Първоначално изпратено от Спящият бик
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Градус АД (GR6)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение
Не сте прави, дружеството си е добро и е похвално да излезе на борсата. Нали всички искаме нови компании. Просто първоначалната цена според мен бе завишена.
Вторият сигнал който ме отказа да участвам, бе предлагането на съществуващи акции от Мажовците, това според мен не бе редно.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Абе тя че не е пред фалит не е ! Ние само предупреждавахме, защото някои бяхте много въодушевени тук !
Вторият сигнал който ме отказа да участвам, бе предлагането на съществуващи акции от Мажовците, това според мен не бе редно.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеМен най-много ме е яд затова, че споменавахте как доста хора за пръв път са ходили при ИП-та да си правят сметки заради Градус. Сега като видят -5% за нула време и лошо ще им стане. Ще им се изпарят на мига всякакви мераци за други инвестиции.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеЦената е паднала със 7 стотинки. Не е станало нещо кой знае какво. Говорите така че компанията е едва ли не пред фалит
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеМен най-много ме е яд затова, че споменавахте как доста хора за пръв път са ходили при ИП-та да си правят сметки заради Градус. Сега като видят -5% за нула време и лошо ще им стане. Ще им се изпарят на мига всякакви мераци за други инвестиции.....
бих споделил ,че акцията има м.мейкър който я е предлагал на доверчивите ....
Та той в близко време ще я върне на първоначални стойности аи по високо и после като изтече определения срок ще стане вече потопа.... Не е препоръка...
Нямам и никога не съм мислил да имам при това положение на борсата и икономиката в нашия и международния климат...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБлагодаря на Енемона и Прокопитата за урока им, да не записвам вече на БГ ИПО
Коментар
-
Между другото, докато съм писал, съм прибрал малко бройчици и вече тази компаия мога да я смятам за много дребна позийцика в портфейла ми. ПРеди това имах само с цел да вдигна броя акционери.
П.П. Ако за някой има значение кой продава така на загуба - Елана при изсипването до 1,705.Last edited by 15%; 09.08.2018, 17:24.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Коментар
Коментар