Първоначално изпратено от polki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Градус АД (GR6)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение
Колко струва според теб?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениекупува:
10 нива за 34843 бр.
Средна цена 1.729
продава:
10 нива за 72543 бр.
Средна цена 1.804
пазарна капитализация 434 млн.лв. за няколко кокошкарника ........... ай, стига, бе!!! верно ли това струва толкова?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
аз бях писал, че очаквам цената да стане левче ........... но не съм сигурен, че бих си купил акции на левче
този кокошкарски бизнес просто не ме кефи ......... не виждам потенциал да разтеж в пъти
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Апокалиптосчетата винаги предричат сривове и ниски цени но рядко познават. В повечето случаи си остават с облизването под лозата
този кокошкарски бизнес просто не ме кефи ......... не виждам потенциал да разтеж в пътиfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеТук някой смяташе дивидентната доходност на 1,55лв. за акция, а друг я чакал на левче. Случайно някой да продава на тези цени
- 6 Харесвания
Коментар
-
купува:
10 нива за 34843 бр.
Средна цена 1.729
продава:
10 нива за 72543 бр.
Средна цена 1.804
пазарна капитализация 434 млн.лв. за няколко кокошкарника ........... ай, стига, бе!!! верно ли това струва толкова?Last edited by polki; 12.02.2019, 17:01.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Не знам дали мажоритарите могат да продават вече от техните акции. Ако могат, мисля че цената няма да отиде прекалено много нагоре. (може би 1,80лв.-1,90лв.). Ако обаче започнат да правят пакет през пазара(ETF SOFIX), смятам че най-малкото ще мине 2,00лв.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеИдей за цена при влизане в софикс...?не мисля че някой ще даде голям пакет под 1.80....с този дивидент 15ст за календарна година има шанс акцията да стане новата Атера!Last edited by mancev; 20.01.2019, 23:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
6%, тирето е поставено по граматически причиниfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
как -6%?Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Отговорил съм ти Полки, провери отново . - 6%. Мислех да са 10-15 ако бяха падали още, но не вярвах, че почти ще се изравнят с въпросните 2 компании по капитализация и затова прекратих този ми "проект".fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
много хубаво, но така и не си отговорил на въпроса ми ........... прочети какво съм те питал ........ нито съм питал какво ще правиш с акциите си тук, нито те питамм къде ще осредняваш .......... просто те питах какъв % от портфейла си инвестирал в пилета?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар