IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да дойдат мечките

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Майната
    Защо избиваш комплекси Круме ) 2000 Corp ..) са равни на продадени акции за милион и половина в МОНБАТ и ХИМ )) а и за толкова ли продаде от двете на около 9.5 )) за Каолина)) .
    Голям смях )

Досега те смятах за играч типичен Форексчия ... малко слаб .. ама вече си ) никакъв играч за мен )) .. или по скоро комплексар )
    Абе човек не всички са като вас , ами 1.5 млн и кво...

Коментар

• Защо избиваш комплекси Круме ) 2000 Corp ..) са равни на продадени акции за милион и половина в МОНБАТ и ХИМ )) а и за толкова ли продаде от двете на около 9.5 )) за Каолина)) .
      Голям смях )

Досега те смятах за играч типичен Форексчия ... малко слаб .. ама вече си ) никакъв играч за мен )) .. или по скоро комплексар )
      Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
        Да имаш 2000 бр. Корпоративна банка, смятам, че си пуснал поръчка за над 1.5 млн. лв. ?!? Баровец ли го раздаваш ))
        Имаш ЛС

Коментар

• Да имаш 2000 бр. Корпоративна банка, смятам, че си пуснал поръчка за над 1.5 млн. лв. ?!? Баровец ли го раздаваш ))

Коментар

• Хахаахах, че и комплексар завалията :-), като не може да впечатли с друго и започна да си фантазира 2000бр. Във форума бройките не могат да се доказват за разлика от знанията и уменията и за това е толкова смел Крумчо. Много си смешен бе пич. За тез бройки едва ли някой посредник би се навил да ти приеме поръчка без да внесеш цялата сума предварително. Та колко вкара - един - два милиона ли и в КАО толкова и в ПИБ толкова и кеш поне 2-3 пъти по толкова. Че ти имаш над 10млн.лв. бе пич. Сега иди си вземи едно студено чайче от хладилника и се успокой малко :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
              Първоначално изпратено от kork
              направо си си институционален инвеститор,аз викам 300-350 бива,ама то небивало.
              Айде със здраве и от сега смятай печалбите,като стартираме от 78 -80 направо ще си направиш удара.
              Ако имаш някаккви съмнения че ги имам 1-ят ден ще ги сложа (CORP)примерно на някаква цена в диапазона(120.001 лв-140.001 лв) за да не ми ги вземат, това е просто че се съмняваш..
              То такъв диапазон няма да има вероятно, но е хубаво да ги сложиш в горния диапазон да ги видим наистина - много ще бъде интересно, ще се очистиш името ))

Коментар

• Първоначално изпратено от kork
                направо си си институционален инвеститор,аз викам 300-350 бива,ама то небивало.
                Айде със здраве и от сега смятай печалбите,като стартираме от 78 -80 направо ще си направиш удара.
                Ако имаш някаккви съмнения че ги имам 1-ят ден ще ги сложа (CORP)примерно на някаква цена в диапазона(120.001 лв-140.001 лв) за да не ми ги вземат, това е просто че се съмняваш..

Коментар

• направо си си институционален инвеститор,аз викам 300-350 бива,ама то небивало.

Коментар

• На 13.80лв КАО може да си взема, но след 2 години, дотогава ще ги оставя на теб, а аз ще си развъртам парите. Както виждаш сам, аз на твоето място мога да бъда винаги, но ти на моето никога не можеш да бъдеш - за целта трябва да завършиш Финанси с отличен и да работиш аз един от големите ИП 5 години, да познаваш половината брокери и силни хора в бранша. И ако за второто може да кажеш, че те мързи и работиш само за себе си, то за първото няма кво да кажеш, защото за тва се иска много акъл, нещо което е видно, че ти липсва:-)

Коментар

• Хане,с тия 2000 CORP направо ми изгоря елката бе

Коментар

• Първоначално изпратено от аналгина
                        Първоначално изпратено от Han Krum
                        Първоначално изпратено от Майната
                        ) БФБ не е като FOREXса Круме ) ... само да не стане като продадени CHIM i MONBAT ) заради златната глина ))
                        Няма Форекс, няма морекс, лавината ще е навсякъде, а за глината само може да си мечтаеш да си на мое място...но айде дано пък ти си прав...
                        Колко нагъл трябва да е човек, за да напише подобна глупост? За какво да ти завижда, за яловата позиция ли? Че утре да рече и ще си купи на твоята цена и то без да чака 2 месеца като теб :-)
                        П.П. Крумчо и да върне пазара едва ли ще видиш някога нивата, на които излезе за да се набуташ в плаващите пясъци. Спирай се , че с твоя жалък плач вече ставаш смешен.
                        Аналгин ли си къв си, не те знам.... не коментирай нещо което ти е тъй далечно. На моее място едва ли може да си и ти и някой СИ, не защото имам КАО или CORP- 2000бр(хехехее)., а понеже ще влезнете на 13.80 и ще излезнете на 16 лв мах...а аз ще улуча момента за излизане..... защо ли .......айде дерзай..
                        Защото ЗНАМ..

Коментар

Утре ще има вери много мечки и ако някой си мисли да се прави на бик отсега да се отказва...
                          На международните пазари биковете не могат да си намерят място да се скрият, тъй че опичайте си акъла..
                          Хане, ти си опичай акъла с Као, че там май влязоха и не малко чуждестранни инвеститори, а те са най-плашливи в такива моменти. Не мислиш ли? Или викаш Као, като е ново ИПО е имунизирано, него не го ловят корекции, те са само за Монбат и Химимпорт )

Коментар

Първоначално изпратено от Майната
                            ) БФБ не е като FOREXса Круме ) ... само да не стане като продадени CHIM i MONBAT ) заради златната глина ))
                            Няма Форекс, няма морекс, лавината ще е навсякъде, а за глината само може да си мечтаеш да си на мое място...но айде дано пък ти си прав...
                            Колко нагъл трябва да е човек, за да напише подобна глупост? За какво да ти завижда, за яловата позиция ли? Че утре да рече и ще си купи на твоята цена и то без да чака 2 месеца като теб :-)
                            П.П. Крумчо и да върне пазара едва ли ще видиш някога нивата, на които излезе за да се набуташ в плаващите пясъци. Спирай се , че с твоя жалък плач вече ставаш смешен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната

Коментар

• ) БФБ не е като FOREXса Круме ) ... само да не стане като продадени CHIM i MONBAT ) заради златната глина ))
                                Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

Working...
                                X