Първоначално изпратено от 15%
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Градус АД (GR6)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
как -6%?Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Отговорил съм ти Полки, провери отново. - 6%. Мислех да са 10-15 ако бяха падали още, но не вярвах, че почти ще се изравнят с въпросните 2 компании по капитализация и затова прекратих този ми "проект".
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
много хубаво, но така и не си отговорил на въпроса ми........... прочети какво съм те питал ........ нито съм питал какво ще правиш с акциите си тук, нито те питамм къде ще осредняваш .......... просто те питах какъв % от портфейла си инвестирал в пилета?
. - 6%. Мислех да са 10-15 ако бяха падали още, но не вярвах, че почти ще се изравнят с въпросните 2 компании по капитализация и затова прекратих този ми "проект".
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Полки, вече са продадени бройките с печалба. Продадох ги не защото не харесвам Градус, а защото нямам достатъчно кеш и ми трябваше такъв да осреднявам при други 2 компании, които казваш, че ще падат още - Софарма и малко Хим. Освен това купих и малко БСО.
П.П. поста ти е от 24.11 и го поствам, защото уважаваш фактите и цитатите, точно като мен.
........... прочети какво съм те питал ........ нито съм питал какво ще правиш с акциите си тук, нито те питамм къде ще осредняваш .......... просто те питах какъв % от портфейла си инвестирал в пилета?
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеа ти 15% ............ с колко % от портфейла си си се ушил тук? ......... с 15% ли?.
П.П. поста ти е от 24.11 и го поствам, защото уважаваш фактите и цитатите, точно като мен.
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Споерд мен му е раничко за сметки на товаА и ипото комай беше добре да е "налучкано" към по-"удачни" цени, за да е успешно в по-обширния смисъл на думата )) Сега какво се получи - планина книги колкото на флагмана, а и капитализация колкото флагманската ... претенциозно някак си
Пък и да се застрахова срещу "влез-излез" индексни трансформации,
(не е прецедент, наблюдавали сме го при някои дружества)) Не е и препоръка, само числени варианти...
пс.Що касае дивидентът ...нека направи година-две борсова история и да видим отчетите колко са устойчиви - за следващите дивиденти
а за по дълъг хоризонт .... времето ще покаже дали да я смятаме тази хартия като атера /както беше написано преди нашите постове/ или не точно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнение
Така става, когато човек не чете внимателно и не следи какво се случва. Моите груби сметки също показват 15 ст. дивидент, който ще се раздаде през следващата година. Очаквах малко повече, но да не ставаме твърде лакоми.А и ипото комай беше добре да е "налучкано" към по-"удачни" цени, за да е успешно в по-обширния смисъл на думата )) Сега какво се получи - планина книги колкото на флагмана, а и капитализация колкото флагманската ... претенциозно някак си
Пък и да се застрахова срещу "влез-излез" индексни трансформации,
(не е прецедент, наблюдавали сме го при някои дружества)) Не е и препоръка, само числени варианти...
пс.Що касае дивидентът ...нека направи година-две борсова история и да видим отчетите колко са устойчиви - за следващите дивиденти
- 1 like
Коментар
-
10 ст. годишен дивидент за 2018-та и 5 ст. шестмесечен дивидент за първата половина на 2019-та.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alexander The Great Разгледай мнение
как ги сметна тези 15 ст? благодаря за информацията - предварително!!!
Коментар
-
през 2019 нищо ли няма да платят?
Коментар
-
Така става, когато човек не чете внимателно и не следи какво се случва. Моите груби сметки също показват 15 ст. дивидент, който ще се раздаде през следващата година. Очаквах малко повече, но да не ставаме твърде лакоми.
Коментар
-
Така става, когато човек не чете внимателно и не следи какво се случва. Моите груби сметки също показват 15 ст. дивидент, който ще се раздаде през следващата година. Очаквах малко повече, но да не ставаме твърде лакоми.
Коментар
-
15 стотинки дивидент ли ще дават? Нали бяха 10ст? Нещо съм пропуснал явно ....
Коментар
Коментар