IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бикове vs. Мечки на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
    Днес бичетата се опитаха да минат настъпление, ала твърде голямата група доведе до неразбирателство в решителните моменти. Имайки предвид, че големите пари влязоха в защитни акции (Атера и Софарма), то можем да предположим, че съвсем скоро мечетата ще поемат контрола върху играта. Надали някой инвестира милиони, за да очаква стабилен ръст точно по тези позиции. Може би още от утре ще видим дали защитния вал на бичетата ще издържи на мечия напън.
    +1
    Хубав коментар си направил,за което едно голямо браво от мен...ще е интересно ако всеки ден около 18:00 часа публикуваш по един такъв безпристрастен в лек футболен стил коментар...успех и занапред

Коментар

• 555 от мен

Коментар

• Верно ли.Ами ако познаете посока ще тегля едни репа да надмина Батя и съм във вашия тим..Днес ме зарибяваха от 2 банки за кредити..За 8процента потребителски.Затова, ако някой знае да ми каже по колко вървят сега репата

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          Да ама в твоя отбор бе Кире
          Я вземи ела при нас чи не виждам как шъ да се спогаждате
          Кирето и аз го виждам в нашия отбор, отвсякъде отговаря на профила. Трансферна цел за зимния прозорец.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Ееее Прецаканката по голяма ъпърка и оптимистка от Батя..Бравоо Прециии
            Да ама в твоя отбор бе Кире
            Я вземи ела при нас чи не виждам как шъ да се спогаждате

Коментар

• Ееее Прецаканката по голяма ъпърка и оптимистка от Батя..Бравоо Прециии

Коментар

• Днес бичетата се опитаха да минат настъпление, ала твърде голямата група доведе до неразбирателство в решителните моменти. Имайки предвид, че големите пари влязоха в защитни акции (Атера и Софарма), то можем да предположим, че съвсем скоро мечетата ще поемат контрола върху играта. Надали някой инвестира милиони, за да очаква стабилен ръст точно по тези позиции. Може би още от утре ще видим дали защитния вал на бичетата ще издържи на мечия напън.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                  Бикове (35) - Батя (660), Софикс (700), dddd (670), BSETrader, SoHo (635), dex (640), Protokol (680), orakula (730), maximilian (621), Penko (850), Киро (600), Big Bear (556), polax (620), 2012 (650), dici (590), inta53 (568), съни (580), stani (555), спекуланта (625), api (690), jorkata_pz (652), Наивник (580), gross (820), vigilant (629), хайръсъзоff (522), todorov_74 (530), nacheff (550), realista (640), sinbad (575), vankel (748), kubrat (551), 1_9_7_8 (681), precakanoto (714), etihad (666), pepe1234 (618)

Мечки (12) - Равновесие, Форекс Мастър, Fiscalist (400), Монти (430), ghettoff (415), Ташунко (450), pipbel (405), al4en (401), swot (354), vajvaj (500), tony75 (451), ripwalk (497)

Списъкът ще го редактирам и добавям..
                  Заповядайте!

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                    Анкетите вече ги правя на конвейр - лесно ми е - но ми трябват въпросите и най вече потенциалните отговори. Ако някой изброи примерно 7- 8 възможни отговора за страхове за 2015 и после двама трима допълнят още варианти веднага му правя блиц анкета, като ще добавя и някой мой страх
                    ....даже и отговорите ги знам и си ги слагам предварително.....

Коментар

• Съдейки по липсата на народ по темите след обед, явно нещата се пораздвижиха Аз очаквам скоро, да видим сега мечетата ли ще станат бичета или обратното?

gettoff, ще актуализираш ли пак поста с отразени всички прогнози до момента?
                      Last edited by pepe1234; 27.01.2015, 17:49.

Коментар

• Преци ти кога ще вземеш репата..Да помогнеш за UUUP 1000

Коментар

Анкетите вече ги правя на конвейр - лесно ми е - но ми трябват въпросите и най вече потенциалните отговори. Ако някой изброи примерно 7- 8 възможни отговора за страхове за 2015 и после двама трима допълнят още варианти веднага му правя блиц анкета, като ще добавя и някой мой страх
                          Най-големия страх на бфб-играча е, да не паднат папирките като метеоритите като през късите летни топли нощи
                          При метеоритите все пак си пожелаваме нещо хубаво като ги видим, та изглеждат по-малко страшни
                          Разбира се, старите спекуланти като Батя, вече не ги е страх толкова много
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            Страх ли ви е от мечки?
                            Като ви е страх от мечки ходите ли в гората?
                            Вярно ли е, че мечките мислят, че хората растат по дърветата?
                            Пак си гледал "Планетата на маймуните" ........
                            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• 618 прогноза.

За анкетата да кажем: Изборите в гърция, мерките на ЕЦБ, Сагата с пенсионната реформа. Курса на долара . Цената на петрола. И другите да добавят още няколко фактора важни, Еврофондовете на Дончев примерно , КТБ и т.н Въпроса е накрая да излиза средна стойност по всеки от въпросите според броя на анкетираните.Идеята е скалата да е от -5 до +5 и нулата посредата за всеки от въпросите. После да сумираме в едно цяло положително или отрицателно число всички десет средни стойности. Така ще имаме средна както за всеки от въпросите така и обобщена средна за десетте. Хубаво е резултатите да ги имаме като числа и после после за всяка средна ще можем да кажем пимерно +2.24 => позитивно отражение.

Ето и примерна скала за въпросите:
                              -5 пагубно...................+5 отлично
                              -4 много зле...............+4 много добре
                              -3 зле.........................+3 добре
                              -2 негативно...............+2 позитивно
                              -1 слабо негативно..... +1 слабо позитивно
                              .......................0 не се отрзява
                              Last edited by pepe1234; 27.01.2015, 16:02.

Коментар

Страх ли ви е от мечки?
                                Като ви е страх от мечки ходите ли в гората?
                                Вярно ли е, че мечките мислят, че хората растат по дърветата?

Коментар

Working...
                                X