Първоначално изпратено от Zdravko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Градус АД (GR6)
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеУжас. Цената днес е нагоре с 6 стотинки само за минути... Целия този хейт вчера, и радост как някой не се бил "прекарал" да влезе тук... да излезе напразна
Не става въпрос за ИПОто, хейт срещу компанията и т.н. - всеки сам си прави математиката и решава
Маркетмейкъра не може да си позволи лукса да гледа как цената му спада с 5-6%, /три дни след старта/ и да не прави нищо, при положение че само за вода Периер и скъпи вина по презентациите бяха изхарчени сумати пари. Рекламата даже не я коментирам - десетки хиляди.
Редно е да имаш готовност да поемеш "прекупените" от ИПОто РИТЕЙЛ акции и да не позволяваш гмуркания поне през времето да първия отчет, събрания, корпоритивни изяви и т.н.
Надявам се посредника да си спомни че освен комисионо-взимане има и други задачи и да се адаптира бързо.
едва ли аз /въпреки че съм колега/ трябва да давам акъл за такива фалове
Last edited by Alexander The Great; 10.08.2018, 12:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Аз бях колегата Просто наистина не виждам никаква обща връзка между двете компании. Иначе поздравления на неучастващите. Аз записах, и не съжалявам. Вярно, сега можех да си взема и на по-ниска цена, на такива са реалностите и няма как да ги променя. Времето ще покаже дали очакванията ми ще бъдат верни, или акцията ще продължи да пада. Мнението ми беше че години "плачем" колко ни е 'лоша" борсата, как няма читави компании, как няма ликвиност и т.н. Но когато някой се опита нещо да направи - резултата ясно се вижда с Градус. На втория ден се почна с хейта как някой е доволен че не бил купил. Как рекламата по телевизията било лошо нещо и т.н. Успех на всички инвеститори. Между другото, и аз не съм участвал в ИПО-тата на Сирма и Алтерко, но силно се надявах да са успешни и да имат ръст в цената. Уви не се получи, но никога не съм си позволявал да злословя по адрес на двете компании...
- 2 Харесвания
Коментар
-
тук ПФ взеха много (повече отколкото трябва според мен - визирам най-големите пакети) и според мен цените няма да паднат много..защото после едни момчета с костюми (меринджеи в ПФ) ще трябва да се обесняват как така фонда е назад и тн и тн...
та в този ред на мисли ако са взели да 'помогнат' поне ще държат топката в центъра, докато изскочи някой свободен нападател (чужд с мангизи, който е склонен да им вземе пакетите)..
тук има колеги, които години наред играят добре в сянката на ПФ, но и това си е майсторлък. (мен лично не ме кефи)
поздравитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Между другото, и аз не съм участвал в ИПО-тата на Сирма и Алтерко, но силно се надявах да са успешни и да имат ръст в цената. Уви не се получи, но никога не съм си позволявал да злословя по адрес на двете компании...
А колкото до това че няма читави ИПО-та и после изведнъж се появявя Градус и всички трябва да се хвърлят да го боготворят понеже видиш ли няма други - меко казано е погрешно ....
Лично аз искрено се надявах да няма спад при градус, ясно ми беше че ръст на акцията няма да има скоро но все пак 0,10 лв надолу за седмица е извън всякакви мои очаквания....
не съм участвал - все пак ми отне около 3-4 дни да взема решението
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеПреди време изразих мнение ,че като гледам Сирма се сещам какво ще се случи с Градус и един колега здраво ме нахока.Само ,че то
излезе вярно за съжаление.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Спокойно пич,това са само париВажното е да сме здрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеПреди време изразих мнение ,че като гледам Сирма се сещам какво ще се случи с Градус и един колега здраво ме нахока.Само ,че то
излезе вярно за съжаление.Last edited by strol; 09.08.2018, 20:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеНе се хваля, а просто казвам, че съм постъпил правилно, като не съм участвал в IPO-то. Това за нещо лошо ли трябва да го броим?IM d best
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеЩе го кажа кратко и ясно - много съм доволен, че не записах акции на IPO-то.IM d best
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alexander The Great Разгледай мнениеУжас! Супер грозотия !!!!! Алоооооо ПФБК, Рашковци, пенсии ?!?!? Кво се мотате?
- 1 like
Коментар
Коментар