Хаирлия да е!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Градус АД (GR6)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеНякой ще записва ли? Твърде голяма ми се вижда емисията, че да има ръст веднага след ИПО-то при този умрял пазар.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеНякой ще записва ли? Твърде голяма ми се вижда емисията, че да има ръст веднага след ИПО-то при този умрял пазар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Точно това очаквах да чуя от теб и вчера. Гаранция за успех няма никъде, но е хубаво да се дава шанс, а не да се почва с недоверието още преди да имат и 1 ден борсова история... Поздрави !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеКаквото и да си говорим - ако покрай Градус на БФБ дойдат нови участници - това ще е + за борсата като цяло. Човек никога не знае от къде ще изскочи заек. А ако посредника е намерил и чужденци да метнат някое и друго милионче евра все е +. Не е казано, че всички трябва да ни кефи дружеството - по-важно е ИПО-то да мине успешно, че белким повлече крак за нови листвания + нови участници да погледнат към БФБ.
успех
ПП ще се радвам ако Градусите засрамят като успеваемост и корпоративна култура Доневите дружества - това ще означава само едно, че БФБ е на прав път към развитие като нормален пазар за нормални дружества и коректни участници - а дано!
Коментар
-
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение
Кога най-късно трябва да се сложи кеша за поръчките, т.е. дали на старите кучета им се дава възможност по-късно да осигурят кеша за Градус като продадат нещо друго от портфейла на БФБ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Е определено щях да се радвам на малко по-нисък рейндж, но без да препоръчвам каквото и да било - аз се включвам.
Успех на всички търгуващи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от sdar Разгледай мнениеХейтъри винаги ще има, важното е да се развиваме. Аз също имам интерес тук, ще видим дали ще мине пласирането. Поне позицията изглежда по-добра отколкото няколкото които ликвидирах миналата седмица за да се прехвърля тук.
Коментар
-
Има много хейтъри навсякъде и във форума %но са все повече и повече. Ако не се бяха листнали щяхме да четем как нямаме борса и всичко е трагедия, ако се бяха листнали с малка емисия - то толкоз малка че не искали да се включват сериозни играчи, като е голяма - що била голяма, а не пуснели малка, пък после още...
Трябва да пожелаем успех на една такава емисия без значение дали се включваме или не. Ако ни пука и най-малко за българската икономика и капиталовия пазар в частност. Защото БФБ трябва да се развива и като канал за финансиране и като място даващо възможност на нашите спестители да диверсифицират като насочат малка част от капиталите си към акции на български компании.
Е определено щях да се радвам на малко по-нисък рейндж, но без да препоръчвам каквото и да било - аз се включвам.
Успех на всички търгуващи!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеКаквото и да си говорим - ако покрай Градус на БФБ дойдат нови участници - това ще е + за борсата като цяло. Човек никога не знае от къде ще изскочи заек. А ако посредника е намерил и чужденци да метнат някое и друго милионче евра все е +. Не е казано, че всички трябва да ни кефи дружеството - по-важно е ИПО-то да мине успешно, че белким повлече крак за нови листвания + нови участници да погледнат към БФБ.
успех
ПП ще се радвам ако Градусите засрамят като успеваемост и корпоративна култура Доневите дружества - това ще означава само едно, че БФБ е на прав път към развитие като нормален пазар за нормални дружества и коректни участници - а дано!
Коментар
Коментар