IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да дойдат мечките

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ох, айде бе стига са се мотали тея мечки, нека да идват най-после, че искаме промоции

Коментар

• Първоначално изпратено от pavletin
      Борсата е нещо прекалено сериозно за мен, за да се хващам на басове, а и по-принцип не обичам.Другия петък по това време ще те чакам пак в тази тема за да те поздравя ако си спечелил.Лека нощ от мен.
      Лаека!
      защо не се обзаложи можеше и да спечелиш
      лека!

Коментар

• Борсата е нещо прекалено сериозно за мен, за да се хващам на басове, а и по-принцип не обичам.Другия петък по това време ще те чакам пак в тази тема за да те поздравя ако си спечелил.Лека нощ от мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grog
          Първоначално изпратено от pavletin
          Времето ще покаже.
          Искаш ли да се обзаложим?
          1000 лв ?
          ако не желаеш да се обзаложим,угворка отпада(не е по мьжки) но ако решиш до 30 мин. сам на линия

Коментар

• Не съм по басовете, смятам че BG40 и SOFIX ще са надолу в края на другата седмица в сравнение със затварянето днес.

Коментар

Времето ще покаже.
              Искаш ли да се обзаложим?
              1000 лв ?

Коментар

• Времето ще покаже.

Коментар

Спада ще продължи и другата седмица, спокойно всичко се развива по план.
                  В гршка си, очаквай вьзход

Коментар

• Спада ще продължи и другата седмица, спокойно всичко се развива по план.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                      Първоначално изпратено от netware5
                      ......... После се напих от радост и прибирането до България ми е малко в мъгла ))...
                      С арменски коняк лошо се напива.
                      Ами да..., да беше пил кумис,произвежда се все още там близо до Армения от ферментирало кобилешко мляко,някой историци твьрдят ,че това е било традиционно питие на прабьлгарите-екологично чисто и безопасно-от него не боли глава

Коментар

• Момчета и момичета, цялата работа е затваряне на репо сделки - не виждате ли и кои позиции падат най-много - любимите на репаджиите, както казва Facts - It's pay day! А сега точно е времето, когато изтича един месец от записването за КТБ, когато имаше много репа - свидетел съм какво беше преди един месец в Пощата, така че не пишете глупости. Лично аз изсипах днес по една позиция, за да затварям репо - парите, от което бяха уж за КТБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
                          ......... После се напих от радост и прибирането до България ми е малко в мъгла ))...
                          С арменски коняк лошо се напива.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Скучаещ милионер
                            Първоначално изпратено от netware5
                            Аз лично никъде не мърдам без лаптоп и два GSM-a. Голям кеф е да си лежиш в шезлонга на плажа или край басейна, с питие на една ръка разстояние и да си наглеждаш инвестициите Пък може и някоя лятна сделка да извърти човек.... А пък когато беше търга за БТК бях на майната си (в Армения) и станах рано сабахлем да гледам какво става. После се напих от радост и прибирането до България ми е малко в мъгла ))

Sorry за офтопика...
                            По-голям кеф е да гледаш "каки" и да получаваш само отчети.По-релаксиращо е.
                            Е...да но понякога води до инфаркт,не само каките,но и инвестицийте

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
                              Аз лично никъде не мърдам без лаптоп и два GSM-a. Голям кеф е да си лежиш в шезлонга на плажа или край басейна, с питие на една ръка разстояние и да си наглеждаш инвестициите Пък може и някоя лятна сделка да извърти човек.... А пък когато беше търга за БТК бях на майната си (в Армения) и станах рано сабахлем да гледам какво става. После се напих от радост и прибирането до България ми е малко в мъгла ))

Sorry за офтопика...
                              По-голям кеф е да гледаш "каки" и да получаваш само отчети.По-релаксиращо е.
                              "Не презирай врага, ако ти се струва слаб, не се страхувай от врага, ако ти се струва силен."

Коментар

• Аз лично никъде не мърдам без лаптоп и два GSM-a. Голям кеф е да си лежиш в шезлонга на плажа или край басейна, с питие на една ръка разстояние и да си наглеждаш инвестициите Пък може и някоя лятна сделка да извърти човек.... А пък когато беше търга за БТК бях на майната си (в Армения) и станах рано сабахлем да гледам какво става. После се напих от радост и прибирането до България ми е малко в мъгла ))

Sorry за офтопика...
                                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Working...
                                X