Първоначално изпратено от pepe1234
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бикове vs. Мечки на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеТъй като тази тема, отразява реалните страхове и надежди на акционерите интересно би било за една анкета, 10 събития с оценка по 10тобалната скала в + и - да си направим за събитията оказващи влияние на БФБ. Т.е. да си осредним очакванията спрямо събитията и да видим относителната им тежест в нашите оценки. Ако Биг Беър го намира за интересно, а и другите бих искал да предложа идея за такава анкета с 10те най-важни събития оказващи влияние примерно... Така дори ще имаме някакво статистическо обосновано предположение на нашите оценки за софикс. Всъщност хубаво е да има и 0 като възможност за отговор за тези които мислят, че дадено събитие е ирелевантно за БФБ. По този начин ще добием педстава и ще имаме осреднена относителна тежест за всяко едно от тези 10 събития.И накрая като сумираме стойностите можем да видим съответно колко в + и колко в - са очакванията за развитието на софикс.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение+1За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениение тука сме група за емоционална взаимо поддръжка нещо като Клуб на анонимия притежател на български акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеТъй като тази тема, отразява реалните страхове и надежди на акционерите интересно би било за една анкета, 10 събития с оценка по 10тобалната скала в + и - да си направим за събитията оказващи влияние на БФБ. Т.е. да си осредним очакванията спрямо събитията и да видим относителната им тежест в нашите оценки. Ако Биг Беър го намира за интересно, а и другите бих искал да предложа идея за такава анкета с 10те най-важни събития оказващи влияние примерно...
Коментар
-
Тъй като тази тема, отразява реалните страхове и надежди на акционерите интересно би било за една анкета, 10 събития с оценка по 10тобалната скала в + и - да си направим за събитията оказващи влияние на БФБ. Т.е. да си осредним очакванията спрямо събитията и да видим относителната им тежест в нашите оценки. Ако Биг Беър го намира за интересно, а и другите бих искал да предложа идея за такава анкета с 10те най-важни събития оказващи влияние примерно... Така дори ще имаме някакво статистическо обосновано предположение на нашите оценки за софикс. Всъщност хубаво е да има и 0 като възможност за отговор за тези които мислят, че дадено събитие е ирелевантно за БФБ. По този начин ще добием представа и ще имаме осреднена относителна тежест за всяко едно от тези 10 събития.И накрая като сумираме стойностите можем да видим съответно колко в + и колко в - са очакванията за развитието на софикс.Last edited by pepe1234; 27.01.2015, 15:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеАми тогава те правим Пиерлуиджи Колина на тематаLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАз съм гърмян заек. Живота ме научи да съм балансиран. Аз съм готов и за двата вариянта. Така че съм мечо настроен бик или бичо настроен мечок .... А иначе, който ме "познава" от преди 7-8-9 години знае крайностите ми Не доведоха до нищо добро и сега гледам да анализирам а да не се панирам. Гледам по другите теми на доста колеги им гори под дупетата ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеghettoff мисля че обясних по долу че всъщност сте много повече от бичетата - ние тука сме група за емоционална взаимо поддръжка нещо като Клуб на анонимия притежател на български акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДа слушаме Батя- UUUUP 1000Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеМонти в Оптимизма се е развихрил и се бори стоически срещу 2-3 бика. Мачкай Монти!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеАми мисля, че е хубаво да напишеш едно число и да видимLife won't wait for you.
Коментар
Коментар