Първоначално изпратено от Bivol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Градус АД (GR6)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Абе тя че не е пред фалит не е ! Ние само предупреждавахме, защото някои бяхте много въодушевени тук !
Вторият сигнал който ме отказа да участвам, бе предлагането на съществуващи акции от Мажовците, това според мен не бе редно.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеМен най-много ме е яд затова, че споменавахте как доста хора за пръв път са ходили при ИП-та да си правят сметки заради Градус. Сега като видят -5% за нула време и лошо ще им стане. Ще им се изпарят на мига всякакви мераци за други инвестиции.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеЦената е паднала със 7 стотинки. Не е станало нещо кой знае какво. Говорите така че компанията е едва ли не пред фалит
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеМен най-много ме е яд затова, че споменавахте как доста хора за пръв път са ходили при ИП-та да си правят сметки заради Градус. Сега като видят -5% за нула време и лошо ще им стане. Ще им се изпарят на мига всякакви мераци за други инвестиции.....
бих споделил ,че акцията има м.мейкър който я е предлагал на доверчивите ....
Та той в близко време ще я върне на първоначални стойности аи по високо и после като изтече определения срок ще стане вече потопа.... Не е препоръка...
Нямам и никога не съм мислил да имам при това положение на борсата и икономиката в нашия и международния климат...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБлагодаря на Енемона и Прокопитата за урока им, да не записвам вече на БГ ИПО
Коментар
-
Между другото, докато съм писал, съм прибрал малко бройчици и вече тази компаия мога да я смятам за много дребна позийцика в портфейла ми. ПРеди това имах само с цел да вдигна броя акционери.
П.П. Ако за някой има значение кой продава така на загуба - Елана при изсипването до 1,705.Last edited by 15%; 09.08.2018, 17:24.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Коментар
-
ПичОве... Тука Мажо за тия пари си продаде бизнеса, без дори да губи контрола и мажоритарния си дял. Той взе максимума от раздутия си капитал и му е през Дедовия за Пенсиите и какво очакват те от инвестираните пари в хартиите му. Докато парите за пенсии се инвестират по неведоми критерии и заради съответните отчисления под масата за мерИНДЖеите на фондовете, чакайте от умрЕл писмо...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
не можеш да имаш спекулантски дух при дружество, което се листва с доооста висок оценка - при която мажо е ОК да продава...забележи не им купиха акциите с които бяха склонни да се разделят на тази цена.
спекулантски дух може да има в дружества от съвсем друг тип и на съвсем друга оценка.
тук пенциите взеха многото акции и ще видим. ако се чакат едни други кой да надуе към края на отчетния период (важно е да имат доходност) може да има игра в центъра до 30-то число или там когато си правят оценките на портфейлите и после пак игра в центъра.
Коментар
Коментар