IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да дойдат мечките

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Крум ми предложи бас на ЛС "По 10 000 лв че ги имам.
    За да ти докажа кажи на каква цена да ги сложа 1-я ден., но няма да е на по малко от 135 лв.....и извинявай не са 2 000 а са някъде към 1935бр...готов ли си.."
    Още утре и аз мога да пусна 193500бр. Монбат на мах за 10сек. за да съм сигурен, че няма да ги вземат, щото ги нямам. Шефът ще ми откъсне главата после, но мога да го направя. Така, че и тоз бас ми намирисва нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Скучаещ милионер
      Ето ги,дойдоха!
      А, как може да си милионер и да си скучаещ!? Дано да е само ник!

Коментар

• Какво стана с мечките ....... ?
        meche_cveti93 - Нема мечки тука май , тука са бичо настроени Ей зажаднели сте за шоу, кравопийци ниедни Дайте му на човека да се окопити бе сам единичък срещу целия форум мале, мале ше му стане лошо
        Бай Круме не се вързвай па и ти бе, човек Тука сички сме си наши ора бе Пийни едно по неколко пъти, и че ти мине, гледай само да не удариш на некое менте че се ослепява а па утре е тежък борсов ден и требва да гледаме ясно по кобосите, да внимаваме да не кажеме SELL, наместо BUY за Као-то, айде мир, мир бай Круме, че по тва време се прават некои погрешки

Коментар

• Първоначално изпратено от аналгина
          Круме, от 20мин. се озъртам и аз за ЛС, а нямаааааааа. Вече взех да се чувствам пренебрегнат :-(

) Бре моето още не е дошло ))
          Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Аз допускам, че Хана има 2000 бр. от КОРП и почти съм сигурен, Крум е стара пушка на БФБ, така че парите за 2000 акции навярно ги има , а и те не са чак толкова много пари, навярно хващайки увеличението на ГАЗ и в последствие освобождавайки ЦЕХИМ и МОНБАТ си е купил КОРП, като не е участвал в КАО. :-))) Но той си е малко завислив, така го усешам аз, нещо като расте и той не е включен в играта се изказва неподготвен и негативно. :-))

Така, че не винаги това което хвърчи се яде. :-))

Коментар

• в тази тема няма място за тях.тук се събрахме сума ти бикове

Коментар

• Ето ги,дойдоха!
                "Не презирай врага, ако ти се струва слаб, не се страхувай от врага, ако ти се струва силен."

Коментар

• Какво стана с мечките ....... ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                    Първоначално изпратено от kork
                    направо си си институционален инвеститор,аз викам 300-350 бива,ама то небивало.
                    Айде със здраве и от сега смятай печалбите,като стартираме от 78 -80 направо ще си направиш удара.
                    Ако имаш някаккви съмнения че ги имам 1-ят ден ще ги сложа (CORP)примерно на някаква цена в диапазона(120.001 лв-140.001 лв) за да не ми ги вземат, това е просто че се съмняваш..
                    Да хане,малко се съмнявам,но ти не ге приемай лично,просто така,здравословно съмнение.Все пак бая паря си е това.
                    Съжалявам,че чак сега отговарям,но имах работа.
                    пс

може и на лично да ми отговориш,няма нужда да ги слагаш на някаква висока цена.

Коментар

• Круме, от 20мин. се озъртам и аз за ЛС, а нямаааааааа. Вече взех да се чувствам пренебрегнат :-(

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                        Ауууу че интересно тука ау, ау, ау
                        Бе хора, бе не го дразнете човеко бе пийнал е малко, случва се не го сецвайте Крум по тва време, то малко ли му идва КАО-то па и вие отгоре
                        Бай Круме, кажи нещо ново баце кажи некой нов мухабет, некоя нова тактика шах играш ли големо въображение се иска голема игра ей сега тука играеме една много корава партия с големото куче и аха да ме обърне, тайно съм включил големата елка на помощ и още е неясен резултата
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Ауууу че интересно тука ау, ау, ау
                          Бе хора, бе не го дразнете човеко бе пийнал е малко, случва се не го сецвайте Крум по тва време, то малко ли му идва КАО-то па и вие отгоре
                          Бай Круме, кажи нещо ново баце кажи некой нов мухабет, некоя нова тактика шах играш ли големо въображение се иска голема игра ей сега тука играеме една много корава партия с големото куче и аха да ме обърне, тайно съм включил големата елка на помощ и още е неясен резултата

Коментар

• Майна и понеже съм никакъв играч а не като тем, дай да се хванем на бас пред всички, да видим дали ги имам или ги нямам а......На по 10000 лв, а отворко...

Коментар

• Майна и ти имаш ЛС

Коментар

• Та за какво беше тая тема пичове?
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X