If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Борсата е нещо прекалено сериозно за мен, за да се хващам на басове, а и по-принцип не обичам.Другия петък по това време ще те чакам пак в тази тема за да те поздравя ако си спечелил.Лека нощ от мен.
Лаека!
защо не се обзаложи можеше и да спечелиш
лека!
Борсата е нещо прекалено сериозно за мен, за да се хващам на басове, а и по-принцип не обичам.Другия петък по това време ще те чакам пак в тази тема за да те поздравя ако си спечелил.Лека нощ от мен.
......... После се напих от радост и прибирането до България ми е малко в мъгла ))...
С арменски коняк лошо се напива.
Ами да..., да беше пил кумис,произвежда се все още там близо до Армения от ферментирало кобилешко мляко,някой историци твьрдят ,че това е било традиционно питие на прабьлгарите-екологично чисто и безопасно-от него не боли глава
Момчета и момичета, цялата работа е затваряне на репо сделки - не виждате ли и кои позиции падат най-много - любимите на репаджиите, както казва Facts - It's pay day! А сега точно е времето, когато изтича един месец от записването за КТБ, когато имаше много репа - свидетел съм какво беше преди един месец в Пощата, така че не пишете глупости. Лично аз изсипах днес по една позиция, за да затварям репо - парите, от което бяха уж за КТБ.
Аз лично никъде не мърдам без лаптоп и два GSM-a. Голям кеф е да си лежиш в шезлонга на плажа или край басейна, с питие на една ръка разстояние и да си наглеждаш инвестициите Пък може и някоя лятна сделка да извърти човек.... А пък когато беше търга за БТК бях на майната си (в Армения) и станах рано сабахлем да гледам какво става. После се напих от радост и прибирането до България ми е малко в мъгла ))
Sorry за офтопика...
По-голям кеф е да гледаш "каки" и да получаваш само отчети.По-релаксиращо е.
Е...да но понякога води до инфаркт,не само каките,но и инвестицийте
Аз лично никъде не мърдам без лаптоп и два GSM-a. Голям кеф е да си лежиш в шезлонга на плажа или край басейна, с питие на една ръка разстояние и да си наглеждаш инвестициите Пък може и някоя лятна сделка да извърти човек.... А пък когато беше търга за БТК бях на майната си (в Армения) и станах рано сабахлем да гледам какво става. После се напих от радост и прибирането до България ми е малко в мъгла ))
Sorry за офтопика...
По-голям кеф е да гледаш "каки" и да получаваш само отчети.По-релаксиращо е.
"Не презирай врага, ако ти се струва слаб, не се страхувай от врага, ако ти се струва силен."
Sorry за офтопика...
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар