Първоначално изпратено от sdar
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Градус АД (GR6)
Collapse
X
-
Има много хейтъри навсякъде и във форума %но са все повече и повече. Ако не се бяха листнали щяхме да четем как нямаме борса и всичко е трагедия, ако се бяха листнали с малка емисия - то толкоз малка че не искали да се включват сериозни играчи, като е голяма - що била голяма, а не пуснели малка, пък после още...
Трябва да пожелаем успех на една такава емисия без значение дали се включваме или не. Ако ни пука и най-малко за българската икономика и капиталовия пазар в частност. Защото БФБ трябва да се развива и като канал за финансиране и като място даващо възможност на нашите спестители да диверсифицират като насочат малка част от капиталите си към акции на български компании.
Е определено щях да се радвам на малко по-нисък рейндж, но без да препоръчвам каквото и да било - аз се включвам.
Успех на всички търгуващи!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеКаквото и да си говорим - ако покрай Градус на БФБ дойдат нови участници - това ще е + за борсата като цяло. Човек никога не знае от къде ще изскочи заек. А ако посредника е намерил и чужденци да метнат някое и друго милионче евра все е +. Не е казано, че всички трябва да ни кефи дружеството - по-важно е ИПО-то да мине успешно, че белким повлече крак за нови листвания + нови участници да погледнат към БФБ.
успех
ПП ще се радвам ако Градусите засрамят като успеваемост и корпоративна култура Доневите дружества - това ще означава само едно, че БФБ е на прав път към развитие като нормален пазар за нормални дружества и коректни участници - а дано!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеКаквото и да си говорим - ако покрай Градус на БФБ дойдат нови участници - това ще е + за борсата като цяло. Човек никога не знае от къде ще изскочи заек. А ако посредника е намерил и чужденци да метнат някое и друго милионче евра все е +. Не е казано, че всички трябва да ни кефи дружеството - по-важно е ИПО-то да мине успешно, че белким повлече крак за нови листвания + нови участници да погледнат към БФБ.
успех
ПП ще се радвам ако Градусите засрамят като успеваемост и корпоративна култура Доневите дружества - това ще означава само едно, че БФБ е на прав път към развитие като нормален пазар за нормални дружества и коректни участници - а дано!
Коментар
-
Каквото и да си говорим - ако покрай Градус на БФБ дойдат нови участници - това ще е + за борсата като цяло. Човек никога не знае от къде ще изскочи заек. А ако посредника е намерил и чужденци да метнат някое и друго милионче евра все е +. Не е казано, че всички трябва да ни кефи дружеството - по-важно е ИПО-то да мине успешно, че белким повлече крак за нови листвания + нови участници да погледнат към БФБ.
успех
ПП ще се радвам ако Градусите засрамят като успеваемост и корпоративна култура Доневите дружества - това ще означава само едно, че БФБ е на прав път към развитие като нормален пазар за нормални дружества и коректни участници - а дано!Last edited by bertram; 18.06.2018, 12:31.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнениеГрую, атаката е от придворните на Мумията, защото се чувства застрашена за господството и като “синия чип” на Бфб. Личи си кои пишат и хранят.
ПС: Не му прави чест на оги, при положение, че със сигурност работи с тези хора в болниците. Или причината е, че са му секнали схемите в болниците и са го отсвирили.
Мумията е без коментар. Софарма въпреки него работи. Просто генерира голям кеш флоу, който даже Оги не може да скапе
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ГруюЕгати крайният негативизъм, честно! Нека да започнем честно сами към себе си, пък тогава да търсим проблема в тази акция. Ето, аз си казвам - на 99,9% няма да участвам в ИПО-то, ще обясня и защо: - имам акции на БФБ само на ЧЕЗ и Хим - при едните очаквам Гинка да плати, при другите чакам някакви техни си врътки, които и аз не знам точно какви са, но действам по усет. Имам и едни бройки в евана агро, но тях не ги броя, защото са в графата шит за продажба. - считам, че дружеството (Градус) не заслужава подобна агресия, особено от хора, вЕрващи на комуноидната Мумия във фармата, Евереста в евана, Бобиците в Мунчо на Батя (да не се бърка с нашия форумец), Тимимпорт, Цеко от Алеко и "българската" фибанка и т.н. Колеги, хайде по-полека, че наистина става смешно. Кажете си го в прав текст - Набълбукали сме се с шитове, затова, дори и да излезе златна кокошка на БФБ, аз пак няма да участвам и толкова!- Кокошката може да е златна, но на диамантена цена - ц не ми допада златото ))) Просто и ясно (виж по-долу въпросът. който Кубрат зададе достатъчно лаконично) А за това дали идва спад или не - отделна тема, не го коментираме сега.))) Ти гледай дали да не стане като при евереста,!?))) - и там ти харесваше много, и цената и перспективите ама .... евереста не го ли остави на пазара и г'лей кво се оказа после!? - лош стана !?)) (да си признаеме честно, че имахме други очаквания)) ) А никого не беше карал на сила, сам да се бута при него, нали!?)) (шегувам се, не го тълкувай като негативизъм, само ненужни размисли) )))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение
Те навремето и КТБ подкрепяха кого ли не
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение
Те навремето и КТБ подкрепяха кого ли не
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЕгати крайният негативизъм, честно!
- Градус може да са всякакви, но имат добри инициативи (социални), имат и сериозни спонсорства, подкрепят спорта и т.н., което не може да се каже нито за Мумията, нито за Бобоци, нито за фибанки (освен за разни ски, щото нали Цеко от Алеко и т.н.)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Пожелавам успех на ИПО-то,защото ако е успешно, всички ще извлекат полза.Може да даде искрата и други големи компании да се листнат и да живне тая борса.
В банките има адски много депозирани пари ,който трябва да се развъртят в нещо.А не да се купуват нискокачествени бетонни кочини и да се презастроява като за световно и да няма една зелена полянка вече.
Аз лично няма да участвам в ИПО,поради това ,че грам идея нямам за финансовото състояние,планове за бъдещето и т.н. за тази фирма.Аз даже чух за тях за първи път от рекламата на ТВ.Каквито и да са,с тая реклама показаха ,че са големи.
А и отделно,всяка една компания с 40млн годишна печалба,заслужава уважение.Моето го имат и им пожелавам успех
Коментар
Коментар