If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Влизане в софикс ли се купува или отчет или и двете...
Колко да е отчета? Повече от Софарма, ПИБ и Хим, че капитализацията е по-голяма дори? Много се съмнявам. По-скоро ще му режат главата на Експата през кръста, но това явно не е проблем за никого . После обаче, като се стигне да се продава на някого, пак ще се реве.
Не знам дали мажоритарите могат да продават вече от техните акции. Ако могат, мисля че цената няма да отиде прекалено много нагоре. (може би 1,80лв.-1,90лв.). Ако обаче започнат да правят пакет през пазара(ETF SOFIX), смятам че най-малкото ще мине 2,00лв.
Мажоритарите няма да имат право да продават, но предвид многото бройки, които ще трябват на фонда, най-вероятно е договорена вече цената от някой пенсионен фонд. А каква ще е тя, знаят много малко хора.
Идей за цена при влизане в софикс...?не мисля че някой ще даде голям пакет под 1.80....с този дивидент 15ст за календарна година има шанс акцията да стане новата Атера!
Не знам дали мажоритарите могат да продават вече от техните акции. Ако могат, мисля че цената няма да отиде прекалено много нагоре. (може би 1,80лв.-1,90лв.). Ако обаче започнат да правят пакет през пазара(ETF SOFIX), смятам че най-малкото ще мине 2,00лв.
Идей за цена при влизане в софикс...?не мисля че някой ще даде голям пакет под 1.80....с този дивидент 15ст за календарна година има шанс акцията да стане новата Атера!
Коментар