Първоначално изпратено от acen1975
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колчев: Наесен ще имаме ръст на пазара
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от daskalПървоначално изпратено от daskalСептември сме нагоре, ако няма проблеми с банковия сектор в САЩ. Фед хвърлиха на пазара около 400 млрд., останаха им още толкова. Няма и откъде да намерят повече. Няма пари! Ако Леман Брадърс или някои друг от големите инвестиционни банки последва съдбата на Беар Стърнс, тогава мисля, че ще попаднем в безветрие поне до есента на следващата година. Все пак мисля, че вероятността това да се случи е малка. Както царя казва: мислете позитивно или казано по друг начин бъдете оптимисти.
- Е по-зле от това не може да стане!
Оптимистът:
- Може, можее..."Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
� -
Първоначално изпратено от daskalСептември сме нагоре, ако няма проблеми с банковия сектор в САЩ. Фед хвърлиха на пазара около 400 млрд., останаха им още толкова. Няма и откъде да намерят повече. Няма пари! Ако Леман Брадърс или някои друг от големите инвестиционни банки последва съдбата на Беар Стърнс, тогава мисля, че ще попаднем в безветрие поне до есента на следващата година. Все пак мисля, че вероятността това да се случи е малка. Както царя казва: мислете позитивно или казано по друг начин бъдете оптимисти.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от stdmvЕто още едно експертно мнение:
Апостолов: Кризата рано или късно ще има край, надявам се да е скоро.
С една дума: ши мини, кога - 'га стани.
:-)Мненията ми не са препоръка за взимане на инвестиционно решение
И още нещо:
човешката глупост е
Коментар
� -
Първоначално изпратено от hrabarХм...това звучи странно...вчера гръмна Леман, скоро АIG..."есента на моите мечти" направо!Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
�
Коментар