IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колчев: Наесен ще имаме ръст на пазара

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колчо,Колчоооооооооо,Колчо,
    и ти си тръгнал прогнози да правиш!?Ще си изгориш ли дипломата на есен ако не се осъществят!?
    自由西藏

Коментар

• Лекс,реалист съм,нищо друго.ако се върнеш назад във форума ще видиш,че съм го плюл Колчев.
      не хабя чувства към конкретна личност-за което е прав,казвам,че е прав,за което не е-казвам,че не е.
      отвавна съм си избил бг манталитета-този ми е приятен-с него съм,а този ми е неприятен-против него съм
      може всички да сте благодарни на Колчев,че изгони балониращите.много хора в бг не го обичат точно за това.но не са прави.
      ако папазов ги беше изгонил по подобен начин в началото на лятото,в момента в бг щеше да има около 1/2 милиард долара повече.
      за тва го защитавам.

но за изказването му,че борсата щяла да има качване през есента и интерес на чужди инвеститори-тва е меко казано смешно и ми се стува,че е по скоро въведение на серия от статии с епилог ай пи о през есента.сещаш ли се?

балона в бг рейт е колосален-вече фондове,които са теглили заеми от банки,обслужването на заемите им надхвърля постъпленията от рента и макар,че трърдят,че много и се е вдигнала земята,всъщност работят на вътрешно.
      единствения изход е набиране на капитал.ако почнат да дъмпват земя,цената ще падне,и известитори ще почнат да бягат.
      тва с ай пи отата съм го писал и предсказвал в други форуми,че ще се случи,дори и преди колчев да е знаеш,че ще реши да пуска ново ай пи о.
      просто знам до кво ще доведе инвестиция в земя,без отделянето на инвестиции за обработката й.и от там и знам развоя-събиране на капитал,вдигане на цената,събиране на още капитал,чрез самото вдигане,удряне на топ ниво на земята-теглене на банкови заеми,идване на деня,когато балансите приход от рента/обслужване на дълг стават отрицателни,последен изход-набиране на капитал с нови ай пи ота,неуспешни търгове и провал на ай пи отата и после срив-тотален.

ти тва време виждаш ли го?

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975
        само едно уточнение,което в бг не се знае.
        колчев не е познал,че борсата ще почне да пада,а с изказването си,че е балонирана,изплаши няколко хеджари,които побягнаха.
        не трябва да си вундеркин,да знаеш,че бфб беше балонирана.
        явно в бг не знаеха,че бфб,както и няколко други източноевропейски борси бяха балонирани от хеджфондове,като беше дошло времето на игра на нерви-борсата се качваше с по няколко процента на ден,но вече идваше кулминацията.
        и просто колчев изигра ролята на уисълблоуър,което папазов отдавна трябваше да направи.ако бяха сплашени навреме,нямаше да има такова балониране,както и дисбаланс в следствие на бързо качване и бързо падане,което ще изиграе лоша роля на много бг публични компании в бъдеще.

така че,има разлика,между познавач и уисълблоър.
        в случая изказването му доведе до изгонване на балониращите,а не,че той е открил топлата вода,че бфб е балонирана.

аз лично за тва му правя евалата,защото иначе можеше да продължи още няколко месеца,което щеше да е още по пагубно-в този сучай хеджарите щяха да нагушат още кинти от капитализацията и от бг щяха да бъде изнесен повече капитал
        Адвокат, фен, служител или обикновен кандидат реалист.....сте колега?

Коментар

• само едно уточнение,което в бг не се знае.
          колчев не е познал,че борсата ще почне да пада,а с изказването си,че е балонирана,изплаши няколко хеджари,които побягнаха.
          не трябва да си вундеркин,да знаеш,че бфб беше балонирана.
          явно в бг не знаеха,че бфб,както и няколко други източноевропейски борси бяха балонирани от хеджфондове,като беше дошло времето на игра на нерви-борсата се качваше с по няколко процента на ден,но вече идваше кулминацията.
          и просто колчев изигра ролята на уисълблоуър,което папазов отдавна трябваше да направи.ако бяха сплашени навреме,нямаше да има такова балониране,както и дисбаланс в следствие на бързо качване и бързо падане,което ще изиграе лоша роля на много бг публични компании в бъдеще.

така че,има разлика,между познавач и уисълблоър.
          в случая изказването му доведе до изгонване на балониращите,а не,че той е открил топлата вода,че бфб е балонирана.

аз лично за тва му правя евалата,защото иначе можеше да продължи още няколко месеца,което щеше да е още по пагубно-в този сучай хеджарите щяха да нагушат още кинти от капитализацията и от бг щяха да бъде изнесен повече капитал

Коментар

• Кога точно започва есента на ..... мъдростта или обратното на .....КК?

Коментар

• Първоначално изпратено от nocomments
              Първоначално изпратено от Alee
              Първоначално изпратено от binty
              Прогнози, които се сбъдват.
              Сбъдват се, ама има и акционери които сега се усещат и продават дялове в КИС и ПФ. Обръщането на тренда не е толкова лесно. С глупости съсипаха доверието в една индустрия, приравниха я с пирамидите и Иво Недялков, нека сега организират безплатни курсове и семинари. Да видим какви премии ще си раздават тази година като намаляват активите по фондовете им.
              +1
              100x

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee
                Първоначално изпратено от binty
                Сбъдват се, ама има и акционери които сега се усещат и продават дялове в КИС и ПФ. Обръщането на тренда не е толкова лесно. С глупости съсипаха доверието в една индустрия, приравниха я с пирамидите и Иво Недялков, нека сега организират безплатни курсове и семинари. Да видим какви премии ще си раздават тази година като намаляват активите по фондовете им.
                +1

Коментар

• Първоначално изпратено от binty
                  “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Прогнози, които се сбъдват.

Коментар

• Колчев: Наесен ще имаме ръст на пазара

При толкова сериозни упреци от участници във форума, на К.К трябва отдавна да са му почервенели ушите....

То си е неудобство, да блъфираш така аматьорски, подсмихвайки се ехидно...

Прогнозата определено ще се провали тотално.

Може би е искал да каже, че есента ще имаме още по сериозно движение на пазара надолу.

Коментар

• Прогноза достойна за за специален анализ

Дали пък прогнозата не е рафиниран опит за манипулиране на пазара?
                        Закон има ли няма ли, КФН има ли спи ли?
                        Някои май си въобразяват, че са с ореол около това, което е боднато във вратлетата им.

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                          Колчев иска да каже, че през лятото Елана ще накупи и след това ще има ръст.

Прозрението е твойта сила бледолики джедайо.Довери и се и не да бързаш кат държан на въже а играй с тренда с хода на големите бледолики

Коментар

• Колчев иска да каже, че през лятото Елана ще накупи и след това ще има ръст.

Коментар

• Теми ,свързани с Колчев не ми се четат,но за коя есен става въпрос!!!!

Коментар

• Явно корекцията приключва и .... след лятната пауза, с есента ще дойдат или отлетят прогнозираните добри новини.

Коментар

Working...
                                X