Първоначално изпратено от Scottie Pippen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Градус АД (GR6)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Boncho Разгледай мнение
То за да видиш рекламата трябва да имаш....телевизор!!! ( това в кръга на шегата, надявам се да не се обидиш). И аз споделям мнението на други съфорумци, че рекламата е доста добра. Има шанс да доведе нови инвеститори на БФБ( това ще го разберем лесно- по новите никове и глупави въпросиНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
още не я знам тази реклама прочута, интересна ми е вариацията дали банките към които имат дълг не са осигурили част от записването, и исках да погледна кои са изобщо банките, но уви - банка 1, банка 2 банка 3 ..- това имаше в проспекта като инф. и се отказах да чета след половината, не че не може да се намери ама уж ще ставаме публично дружество а "парижките потайности", не ми направи някак си добро впечатление липсата в някаква малка степен на пълна прозрчаност..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Glavorez Разгледай мнение
ама ти сериозно ли ?? - за 1година са направили +20% капиталова и 5% дивидент и ....един мармот......
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Днес я гледах за първи път тая реклама и трябва да призная че са свършили много добра работа!
Пилетата на Градус си ги купуваме и дори вчера взехме едно прясно
Пожелавам успех на ИПО-то!Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Че и по Тв ли има реклама
Пилетата на Градус си ги купуваме и дори вчера взехме едно прясно
Пожелавам успех на ИПО-то!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
ще се презапише или не - няма значение, далече сме от онази еуфория за която съм слушал.
Но точно тези малките догодина, като разкажат на колеги, познати и роднини как за 1година са направили +20% капиталова и 5% дивидент и...така става лавината!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
ще се презапише или не - няма значение, далече сме от онази еуфория за която съм слушал.
Но точно тези малките догодина, като разкажат на колеги, познати и роднини как за 1година са направили +20% капиталова и 5% дивидент и...така става лавината!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Едва ли инвеститори с по 1000-2000 лв. видели рекламата по телевизията, ще успеят да презапишат емисията. Каквото и да си говорим, всичко зависи от пенсионните фондове.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Едва ли инвеститори с по 1000-2000 лв. видели рекламата по телевизията, ще успеят да презапишат емисията. Каквото и да си говорим, всичко зависи от пенсионните фондове.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Говоря за презаписване приятел...намирисва ми на ПИБ едно време...такава доходност очаквам да се получи....и такъв сценарии
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Говоря за презаписване приятел...намирисва ми на ПИБ едно време...такава доходност очаквам да се получи....и такъв сценарии
По въздържано ще изразя прогноза ;- Последния ще стане първи! -
- 1 like
Коментар
Коментар