IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да дойдат мечките

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lynx
    Защо точно след 40-50 дни?
    Разгара на отпускарския сезон
    Life won't wait for you.

Коментар

• Защо точно след 40-50 дни?

Коментар

• Първоначално изпратено от lynx
        Може да не им харесват тези нива за влизане.
        Да, може. Ми що тогава не влязоха по-рано? Не ми се вярва тия милиони да са ги натрупали напоследък и изведнъж
        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Пичове за мечки можем да говориме след 40-50 дни.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Мдаа, а и пенсионните фондове все повече инвестират в чужбина по последни статистически данни, така че защо да раздуват балони тук.

Коментар

• Може да не им харесват тези нива за влизане.

Коментар

• Пенсионните фондове разполагат със 150 млн. лв. за инвестиции в акции
                От: Красимир Йорданов
                k.yordanov@investor.bg
                08.06.2007 14:24

Свободните средства в пенсионните фондове за инвестиции в акции са 150 млн. лв., а още толкова са наличните средства в тях, които съгласно закона могат да се инвестират в дружества със специална инвестиционна цел и в договорни фондове.

Това заяви Милен Марков от Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване по време на организираната от БФБ-София в Пловдив трета регионална кръгла маса "Българска фондова борса и бизнесът - партньори в европейския съюз".

От своя страна, свободните средства в пенсионните фондове за инвестиции в държавни и общински облигации, които са в рамките на законовите изисквания, възлизат на 300 млн. лв.

Според Марков пенсионните фондове са готови да инвестират в облигации при доходност между 6,5% и 7,5%. По думите му има потенциал да се привлекат допълнително осигурени лица, като през следващите 10-15 години ще има само натрупване на средства във фондовете, но не и изходящи парични потоци под формата на пенсии.

Към края на март пенсионните дружества са вложили 382,3 млн. лв. в акции и 201 млн. лв. в корпоративни облигации. Към края на март 24% от инвестициите на пенсионните фондове са в акции, 26,1% са вложени в ДЦК, 12,64% - в корпоративни облигации и 21,86% - в депозити.

На провеждания днес семинар присъстват представители на бизнеса в региона, инвестиционни посредници, медии и гости, сред които и кметът на Пловдив - Иван Чомаков.
                Не знам при това положение за какви мечки става въпрос ... Но също така се чудя за чий х.й пенсионните фондове си ги държат тия свободни средства....
                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Симона
                  Ррррррррр (това е мечи рев). Сииилниии сме, мноооогооо сме!
                  Я да видим знаете ли тогава какво е "бик"- това е мечка, която много е ръмжала (и си е продала акциите).

Коментар

• Ррррррррр (това е мечи рев). Сииилниии сме, мноооогооо сме!

Коментар

• Круме погледни в Българските отбори в евротурнирите стр 34/35,за да не разводнявам повече тази тема
                      За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• обаче каква енергия се отприщи тук не е истина.Като гледам с какъв хъс се пише,ако и така се купуват акции,то ще сме първи в света по повишаващи индекси

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                          Първоначално изпратено от emos
                          E много бързо забрави ,държеше на бас за 100долара и аз те предупредих,че е безсмислено но щом държиш приемам
                          Ако е така ще ти го платя, само ми го ......копирай......баса
                          утре сутрин
                          За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                            Мечките къш от БФБ-то.Всичките.И Мечо Пух и мечето Ръкспин и Баба Меца.Айде де.Тука сме Чикаго Булс.
                            Що бе - нека дойдат и Ръкоблудното мече и Пухкавото и Ба`а меца - та да ги отстреляме со патрони за глиган... :-)
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от emos
                              E много бързо забрави ,държеше на бас за 100долара и аз те предупредих,че е безсмислено но щом държиш приемам
                              Ако е така ще ти го платя, само ми го ......копирай......баса

Коментар

• E много бързо забрави ,държеше на бас за 100долара и аз те предупредих,че е безсмислено но щом държиш приемам

Коментар

Working...
                                X