Преци, много пъти съм ти казвал..Само със числа не става в инвестициите..Трябват и други неща..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бикове vs. Мечки на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеКире, никога не сме имале 10 млрд инвестиция Не са прави за 20 (според числата)
Through 10 national programmes, Bulgaria has been allocated EUR 9.88 billion from ESI Funds over the period 2014-2020. With a national contribution of EUR 1.86 billion, Bulgaria has a total budget of EUR 11.73 billion to be invested in various areas, from creating jobs and growth to providing an innovation-friendly business environment as well as advancing social inclusion and protecting the environment.
http://ec.europa.eu/regional_policy/...sheet-bulgaria
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИ сме имали 10 милиарда пчи през 2007-а ли ?! Не мисля че сме имали толкова. ако имахме, сега щяхме да сме по-добре от гърчулята. Те бяха усвоили към 25 млрлд откакто са в евросъюза, не е реалисти1но ние да сме направили 10 само през 2007. То де да беше така разбира се
1018,40 милиона евро(1 018 400 000 eur)
За Q1/2018 се очаква преките чуждестранни инвестиции в България да достигнат 87,9 милиона евро
(87 900 000 eur)
https://tradingeconomics.com/bulgari...tment/forecast( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Я кажи кога ще бъдат достигнати цените на ИПО-та,не говорим за печалби?Има много тежки случаи ,които погледното от страни приличат на измама и пладнешки грабеж.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеКире, никога не сме имале 10 млрд инвестиция Не са прави за 20 (според числата)
приличат на измама и пладнешки грабеж.
- 1 like
Коментар
-
http://www.su-varna.org/izdanij/Ikon...ges%203-14.pdf
Преци, де да бяха само 2 пъти..Потърси малко да видиш, че са прави..
Коментар
-
Гросс, лъжеш се.според мен, но да видим числата , (може да видиш сам) борсовата не беше 24. А сега е - Сегмент акции Premium 2 303 340 654 BGN Сегмент акции Standard 19 350 222 494 BGN Сегмент за дружества със специална инвестиционна цел 700 049 870 BGN т.е. над 3 пъти от това което си мислиш (данни от bse-sofq.bg) Не е препоръка - Готино посрещане на новата година (за всички ) И повече положителни мисли и емоцииНе е препоръка... !!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИ сме имали 10 милиарда пчи през 2007-а ли ?! Не мисля че сме имали толкова. ако имахме, сега щяхме да сме по-добре от гърчулята. Те бяха усвоили към 25 млрлд откакто са в евросъюза, не е реалисти1но ние да сме направили 10 само през 2007. То де да беше така разбира се
Коментар
-
И сме имали 10 милиарда пчи през 2007-а ли ?! Не мисля че сме имали толкова. ако имахме, сега щяхме да сме по-добре от гърчулята. Те бяха усвоили към 25 млрлд откакто са в евросъюза, не е реалисти1но ние да сме направили 10 само през 2007. То де да беше така разбира сеНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KiroПреци, да се сравнява с нивата от преди кризата е световна практика..Навсякъде с нормален пазар тези нива са подминати..Не е работа на шефа на КФН да казва какъв е пазара и да му влияе, а в същото време да се отписват публични компании и да се ощетяват миноритарните акционери..Да си чувала в САЩ или ЕС шефовете на регулаторни органи да правят подобни внушения..Защо ли биткойна не влияе на пазара в САЩ или другите нормални пазари..Явно ние сме най развитата крипто страна за да сме толкова повлияни..Търси другаде причините.. Защо навсякъде нещата се случват, а тук не..Знаеш ли за десет години с колко са намалели чуждите инвестиции.. https://news.bg/economics/20-pati-na...10-godini.html 20 пъти намалели чуждите инвестиции у нас за последните 10 годиниНе е препоръка... !!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Нали се сещате че давайки тези прогнози това не са върхови стойности ,а такива за края на годината.Това би трябвало да означава че в определен момент индекса може да докосне 900 за известно време......доста оптимистично!
Аз затова подкрепям Експат защото те дадоха тласъкът през 2016 който доведе до тоя подем. Сега пак са жизнено важни за пазара и при нови пари отвън е възможно и нови пари от местни фондове да се инвестират и това да задвижи силно пазара.
- 1 like
Коментар
Коментар