Колеги какви са тия капачки? Буркани има ли? Извинявам се въпроса, но преди много време ми трябваше да схвана кои бяха жабите и т.н различни наименования на акции. Та ако може да споделите кои са капачките ще съм благодарен.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ребалансиране на SOFIX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеМонти, защо не ти харесаха капачките !?Другите по-стока ли са !?
Ама някой е решил да прави доверие софикс акция и да спекулира един път на входа ,един път на изхода евала....
Коментар
-
http://www.investor.bg/analizi/361/a...-sofix-245867/
две сигурни влизат или отпадат...
Въпросът е реда дали ще е този м+с , ИХБГ , Трасе , Ниохим и капачките...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
Аз съм ги правил, но не мога да се закълна в тях, тъй като последните позиции са много близки, и колкото и точно да съм смятал, не съм съвсем сигурен, че следвам точната методология, по която работи борсата. Чакам с интерес официалните резултати за се опитам да си напасна модела.
всеки прави някакви изчисления и твойте ще са от полза методологията на изчисленията...
Даже и да пишеш че си гледал на боб....
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнениеНякой правил ли е последни изчисления?Мненията ми не са препоръка за търговия.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениекога чакаме новинЪтЪ?Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениекога чакаме новинЪтЪ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
Днес! Те изманипулираха Алкомет. Смениха си местата в класирането по ФФ с Трейс. Не мисля, обаче, че това променя нещо. Ще трябва да се сметнат и другите критерии, все пак...
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеДнес ли беше последният ден в който може да се изманипулира цената на дружествата вземана за изчисление за новият Софикс........?
Но дали от БФБ ще съобщат веднага не се знае
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеДнес ли беше последният ден в който може да се изманипулира цената на дружествата вземана за изчисление за новият Софикс........?Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
Коментар