Благодаря. Хубави цени гледам при Неохим и Хика, вече
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ребалансиране на SOFIX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениекога чакаме новинЪтЪ?Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениекога чакаме новинЪтЪ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
Днес! Те изманипулираха Алкомет. Смениха си местата в класирането по ФФ с Трейс. Не мисля, обаче, че това променя нещо. Ще трябва да се сметнат и другите критерии, все пак...
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеДнес ли беше последният ден в който може да се изманипулира цената на дружествата вземана за изчисление за новият Софикс........?
Но дали от БФБ ще съобщат веднага не се знае
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеДнес ли беше последният ден в който може да се изманипулира цената на дружествата вземана за изчисление за новият Софикс........?Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
То затова може да влязат някой подценени.
общо взето търговията да върви ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fackelmann17 Разгледай мнениеПо мое мнение: Като гледам от цялото това РЕбалансиране на Софикса печелят най-вече брокерите , особенно както го правят на всеки 6 месеца .
Но аз съм лаик...
Коментар
-
Last edited by Чичо Уорън; 31.08.2017, 18:19.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеPrecakanoto, заседнало ти е в гърлото това Доверие и няма оправия. Казваш, че щяли да го надуят? Никой няма полза да го надува с много над справедливата стойност защото съществува риск от търгово на тази цена. До достигането й тази акция е по-апетитна от останалите и ще допринесе за повишаване на Софикс и ще го пази от набалонизиране. За колко от останалите компоненти на Софикс можеш да кажеш същото?
Точно заради горенаписаното аз съм един от хората, които гласуват с парите си за Доверие.
Дрън дрън ярина.
Така се изразяваше едно време повелителя на буболечките за словоблудците.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеИначе известни размествания може да направят разни от бившите приватизационни на тимджии, ясно е че няма да влязат но може да променят по някоя точка тук-там в класациите, имам предвид Холдинг Сила, Нов Век, Света София, Химснаб и други такива перли.Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Precakanoto, заседнало ти е в гърлото това Доверие и няма оправия. Казваш, че щяли да го надуят? Никой няма полза да го надува с много над справедливата стойност защото съществува риск от търгово на тази цена. До достигането й тази акция е по-апетитна от останалите и ще допринесе за повишаване на Софикс и ще го пази от набалонизиране. За колко от останалите компоненти на Софикс можеш да кажеш същото?
Точно заради горенаписаното аз съм един от хората, които гласуват с парите си за Доверие.Keep going ...
- 1 like
Коментар
Коментар