Първоначално изпратено от спекуланта
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Градус АД (GR6)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКъм моментът се очертава дивидентна сгода - около 4.07% по настояща цена. Нищо особено - слаба ракия излезе тоя пильок.
Компаниите от Софикс които дават дивидент са макс до 3% освен Адванс но при този спад на продажбите на земя и Адванс ще са под 3% та ако дадат 4% са си за пример
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
И кое ще е събитието което те кара да мислиш, че евентуално ще спрат да плащат дивиденти?
Коментар
-
Първоначално изпратено от D.J. Bogger Разгледай мнениеМного е вероятно през първите 2-3 години да има някакви дивиденти. Въпросът е след това какво ще става.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКъм моментът се очертава дивидентна сгода - около 4.07% по настояща цена. Нищо особено - слаба ракия излезе тоя пильок.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Защо все търсите някакви сложни схеми и конспирации за сваляне на цената?? Нормално е да има излизащи във всеки един момент по различни причини - някой от нужда, други са били заложили на бърза спекулацийка с покачване на цената, но не се познали посоката.(от 80млн. това е нищожен процент) Равновесната точка е малко вероятно да е точно 1.80, нали? Според мен е по-скоро надолу предвид доходността и това, че дружеството няма история тук. Те въобще не направиха дисконт на цената, даже я понадуха
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
Такива неща, може да има само където има обиране (удряне) на стопове, разбирай на Запад
Това да продадеш на БФБ с надеждата, че ще панираш и ще увлечеш, не го вярвам
и за мен е странно някой да продава с 5,3% загуба и ми е чудно кой е?
Поздрави
поздравитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеИ единственото обяснение, което ми идва е движението да е провокирано от "играч(и)" - с цел да се свали цената с някакви малки бройки, пък да се купят повече бройки на 1,7..
Това да продадеш на БФБ с надеждата, че ще панираш и ще увлечеш, не го вярвам
и за мен е странно някой да продава с 5,3% загуба и ми е чудно кой е?
Поздрави
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
Е, стремя се да не храня лошото куче, дори и в БФБ реалиите Но също се стремя да се въздържам да храня и троловете - на няколко пъти бях на крачка да се изсмея публично при коментарите за "срива" тук, но по-лошото е, че и статии в тоя дух четох... Ако ти загубиш мотивация, то Те са успели! Успех на Теб!
И единственото обяснение, което ми идва е движението да е провокирано от "играч(и)" - с цел да се свали цената с някакви малки бройки, пък да се купят повече бройки на 1,7.. Според мене някакви сериозни причини за промяна в нагласата спрямо фундамента може да възникнат ако не около дивидента, то най-рано около предварителните отчети за 2018-а.... всякакви движения преди това според мен ще са си спекула, а не от фундаментална преоценка на компанията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Като те чета, имам чувството, че ми говори близък човек. Наистина имам огромен проблем с мотивацията. Дали си го написал с добро или с лошо, за мен няма значение, но както и да е - пожелавам успех.
Тази тема бе добра като замисъл.....Last edited by onakilev; 11.08.2018, 09:42.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
Ти верно ли намери мотивация да отговаряш... Къде е темата за прифила на инв на БФБ?!?
Тази тема бе добра като замисъл.....Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Доста се изкривява информацията по тези форуми . Не казвам нищо за Експат, най-вероятно са достатъчно заможни, но нямат право да купуват сега! Относно частното лице - редно е хората да се съдят по фактите, а не по визитки, думи и т.н. Имаш ли представа колко бройки ще им трябват по тази емисия, та говориш, че може би ги имат на цена под 1,85? Това е меко казано несериозно. Хапнали сме 5-6 човека по някакви смешни бройки под тази цена, но като се търсят милиони какво правим?
П.П. Моля, цитирай правилно, за да не става "боза" във форумаMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Доста се изкривява информацията по тези форуми . Не казвам нищо за Експат, най-вероятно са достатъчно заможни, но нямат право да купуват сега! Относно частното лице - редно е хората да се съдят по фактите, а не по визитки, думи и т.н. Имаш ли представа колко бройки ще им трябват по тази емисия, та говориш, че може би ги имат на цена под 1,85? Това е меко казано несериозно. Хапнали сме 5-6 човека по някакви смешни бройки под тази цена, но като се търсят милиони какво правим?
П.П. Моля, цитирай правилно, за да не става "боза" във форумаПътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар