Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Градус АД (GR6)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеЧакай сега, как реши, че е възможно най-справедливо като цена? Защо според теб заслужават над 1 лв.?
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
И понеже всички сме го яли досега от почти всички измамници на БФБ, включително и от Огняновци, Бедовци и тн. Дай да ги оплюем преди да сме ги видяли? Това ли предлагаш?това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
+1
не ме разбирайте погрешно - дано да плащат дивиденти, дано всички записали да се хепи, НО начинът по който се тръгва с голямата торба, продаването на собствени акции от мажоритарите по 'тяхна цена' + останалите истории покрай други бизнеси... според мен трябваше да почнат с едно малко предлагане примерно на 10-15% без собствени акции да се продават, а после след 2-3-4 години, когато се види дали и как се случват нещата да правят или увеличение и/или мажоритарите да продават собствени пакети, но тогава пазарът ще е насяно с процесите, защото един отчет преди ИПО се гласи, но 2-3-4 години вече е трудно да обещаваш едно, а после да правиш друго.
всички тук сме го яли дървото от един или друг мажоритар и е хубаво да има критични мнения иначе ще ни вземат за идиоти.
поздрави
ПП джони-браво и манцев - точно защото сме го яли дървото и ПФ са наливали в бездънни ями сме критични... а вашите коментари са малко в стил, а защо биете негрите
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
И изведнъж такова се случва, хората го правят възможно най-справедливо като цена, обещават що-годе приемливи неща, пускат реклама по ТВ за да популяризират ИПО-то и БФБ като цяло.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от S600AMG Разгледай мнениеТипично по български съдим едните заради другите. Евала им правя За решението! Според мен ще берат негативи заради хора като мумията и чичо бедо, а и заради цялата армия кофти мажовци на бфб. Надяавам се да е успешно!
Имам чуството, че тука пишете няколко спящи клетки и суперлативите са само от вас, а останалите сме доста по-консервативни
парен каша духа!
ПП манчев, виж какво писах как според мен трябваше да го направят ИПО, за да има и довери и да се отгледа ново поколение компании на БФБ - те за съжаление тръгват по пътя на Цеко,Трейса и тн...
нещо да кажеш за Спиди и начина по който се листнаха ?Last edited by bertram; 17.06.2018, 22:53.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
не е ЕЖК - а директно доставчици на стоки едните в хранително вкусовата, а другите в медицинското оборудване - в повече подробности не искам да влизам, но съм слушал от тях доста. Тези с хранителните стоки бяха едни от първите, които усетиха какво ще се случи с Пикадили и не повярваха на увещанията за светло бъдеще. Тогава загубиха голям оборт, но казаха - с некоректни плащания като се започне работата е ясна - по-добре да загубим едни пари, но да не загбум доста сериозна сума , която ни дължи пикадили. Тогава ме изненадаха, но после стана ясно, че са били прави. Други мои познати останаха да си чакат.. Тези със Сити Клиник мисля ги осъдиха и си прибраха парите, но тогава бях много изненадан как така си позволяват да мотаят доставчиците. Иначе чак покрай настоящото ИПО след това зачетох, че тукашните герои са и в Сити Клиник се присетих за драмите на моите познати с тях ( колеги са ми от университета и си говорим чисто приятелски и им вярвам)
за да го напиша значи съм го чул от човек , който няма да ме излъже, а за пикадили и работата под марка Селект + цесиите са неща също общо известни.
нещо друго или да продължавате да се надъхвате
ти колко щеше да запишеш?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениедано не се издънят, че ще е последната издънка на БФБ преди съвсем да залезе
трябва да им дадем път и да работят, всичко зависи от тях
по преди старта на предлагането това са настроенията на инвеститорите пишещи във форума
не ме разбирайте погрешно - дано да плащат дивиденти, дано всички записали да се хепи, НО начинът по който се тръгва с голямата торба, продаването на собствени акции от мажоритарите по 'тяхна цена' + останалите истории покрай други бизнеси... според мен трябваше да почнат с едно малко предлагане примерно на 10-15% без собствени акции да се продават, а после след 2-3-4 години, когато се види дали и как се случват нещата да правят или увеличение и/или мажоритарите да продават собствени пакети, но тогава пазарът ще е насяно с процесите, защото един отчет преди ИПО се гласи, но 2-3-4 години вече е трудно да обещаваш едно, а после да правиш друго.
всички тук сме го яли дървото от един или друг мажоритар и е хубаво да има критични мнения иначе ще ни вземат за идиоти.
поздрави
ПП джони-браво и манцев - точно защото сме го яли дървото и ПФ са наливали в бездънни ями сме критични... а вашите коментари са малко в стил, а защо биете негритетова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
ако ПФ, където подарявам парите си купи и една акция тук - сменям го веднага
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Познаваш хора, които познават хора най-вероятно И аз познавам една жена, която каза че познава такива хора...
за да го напиша значи съм го чул от човек , който няма да ме излъже, а за пикадили и работата под марка Селект + цесиите са неща също общо известни.
нещо друго или да продължавате да се надъхвате
ти колко щеше да запишеш?Last edited by bertram; 17.06.2018, 22:35.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
и да я изпреварят ще е временно и нагласено, защото дружествата са от различни измерения ( в полза на фармата)
сега се присетих.
тук говорим за Пикадили, но не забравяйте и Сити Клиник - преди да влязат турците. В час ли сте как се плащаше да доставчици. Познавам хора имали взимане-даване с Пикадили и със Сити Клиник... като доставчици, които си чакат плащания за извършени точно и в срок доставки и разчитащи на тези средства, за да си движат бизнеса...
не съм чул добри отзиви...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
не е нашата тема, нооо
ако правят по 40млн печалба, защо с печалбата за 2 години не реализират каквото са намислили ами опряха до БФБ, а да защото искат да осребрят 27млн техни акции . Жалко че ще излъжат хората и съвсем ще ги отблъснат от пазара...
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеЗащо в рекламата им чувам 40 мил печалба, а тя половината била от еднократни ефекти!!!
Така ли е???
- 1 like
Коментар
Коментар