Първоначално изпратено от polki
Разгледай мнение
„Обещаваме щедра дивидентна политика от минимум 5% на година от 2020 г.", заяви Ангел Ангелов, изпълнителен директор на „Градус“ АД. Той обясни, че експортът ще остане основен двигател на растежа за компанията, като инвестиции ще бъдат влагани и за високия сегмент на свинските продукти. Търговията със зърно ще продължи да има спомагателна роля за компанията."
7-те процента които ти визираш, са прогноза на Мартин Димитров, директор Корпоративни финанси в „Първа финансова брокерска къща“. Сещаш се защо е прогнозирал толкова висока дивидентна доходност. Все пак техния интерес е бил да се запишат максимално на брой акции. Тяхната печалба зависи от това. И все пак си мисля че откъм компанията няма основания за подвеждане към момента.
Да, бях оптимист относно акцията, и продължавам да съм. Не мисля че съм "препоръчвал"на някого да записва каквото и да било. Казвах какво мисля да направя аз, и си стоя зад думите и към момента. И все пак аз го правя със собствените си средства, риска си е за моя сметка. Всеки сам да си преценява. Да, факт е че дори и в момента е по-добре да се купи на цена по-ниска от ИПО-то, но аз нямам кристална топка в нас, че да знам на 100% какво ще се случи

Коментар