нищо, че е 2018-та, хората правят коли, които се карат сами, изстрелват ракети, които са за многократна употреба и си кацат сами обратно. А ние не можем да качим картинка във форум.Last edited by X_Y; 05.04.2018, 21:55.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
Да. Трябва да си държат цената над 1.10, иначе отиваме да купуваме на БФБ-то директно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
в случая това мое желание съвпада с целите на Елана, така че би трябвало да ме подкрепят за него, нали?
Коментар
-
зависи как се движи цената, освен да купя мога да намеря някой който иска да направим врътка и да купи акции с няколко стотинки отстъпка
Коментар
-
Какво ще правиш с тия 70к права? Как точно ще спечелиш от тях. Търга не мина ли вече? Освен да запишеш 70к акции на 1.10 какъв друг вариант имаш?
Коментар
-
Отказвам баса. Не си ме разбрал, и аз на това се надявам след като съм взел 70к права и ми се ще да спечеля някой лев от тях...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
В смисъл, че си навит на бас ли?
П.С. Иначе нищо не хеджирам, аз бас така или иначе си имам за тази позиция, а и обичам басовете - там сме 1:1, ако отсрещната страна няма вътрешно инфо
Коментар
-
Хеджираш гледам тук с тоя Джеймисън.
П.С. Иначе нищо не хеджирам, аз бас така или иначе си имам за тази позиция, а и обичам басовете - там сме 1:1, ако отсрещната страна няма вътрешно инфоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
За правата и предоверяването съм си понесъл финансовата санкцията - ще ми е обица на ухото (не бях губил от 10 години и явно съм позабравил чувството). Но за увеличението - предлагам ти бас, че ще бъде успешно. Обикновено на по един джеймисън играя, ако си навит. Даже ще ти дам хендикап - аз ще ти пратя 2 бутилки джеймисън на посочен от теб адрес (или левовата им равностойност, ако предпочиташ), ако увеличението е неуспешно. Ок ли си?
Може да мразя мениджмънта и да го псувам за аматьорското им изпълнение тук, но това не ми пречи да гледам реално - увеличение ще има, за добро или за лошо
Коментар
-
За правата и предоверяването съм си понесъл финансовата санкцията - ще ми е обица на ухото (не бях губил от 10 години и явно съм позабравил чувството). Но за увеличението - предлагам ти бас, че ще бъде успешно. Обикновено на по един джеймисън играя, ако си навит. Даже ще ти дам хендикап - аз ще ти пратя 2 бутилки джеймисън на посочен от теб адрес (или левовата им равностойност, ако предпочиташ), ако увеличението е неуспешно. Ок ли си?
Може да мразя мениджмънта и да го псувам за аматьорското им изпълнение тук, но това не ми пречи да гледам реално - увеличение ще има, за добро или за лошо
Коментар
Коментар