If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви са очакванията ви на БФБ през следващите 6 месеца ???
колкото на продавачите да не им се продава на тези нива, толкоз пък на купувачите изобщо не им се купува и кво следва, в един момент на продавача му писва /най-вероятно кредитите чакат за погасяване/ и продава, и така ще е не само следващите 6 месеца, ами и много повече. Дай боже борда да издържи, че не ми се мисли. Докато не се размърда малко кредитирането за да влязан кинти или пък чужди спекуланти да дойдат - посоката е лениво надолу.
Polki за кво говориш с тоя идиот , ти си свестен вярно предупреди официално.Продавай утре че както е тръгнало ша занулим бе човек.Аз къвто съм алчен ша спра и на децата джобните.Нали не искаш да станеш лошия чичо Polki.
тепърва започвам да купувам
казах , че ще предупредя когато дойде това време
Ами нали сам си беше написал какъв си кърък и неудачник във всичко, така че не знам как сам не си се спираш като се знаеш какво представляваш.
двама човека сте в този форум /ти и Пеньо/ дето не се усещате
Polki за кво говориш с тоя идиот , ти си свестен вярно предупреди официално.Продавай утре че както е тръгнало ша занулим бе човек.Аз къвто съм алчен ша спра и на децата джобните.Нали не искаш да станеш лошия чичо Polki.
тепърва започвам да купувам
казах , че ще предупредя когато дойде това време
Ами нали сам си беше написал какъв си кърък и неудачник във всичко, така че не знам как сам не си се спираш като се знаеш какво представляваш.
НЕ Е АКТУАЛНА , пусната е 2007г !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-))
Адашче,що така бе? Нещо жълти зъбки и нерви лабави ли ? Що ли?
ХДПАДките си можеш да ги асфалтираш ритуално и да забравиш,че някога си имал тези пари.Те отдавна са собственост на един друг човек ..........
АНАЛизароре , на тебе изясниха ли ти се някои неща ???
бях ти пратил линкове - дали ги получи ???
Явно снощи си чел между редовете -получих ги и ги прочетох.ДДС няма и не съм твърдил,че има....може да съм се изразил неправилно,че от счетоводство и термини счетоводни не отбирам.Това което ти писах последно е,че на ПИБ златото не е такова за каквото ти си мислиш......ама карай.
не ти прави чест да въртиш дупето
да ти пейстна ли поста ти да си припомниш как каза , че ще си взема ДДС-то ?
ако искаш едно басче за златото на ПИБ да вържем , че продават инвестиционно злато ?
Казах ти,че не разбирам от счетоводни алабализми.Но инв.злато не се облага или начислява ДДС - ДВ бр.2 от 2000г. Това с юриситите го нищим от близо 5 седмици.... не за ДДС , а ти знаеш за какво иде реч.
Коментар