Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Градус АД (GR6)
Collapse
X
-
Каквото и да си говорим - ако покрай Градус на БФБ дойдат нови участници - това ще е + за борсата като цяло. Човек никога не знае от къде ще изскочи заек. А ако посредника е намерил и чужденци да метнат някое и друго милионче евра все е +. Не е казано, че всички трябва да ни кефи дружеството - по-важно е ИПО-то да мине успешно, че белким повлече крак за нови листвания + нови участници да погледнат към БФБ.
успех
ПП ще се радвам ако Градусите засрамят като успеваемост и корпоративна култура Доневите дружества - това ще означава само едно, че БФБ е на прав път към развитие като нормален пазар за нормални дружества и коректни участници - а дано!Last edited by bertram; 18.06.2018, 13:31.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнениеГрую, атаката е от придворните на Мумията, защото се чувства застрашена за господството и като “синия чип” на Бфб. Личи си кои пишат и хранят.
ПС: Не му прави чест на оги, при положение, че със сигурност работи с тези хора в болниците. Или причината е, че са му секнали схемите в болниците и са го отсвирили.
Мумията е без коментар. Софарма въпреки него работи. Просто генерира голям кеш флоу, който даже Оги не може да скапе
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ГруюЕгати крайният негативизъм, честно! Нека да започнем честно сами към себе си, пък тогава да търсим проблема в тази акция. Ето, аз си казвам - на 99,9% няма да участвам в ИПО-то, ще обясня и защо: - имам акции на БФБ само на ЧЕЗ и Хим - при едните очаквам Гинка да плати, при другите чакам някакви техни си врътки, които и аз не знам точно какви са, но действам по усет. Имам и едни бройки в евана агро, но тях не ги броя, защото са в графата шит за продажба. - считам, че дружеството (Градус) не заслужава подобна агресия, особено от хора, вЕрващи на комуноидната Мумия във фармата, Евереста в евана, Бобиците в Мунчо на Батя (да не се бърка с нашия форумец), Тимимпорт, Цеко от Алеко и "българската" фибанка и т.н. Колеги, хайде по-полека, че наистина става смешно. Кажете си го в прав текст - Набълбукали сме се с шитове, затова, дори и да излезе златна кокошка на БФБ, аз пак няма да участвам и толкова!Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение
Те навремето и КТБ подкрепяха кого ли не
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение
Те навремето и КТБ подкрепяха кого ли не
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЕгати крайният негативизъм, честно!
- Градус може да са всякакви, но имат добри инициативи (социални), имат и сериозни спонсорства, подкрепят спорта и т.н., което не може да се каже нито за Мумията, нито за Бобоци, нито за фибанки (освен за разни ски, щото нали Цеко от Алеко и т.н.)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Пожелавам успех на ИПО-то,защото ако е успешно, всички ще извлекат полза.Може да даде искрата и други големи компании да се листнат и да живне тая борса.
В банките има адски много депозирани пари ,който трябва да се развъртят в нещо.А не да се купуват нискокачествени бетонни кочини и да се презастроява като за световно и да няма една зелена полянка вече.
Аз лично няма да участвам в ИПО,поради това ,че грам идея нямам за финансовото състояние,планове за бъдещето и т.н. за тази фирма.Аз даже чух за тях за първи път от рекламата на ТВ.Каквито и да са,с тая реклама показаха ,че са големи.
А и отделно,всяка една компания с 40млн годишна печалба,заслужава уважение.Моето го имат и им пожелавам успех
Коментар
-
Грую, атаката е от придворните на Мумията, защото се чувства застрашена за господството и като “синия чип” на Бфб. Личи си кои пишат и хранят.
ПС: Не му прави чест на оги, при положение, че със сигурност работи с тези хора в болниците. Или причината е, че са му секнали схемите в болниците и са го отсвирили.Last edited by johny-bravo; 18.06.2018, 10:25.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Егати крайният негативизъм, честно!
Нека да започнем честно сами към себе си, пък тогава да търсим проблема в тази акция. Ето, аз си казвам - на 99,9% няма да участвам в ИПО-то, ще обясня и защо:
- имам акции на БФБ само на ЧЕЗ и Хим - при едните очаквам Гинка да плати, при другите чакам някакви техни си врътки, които и аз не знам точно какви са, но действам по усет. Имам и едни бройки в евана агро, но тях не ги броя, защото са в графата шит за продажба.
- считам, че дружеството (Градус) не заслужава подобна агресия, особено от хора, вЕрващи на комуноидната Мумия във фармата, Евереста в евана, Бобиците в Мунчо на Батя (да не се бърка с нашия форумец), Тимимпорт, Цеко от Алеко и "българската" фибанка и т.н. Колеги, хайде по-полека, че наистина става смешно. Кажете си го в прав текст - Набълбукали сме се с шитове, затова, дори и да излезе златна кокошка на БФБ, аз пак няма да участвам и толкова! Кажете си го и ще ви олекне, другото са тинтири-минтири!
- собствениците не са нищо по-различно от останалите на БФБ - нито по-лоши, нито по-добри
- Градус може да са всякакви, но имат добри инициативи (социални), имат и сериозни спонсорства, подкрепят спорта и т.н., което не може да се каже нито за Мумията, нито за Бобоци, нито за фибанки (освен за разни ски, щото нали Цеко от Алеко и т.н.)
- Прегледах им проспекта и да, има еднократни ефекти, вероятно и коефициентите са завишени, но не това е основната ми причина да не участвам - просто се чака срив или поне спад в световен мащаб, поради което кешът е цар, така че стискаме и чакаме
И за финал - това ИПО ще е барометър за БФБ, аз лично им желая огромен успех, дано са се научили от Колчо Евереста как се прави ИПО и да измъкнат кинтите от ПФ-тата по "онзи" начин - дали ще сложат пари тук, или ще са някъде другаде - все тая, както казах, Градус не се различават с нищо от останалите на БФБ. А пилешко у нас винаги ще се яде и ще се купува - и в Билла, и в Кауфланд, и в малките магазинчета. Успех!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Да не се изплаши, че ще изпреварят Софарма като номер 1 по пазарна капитализация
(не е каквато и да е препоръка за участие или неучастие)Last edited by precakanoto; 18.06.2018, 09:36.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
- 2 Харесвания
Коментар
-
Баценки, тоя форум стана като антибарометър. Квото се пише - наобратно е правилното
Не знам нивото ли е толко зле, или просто всеки гледа да изкяри нещо и лъже на поразия (за да докопа ниската цена).
Тони, ако целта беше разкешване, щяха да теглят едно кредитче от дебелия или грозния, и да си го раздадат като дивидент (всякакви вариации на тая тема имаше в близкото минало). Друга е целта на IPO-то, ама мамка му, не е много логично.
Коментар
-
Първоначално изпратено от S600AMG Разгледай мнение
Бертраме, Пикадили беше сгънало бая време преди да го купят. И отгоре на всичко, Пикадили гръмна в ръцете на тези които го купиха от тях след това. Повтаряш като латерна едно и също заради онзи принцип, че като повториш една лъжа 100 пъти, става истина. Не съм им адвокат, ама и ти не струваш като прокурор
доверие се гради не с обещания и реклами, а с действия.
спирам !
успех на всички, които ще запишат!
искрено се надявам критичността ми в случая да е грешка и да съжалявам, че не съм купил на ипо-то. - ще е полезно за бфб.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар