Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Градус АД (GR6)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Кое ликвидно дружество в Софикс се очаква да даде 4% за 2018-та ?
Компаниите от Софикс които дават дивидент са макс до 3% освен Адванс но при този спад на продажбите на земя и Адванс ще са под 3% та ако дадат 4% са си за пример
По светът - за да инвестирам в компания, даваща под 4% дивидентна доходност, трябва да е ного стратегическа в структурата на моят портфейл - или компания която години наред трайно и неизменно увеличава дивидентът си.
За какво ми е тоя пильок?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Чакай малко ,тук това което смяташ не е ли само за полувин година.....Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКъм моментът се очертава дивидентна сгода - около 4.07% по настояща цена. Нищо особено - слаба ракия излезе тоя пильок.
Компаниите от Софикс които дават дивидент са макс до 3% освен Адванс но при този спад на продажбите на земя и Адванс ще са под 3% та ако дадат 4% са си за пример
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
И кое ще е събитието което те кара да мислиш, че евентуално ще спрат да плащат дивиденти?
Коментар
-
Първоначално изпратено от D.J. Bogger Разгледай мнениеМного е вероятно през първите 2-3 години да има някакви дивиденти. Въпросът е след това какво ще става.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКъм моментът се очертава дивидентна сгода - около 4.07% по настояща цена. Нищо особено - слаба ракия излезе тоя пильок.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Защо все търсите някакви сложни схеми и конспирации за сваляне на цената?? Нормално е да има излизащи във всеки един момент по различни причини - някой от нужда, други са били заложили на бърза спекулацийка с покачване на цената, но не се познали посоката.(от 80млн. това е нищожен процент) Равновесната точка е малко вероятно да е точно 1.80, нали? Според мен е по-скоро надолу предвид доходността и това, че дружеството няма история тук. Те въобще не направиха дисконт на цената, даже я понадуха
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
Такива неща, може да има само където има обиране (удряне) на стопове, разбирай на Запад
Това да продадеш на БФБ с надеждата, че ще панираш и ще увлечеш, не го вярвам
и за мен е странно някой да продава с 5,3% загуба и ми е чудно кой е?
Поздрави
поздравитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеИ единственото обяснение, което ми идва е движението да е провокирано от "играч(и)" - с цел да се свали цената с някакви малки бройки, пък да се купят повече бройки на 1,7..
Това да продадеш на БФБ с надеждата, че ще панираш и ще увлечеш, не го вярвам
и за мен е странно някой да продава с 5,3% загуба и ми е чудно кой е?
Поздрави
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
Е, стремя се да не храня лошото куче, дори и в БФБ реалиите Но също се стремя да се въздържам да храня и троловете - на няколко пъти бях на крачка да се изсмея публично при коментарите за "срива" тук, но по-лошото е, че и статии в тоя дух четох... Ако ти загубиш мотивация, то Те са успели! Успех на Теб!
И единственото обяснение, което ми идва е движението да е провокирано от "играч(и)" - с цел да се свали цената с някакви малки бройки, пък да се купят повече бройки на 1,7.. Според мене някакви сериозни причини за промяна в нагласата спрямо фундамента може да възникнат ако не около дивидента, то най-рано около предварителните отчети за 2018-а.... всякакви движения преди това според мен ще са си спекула, а не от фундаментална преоценка на компанията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Като те чета, имам чувството, че ми говори близък човек. Наистина имам огромен проблем с мотивацията. Дали си го написал с добро или с лошо, за мен няма значение, но както и да е - пожелавам успех.
Тази тема бе добра като замисъл.....Last edited by onakilev; 11.08.2018, 09:42.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
Ти верно ли намери мотивация да отговаряш... Къде е темата за прифила на инв на БФБ?!?
Тази тема бе добра като замисъл.....Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар