IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да дойдат мечките

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от emos
    Първоначално изпратено от Han Krum
    Първоначално изпратено от аналгина
    Крум ми предложи бас на ЛС "По 10 000 лв че ги имам.
    За да ти докажа кажи на каква цена да ги сложа 1-я ден., но няма да е на по малко от 135 лв.....и извинявай не са 2 000 а са някъде към 1935бр...готов ли си.."
    Още утре и аз мога да пусна 193500бр. Монбат на мах за 10сек. за да съм сигурен, че няма да ги вземат, щото ги нямам. Шефът ще ми откъсне главата после, но мога да го направя. Така, че и тоз бас ми намирисва нещо.
    Ами направи разликата, аз нямам ШЕФ, както се пее в едноименната песен на ДИЧО от бившето Д2... а ти имаш..
    Като стана въпрос за басове Круме въпреки предупрежденията ми,че ми съвестно да печеля по този начин,какво стана със 100те долара.Шампионата отдавна завърши
    Т.е.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
      Първоначално изпратено от аналгина
      За да ти докажа кажи на каква цена да ги сложа 1-я ден., но няма да е на по малко от 135 лв.....и извинявай не са 2 000 а са някъде към 1935бр...готов ли си.."
      Още утре и аз мога да пусна 193500бр. Монбат на мах за 10сек. за да съм сигурен, че няма да ги вземат, щото ги нямам. Шефът ще ми откъсне главата после, но мога да го направя. Така, че и тоз бас ми намирисва нещо.
      Ами направи разликата, аз нямам ШЕФ, както се пее в едноименната песен на ДИЧО от бившето Д2... а ти имаш..
      Като стана въпрос за басове Круме въпреки предупрежденията ми,че ми съвестно да печеля по този начин,какво стана със 100те долара.Шампионата отдавна завърши
      За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Че тя корекцията си е в пълен ход...
        Почти няма сериозно дружество, което вече да не е поне 2-3% назад. Ама утре наистина се очертава да е интересно...
        Momcheta, spiraite narkoticite veche ste golemi hora !!!

Коментар

• PI4OVE BLAGODARIA ZA PODKREPATA.ISKAH DA RAZOBLI4A HAN KRUM I USPIAH.OTIVAM SI PRI MONBAT,AKO VI STANE MU4NO TAM SUM .THANK S

Коментар

• Гладни инвеститори мечки сънуват.

Коментар

• Vsichki sa se naigrali tazi vecher ))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Мечка
                Първоначално изпратено от Симона
                От 30 май не е имало коментари тук. Мисля, че мечките започват вече да ръмжат за крехко биче месце.
                Че тя корекцията си е в пълен ход...
                Почти няма сериозно дружество, което вече да не е поне 2-3% назад. Ама утре наистина се очертава да е интересно...
                Мечка,добре си го казал.Очаквам утре сутрин много бикове да изкупуват някой от позцийте.

meche_cveti93 да, и на мен ми се струва ,че тук си е жива корида.

Коментар

• Първоначално изпратено от аналгина

Коментар

• Vsichki mechki na skarata . . . . . .

Коментар

• Слънчев вятър
                      Цитат:
                      Какво стана с мечките ....... ?
                      meche_cveti93 - Нема мечки тука май Smile, тука са бичо настроени Smile Ей зажаднели сте за шоу, кравопийци ниедни Smile Дайте му на човека да се окопити бе Smile сам единичък срещу целия форум Smile мале, мале ше му стане лошо Smile
                      Бай Круме не се вързвай па и ти бе, човек Smile Тука сички сме си наши ора бе Smile Пийни едно по неколко пъти, и че ти мине, гледай само да не удариш на некое менте че се ослепява Smile а па утре е тежък борсов денSmile и требва да гледаме ясно по кобосите, да внимаваме да не кажеме SELL, наместо BUY за Као-то, Smile SmileSmileайде мир, мир бай Круме, че по тва време се прават некои погрешки
                      Тука е корида . В Монбат спорят за процента на лихвите при ипотека. В Синергон воюват с VHK и си мерат ......... работа .
                      Тази вечер е интересно и може да не гледаме XXL.

Коментар

• Първоначално изпратено от kork
                        ex,мечки,стягайте се за утре,ще вдигаме индексите май

ИИИИИИИИИИИААААААХХХХХ.

МУУУУУУУУ

Коментар

• Първоначално изпратено от Симона
                          От 30 май не е имало коментари тук. Мисля, че мечките започват вече да ръмжат за крехко биче месце.
                          Че тя корекцията си е в пълен ход...
                          Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил

Коментар

• ex,мечки,стягайте се за утре,ще вдигаме индексите май

Коментар

• Мечките къш от БФБ-то.Всичките.И Мечо Пух и мечето Ръкспин и Баба Меца.Айде де.Тука сме Чикаго Булс.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Tuka samo milioneri se subrali )

Mnogo veselo v tozi topic be, da ne utepahte nqkoq mechka

Коментар

Working...
                                X