Първоначално изпратено от dex
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ребалансиране на SOFIX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Имал съм Доверие поне 3 години и мога да кажа че ако в момента е ликвиден това не значи че след 6 месеца ще е по ликвиден от Капачките..
Капачките поне Алианц го крепеше а сега чичо оги играе спекулант в доверие....
Някой пусна малко свободни акци и и ту нагоре ту надоле с цел да ги тропоса на Никиту...
После ще си ги вземе на двойно по ниска цена...
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеспоред мен софикс е редно да се актуализира най-малко на годишна база...да не кажа на 2-3 години, защото иначе става голямо мазало...особено ако натежи на Експат продукта... тогава едно разместване ще води до съществено натискане на излизащите позиции и объркване на пазара за месеци напред...
лично мнениеМненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеспоред мен софикс е редно да се актуализира най-малко на годишна база...да не кажа на 2-3 години, защото иначе става голямо мазало...особено ако натежи на Експат продукта... тогава едно разместване ще води до съществено натискане на излизащите позиции и объркване на пазара за месеци напред...
лично мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Ще извиняваш Монти, ама Хиката и Хвар къде по-малко място имат в Софикс от Доверие. А пък Алкомет е тотално неликвиден.
Капачките поне Алианц го крепеше а сега чичо оги играе спекулант в доверие....
Някой пусна малко свободни акци и и ту нагоре ту надоле с цел да ги тропоса на Никиту...
После ще си ги вземе на двойно по ниска цена...
Не е препоръка....
Коментар
-
според мен софикс е редно да се актуализира най-малко на годишна база...да не кажа на 2-3 години, защото иначе става голямо мазало...особено ако натежи на Експат продукта... тогава едно разместване ще води до съществено натискане на излизащите позиции и объркване на пазара за месеци напред...
лично мнениетова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Ами капачките не са по ликвидни от Хиката и холдинг варна...но в сравнение с Доверие са си направо гигант....
Ама някой е решил да прави доверие софикс акция и да спекулира един път на входа ,един път на изхода евала....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеКолеги какви са тия капачки? Буркани има ли? Извинявам се въпроса, но преди много време ми трябваше да схвана кои бяха жабите и т.н различни наименования на акции. Та ако може да споделите кои са капачките ще съм благодарен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеМонти, защо не ти харесаха капачките !? Другите по-стока ли са !?
Ама някой е решил да прави доверие софикс акция и да спекулира един път на входа ,един път на изхода евала....
Коментар
-
http://www.investor.bg/analizi/361/a...-sofix-245867/
две сигурни влизат или отпадат...
Въпросът е реда дали ще е този м+с , ИХБГ , Трасе , Ниохим и капачките...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
Аз съм ги правил, но не мога да се закълна в тях, тъй като последните позиции са много близки, и колкото и точно да съм смятал, не съм съвсем сигурен, че следвам точната методология, по която работи борсата. Чакам с интерес официалните резултати за се опитам да си напасна модела.
всеки прави някакви изчисления и твойте ще са от полза методологията на изчисленията...
Даже и да пишеш че си гледал на боб....
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнениеНякой правил ли е последни изчисления?Мненията ми не са препоръка за търговия.
- 1 like
Коментар
Коментар