IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да дойдат мечките

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от O2
    Абе хора, с колко свободни пари разполагате че толкова са ви притрябвали тези мечки,да не сте банки,ами те се спотайват,,
    Проблемът тук е, че една огромна част от пишештите в този форум просто не са "виждали на живо" сериозен мечи пазар и затова си мислят, че корекцията всъщност е само корекцийка, че падането на пазара всъщност е само пониженийце, а мечките всъшност са коали.
    Успех на бичетата и да внимават да не станат на теленца. Факт е, че големите прегърнаха бондовете.

Коментар

• pari ima mnogo... edna qka me4a orda samo mi se iska da doide!!!
      nai-malko novi 50k shte investiram!!!

haide me4eta,me4ki i me4ishta.... 4akame vi sus zalojeni kapani!

Коментар

• Абе хора, с колко свободни пари разполагате че толкова са ви притрябвали тези мечки,да не сте банки,ами те се спотайват,,

Коментар

• http://news.ibox.bg/news/id_307041769
          Да не вземат да доидат и тук тези мечки?!

Коментар

• Първоначално изпратено от и сам,войнът е воин
            ....идват, идват!
            "...идат, идат мило посрещни ги.."
            Мечки ще има, по скоро мечета до 6-месечните отчети.После......
            Life won't wait for you.

Коментар

• Ох, айде бе стига са се мотали тея мечки, нека да идват най-после, че искаме промоции

Коментар

• Ето една поговорка:
                "Който го е страх от мечки да не играе на борсата"

Коментар

• ....идват, идват!

Коментар

• imashe vreme, kogato Simona rqdko se obajdashe,no kogato se obajdashe, beshe s opredelena naso4enost.

trudno e da se kaje, dali e muj ili jena! po vsi4ko li4i 4e e razdraznena. no sa zakurnqli moje bi sudurjatelnostta i nivoto na temite i mneniata vuv foruma, koeto ve4e kara dosta po-stari u4astnici na borsata da se namesqt sus po-razdrazneni i naturtvashti izkazvaniq!

opredeleno oba4e "me4kite" shte dominirat prez letnia seson.
                    na vseki po-star borsianec tova mu e izvestno.

Коментар

• Първоначално изпратено от Симона
                      Мдааа сега един месец поне ще е тотално мечи пазара. После може да се закрепи малко.
                      Симонке, ти пак си пропуснала промоцийките покрай ИПО-тата и сега мечки сънуваш......Обаче може да си права.
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Лошо няма, ще си пълним кротко

Коментар

• Първоначално изпратено от Симона
                          Мдааа сега един месец поне ще е тотално мечи пазара. После може да се закрепи малко.
                          брей, че нададоха вой тия мечки ... вадим пушките, нема се пуашите бе!!!

Коментар

• Мдааа сега един месец поне ще е тотално мечи пазара. После може да се закрепи малко.

Коментар

• ....който кеширал- кеширал!

Коментар

• Днес е видов ден за най-обемистите балони на бфб КАО и ХИМ очаквам спускането да продължи до края на седмицата а може би и след това .

Коментар

X