Първоначално изпратено от emos
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да дойдат мечките
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от аналгинаКрум ми предложи бас на ЛС "По 10 000 лв че ги имам.
За да ти докажа кажи на каква цена да ги сложа 1-я ден., но няма да е на по малко от 135 лв.....и извинявай не са 2 000 а са някъде към 1935бр...готов ли си.."
Още утре и аз мога да пусна 193500бр. Монбат на мах за 10сек. за да съм сигурен, че няма да ги вземат, щото ги нямам. Шефът ще ми откъсне главата после, но мога да го направя. Така, че и тоз бас ми намирисва нещо.а ти имаш..
За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от МечкаПървоначално изпратено от СимонаОт 30 май не е имало коментари тук. Мисля, че мечките започват вече да ръмжат за крехко биче месце.
Почти няма сериозно дружество, което вече да не е поне 2-3% назад. Ама утре наистина се очертава да е интересно...
meche_cveti93 да, и на мен ми се струва ,че тук си е жива корида.
Коментар
-
Първоначално изпратено от аналгинаКрум ми предложи бас на ЛС "По 10 000 лв че ги имам.
За да ти докажа кажи на каква цена да ги сложа 1-я ден., но няма да е на по малко от 135 лв.....и извинявай не са 2 000 а са някъде към 1935бр...готов ли си.."
Още утре и аз мога да пусна 193500бр. Монбат на мах за 10сек. за да съм сигурен, че няма да ги вземат, щото ги нямам. Шефът ще ми откъсне главата после, но мога да го направя. Така, че и тоз бас ми намирисва нещо.а ти имаш..
Коментар
-
Слънчев вятър
Цитат:
Какво стана с мечките ....... ?
meche_cveti93 - Нема мечки тука май Smile, тука са бичо настроени Smile Ей зажаднели сте за шоу, кравопийци ниедни Smile Дайте му на човека да се окопити бе Smile сам единичък срещу целия форум Smile мале, мале ше му стане лошо Smile
Бай Круме не се вързвай па и ти бе, човек Smile Тука сички сме си наши ора бе Smile Пийни едно по неколко пъти, и че ти мине, гледай само да не удариш на некое менте че се ослепява Smile а па утре е тежък борсов денSmile и требва да гледаме ясно по кобосите, да внимаваме да не кажеме SELL, наместо BUY за Као-то, Smile SmileSmileайде мир, мир бай Круме, че по тва време се прават некои погрешки
Тази вечер е интересно и може да не гледаме XXL.
Коментар
-
Първоначално изпратено от СимонаОт 30 май не е имало коментари тук. Мисля, че мечките започват вече да ръмжат за крехко биче месце.
Почти няма сериозно дружество, което вече да не е поне 2-3% назад. Ама утре наистина се очертава да е интересно...Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил
Коментар
Коментар