IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бикове vs. Мечки на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
    абсолютно да, ама си ме попропуснал малко...
    Извинявай, ще повториш ли, че наистина съм пропуснал. Да не търся назад..

Коментар

Тъй като тази тема, отразява реалните страхове и надежди на акционерите интересно би било за една анкета, 10 събития с оценка по 10тобалната скала в + и - да си направим за събитията оказващи влияние на БФБ. Т.е. да си осредним очакванията спрямо събитията и да видим относителната им тежест в нашите оценки. Ако Биг Беър го намира за интересно, а и другите бих искал да предложа идея за такава анкета с 10те най-важни събития оказващи влияние примерно... Така дори ще имаме някакво статистическо обосновано предположение на нашите оценки за софикс. Всъщност хубаво е да има и 0 като възможност за отговор за тези които мислят, че дадено събитие е ирелевантно за БФБ. По този начин ще добием педстава и ще имаме осреднена относителна тежест за всяко едно от тези 10 събития.И накрая като сумираме стойностите можем да видим съответно колко в + и колко в - са очакванията за развитието на софикс.
      Анкетите вече ги правя на конвейр - лесно ми е - но ми трябват въпросите и най вече потенциалните отговори. Ако някой изброи примерно 7- 8 възможни отговора за страхове за 2015 и после двама трима допълнят още варианти веднага му правя блиц анкета, като ще добавя и някой мой страх
      Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
        +1
        Извинявай за нахалството, но би ли се включил с прогноза
        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
          ние тука сме група за емоционална взаимо поддръжка нещо като Клуб на анонимия притежател на български акции
          +1

Коментар

• абсолютно да, ама си ме попропуснал малко...

Коментар

Тъй като тази тема, отразява реалните страхове и надежди на акционерите интересно би било за една анкета, 10 събития с оценка по 10тобалната скала в + и - да си направим за събитията оказващи влияние на БФБ. Т.е. да си осредним очакванията спрямо събитията и да видим относителната им тежест в нашите оценки. Ако Биг Беър го намира за интересно, а и другите бих искал да предложа идея за такава анкета с 10те най-важни събития оказващи влияние примерно...
              А ти въобще число казал ли си?

Коментар

• Тъй като тази тема, отразява реалните страхове и надежди на акционерите интересно би било за една анкета, 10 събития с оценка по 10тобалната скала в + и - да си направим за събитията оказващи влияние на БФБ. Т.е. да си осредним очакванията спрямо събитията и да видим относителната им тежест в нашите оценки. Ако Биг Беър го намира за интересно, а и другите бих искал да предложа идея за такава анкета с 10те най-важни събития оказващи влияние примерно... Така дори ще имаме някакво статистическо обосновано предположение на нашите оценки за софикс. Всъщност хубаво е да има и 0 като възможност за отговор за тези които мислят, че дадено събитие е ирелевантно за БФБ. По този начин ще добием представа и ще имаме осреднена относителна тежест за всяко едно от тези 10 събития.И накрая като сумираме стойностите можем да видим съответно колко в + и колко в - са очакванията за развитието на софикс.
                Last edited by pepe1234; 27.01.2015, 15:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                  Ами тогава те правим Пиерлуиджи Колина на темата
                  Може.Честта смирено приемам с благодарности..... Но косата си НЯМА да стрижа ...
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                    Аз съм гърмян заек. Живота ме научи да съм балансиран. Аз съм готов и за двата вариянта. Така че съм мечо настроен бик или бичо настроен мечок .... А иначе, който ме "познава" от преди 7-8-9 години знае крайностите ми Не доведоха до нищо добро и сега гледам да анализирам а да не се панирам. Гледам по другите теми на доста колеги им гори под дупетата ....
                    Ами тогава те правим Пиерлуиджи Колина на темата

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                      ghettoff мисля че обясних по долу че всъщност сте много повече от бичетата - ние тука сме група за емоционална взаимо поддръжка нещо като Клуб на анонимия притежател на български акции
                      Пуста суета. И аз това говоря през цялото време. Да си кажат какво мислят, а не какво им се иска.

Коментар

• ghettoff мисля че обясних по долу че всъщност сте много повече от бичетата - ние тука сме група за емоционална взаимо поддръжка нещо като Клуб на анонимия притежател на български акции
                        Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Да слушаме Батя- UUUUP 1000
                          E, Кире недей така, все пак 1000 е 4 пъти по-малко от 4000 Нека сме малко по- реалисти ))
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Да слушаме Батя- UUUUP 1000

Коментар

Монти в Оптимизма се е развихрил и се бори стоически срещу 2-3 бика. Мачкай Монти!!!
                              Аз на Монти не разчитам да се справи с биковете, виж началника му е друга работа

Коментар

Ами мисля, че е хубаво да напишеш едно число и да видим
                                Аз съм гърмян заек. Живота ме научи да съм балансиран. Аз съм готов и за двата вариянта. Така че съм мечо настроен бик или бичо настроен мечок .... А иначе, който ме "познава" от преди 7-8-9 години знае крайностите ми Не доведоха до нищо добро и сега гледам да анализирам а да не се панирам. Гледам по другите теми на доста колеги им гори под дупетата ....
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X