Монти в Оптимизма се е развихрил и се бори стоически срещу 2-3 бика. Мачкай Монти!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бикове vs. Мечки на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеА съдията от кой отбор играе?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеБичета, при смазващото количествено превъзходство на терена да не вкарате и един гол до момента. Само цъкате в нашата половина. Срамота!
Да ви друснем една контра сега, ама нашият майстер тренер, г-н Горанов, не е измислил новата тактика.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеБичета, при смазващото количествено превъзходство на терена да не вкарате и един гол до момента. Само цъкате в нашата половина. Срамота!
Да ви друснем една контра сега, ама нашият майстер тренер, г-н Горанов, не е измислил новата тактика.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнениеНе съм редовен участник във форума, но ще дам една прогноза 666.
Коментар
-
http://www.investor.bg/novini-i-anal...albata-188075/
Това изобщо не попречи на балонирането им и да се търгуват понастоящем на 30-40 РЕ
Американските биотехи ряпа да ручат..
То да бяха само тези...с мед да ги намажеш.
Ала разбирковците от голямото стадо казват че пазара ни бил суперевтин.
А икономиката ни най великата от всички 19 регионални пазари и заслужено сме на 1во място по доходност за последните 2 години.
Да им пожелаем успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБатя, не ги сипя аз прогнозите.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеЗа парите на хората с депозити забравете, без значение лихвените нива и още по-малко доходността от АДСИЦ-ите. За огромната маса от тях акциите са абсолютна измама и биха си държали депозит и на 0% лихва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеГетов е мечка, но има акции. Равният и той е мечка, ама стиска някакви акции. Вожда е на същото дередже.
Коментар
-
Батя, не ги сипя аз прогнозите, а това са фактите..Прогнозите са ти смешни и неверни..Мене не ме мисли, а внимавай с репата..Колкото и да се правиш на гуру много можеш да се осуркаш..Не само, че говореше за 1000, но и всеки ден спамеш за големи ръстове...Нали няма да се отречеш и тази година от думите си..Ставаш комичен пич, в стремежа си да се правиш на велик..То и други спамърски прогнози си правил..Какво стана с огромния потенциал на Синергон и колко новобранци набута там...Last edited by Kiro; 26.01.2015, 23:31.
Коментар
Коментар