Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колчев: Наесен ще имаме ръст на пазара
Collapse
X
-
Отговорните за кризата на световните финансови пазари трябва да бъдат наказани, заяви френският президент Никола Саркози тази нощ в първата си реакция на последните сътресения в икономиката.
"Днес милиони хора по целия свят се страхуват за своите спестявания, за своя апартамент, за парите си в банките. Наш дълг е да им дадем ясни отговори", подчерта Саркози на церемония в Ню Йорк, на която присъстваха американски и френски бизнесмени.
"Кой е отговорен за това бедствие? Отговорните трябва да бъдат наказани и да им се потърси сметка", подчерта френският президент часове преди да говори пред Общото събрание на ООН, посочва Ройтерс.
Камене Колчев, идват за теб, няма да те забравят. :lol: Ха ха ха ха :lol:
Коментар
-
Тук бих искал да добавя че КК още е на печалба ....те ИПО тата на ЕНМ и ТР си купиха колкото си пожелаха а на тъпаците (дребните инвеститори) 1/60 и т.н след това си ги продадоха и сега имат още кеш... ама клиентите вече като доидат не питат какви доходности правят фондовете ви а искам да си изтегля парите ... и те започнаха обиколки из БГ да обеяснят как акциите са подценени и т.н препоръки за едни компании една от които беше оценка позитивна а тя сега е 3 -4 лв от 16 .... и др такива
К.А пък се покри след балона и сега ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от AquariusПървоначално изпратено от ivan61Малкия ми син казва, че есента е дошла. Дали?
Постингът ми засяга само и единствено въпроса за правилното боравене със смяната на сезоните, а няма общо с изказването на К.К.И все пак не забравяйте, есента може да бъде ранна и късна. А дали К.К е казал нещо по въпроса...Хмм...
1. Декември 2007: Фондовете ще подкрепят на 20 - 25%
2. Януари 2008: Пролетта корекциата ще свърши - годината ще я приключим на 0.
3. Март 2008: В началото на лятото се листваме - ръст от 20-30% до края на годината
4. Юни 2008: Есента БФБ ще тръгне нагоре.
......
......
......
е белким поне за късната есен познае ;-)Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от nevermindПървоначално изпратено от kifПървоначално изпратено от acen1975Първоначално изпратено от MatrosovТе хората на КК днес се накъсаха от интервюта в Дарик...
podcenili sa silata na mass mediite i osnovno tazi na web-prostranstvoto.
pove4eto ot tqh si jiveqt v edin svoi sobstven svqt, kato vse oshte si vqrvat i vzimat naseriozno, 4e samo te i nikoi drug mogat da napravqt neshto pove4e ili po-malko na/za kapitalovite pazari v stranata.
jalka kartinka, kif!
точно,заради малоумността на брокерите,КФН и БФБ,доверието в тях ще се срине и борсата допълнително ще падне!
тия хора не могат да разберат,че името и доверието в тях е НАЙ-ВАЖНОТО! !!!!
чрез малоумие и тук там хитреене,тези гамени си съсипват бизнеса!
вече са смешни и никой не ги бере за дива слива!сами се направиха за смях!
спомни си миналата година-във всички имаше доверие.слушаха ги хората и поверяваха парите си на тях!
сега-леко да няма някой нов клиент..........само старите ще ги напускат!
доверието,инвеститори,доверието!
загуби ли се то-пагубно е за борсовите пазари!
как ще има доверие,след като никой от българономистите НЕ ПОЗНАВА??????
аз съм дал прогноза още миналата година-преди да почне да пада борсата-когато растеше с часове:
казах-веднъж обърне ли тренда-ще пада поне петилетка!
явно съм единствения познал за сега.....да видиме дали брокерите и финансови консултанти ще излезнат прави до края на годината ,или АЗ!
всички дават ръст за тази есен,аз давам мощен срив!падането тепърва започва!
бг още не е в криза-тва което чувствате в момента е само болка от силната инфлация.
като реално дойде кризата,а тя ще почне тази зима според мен,ще видите и кво ще се случи с БФБ и най-вече индекса БГРЕЙТ......
не слушайте разни българономисти!само ще се набутате!
тия хора ви съсипаха ресурсите с неправилни прогнози и ще продължават да ви ги декапитализират!
тия гамени трябва да бъдат наказани,защото миналата година,когато чуждестранните тарикати излизаха от борсата,бг "финансовите гурута" ви пълнеха главите със спам и като купувахте,помагахте на тарикатите да излезнат с по големи печалби!
бг беше обрана по най-каруцарския начин,а тъпаците помагаха с неправилни прогнози!
разбирате ли кво реално стана с бфб,или още не?
точно дирижираните медии помогнаха на западняци и хеджфондове,а не на българина!
медийното затъмнение винаги е пагубно!
бг хитреците стават бай ганьовци!използваха лакумията им ,за да ги грабят,а сега нещастниците се опитват да вкарват оптимзъм,за да излезнат на гърба на обикновенния инвеститор!
защо пада борсата,след като вече няма чужденци?
обяснението е едно-бг тъпанарите излизат и пускат прекрасни новинки за стадото!
боклуци,като КК и бенчмарк са на яка загуба,поради малоумието си и сега манипулират пресата с тъпи прогнози,а през тва време излизат!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivan61Малкия ми син казва, че есента е дошла. Дали?
Постингът ми засяга само и единствено въпроса за правилното боравене със смяната на сезоните, а няма общо с изказването на К.К.И все пак не забравяйте, есента може да бъде ранна и късна. А дали К.К е казал нещо по въпроса...Хмм...
Ние винаги губим, печелят само селяните!
Коментар
-
Колчев може би е имал предвид , че ще има срив на пазара при това какъв....
Още не е започнал истинския срив, криза, корекцийка ..... или всички ние нещо не разбираме.
Някой да е чул Колчев да си посипе главата с пепел и да се извини за тотално погрешната си прогноза? А може би е просто манипулация? Но не е. Просто толкова може да прогнозира ..... Дано да си вземе бележка и повече да не се изхвърля като ..... на пясък.
Коментар
-
nevermind
Първоначално изпратено от kifПървоначално изпратено от acen1975Първоначално изпратено от MatrosovТе хората на КК днес се накъсаха от интервюта в Дарик...
podcenili sa silata na mass mediite i osnovno tazi na web-prostranstvoto.
pove4eto ot tqh si jiveqt v edin svoi sobstven svqt, kato vse oshte si vqrvat i vzimat naseriozno, 4e samo te i nikoi drug mogat da napravqt neshto pove4e ili po-malko na/za kapitalovite pazari v stranata.
jalka kartinka, kif!
Коментар
Коментар