IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бикове vs. Мечки на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Гетофф, младока 1996 да не се е прехвърлил при Вас под нов ник

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      Това не ми прилича на честна игра
      Ако държиш на Кирето и ти си добре дошъл в нашия отбор Може да се съберете отново. Нужно е само да повярваш в 62% фибоначи на 400..

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
        О друга страна ако аз имах милиони щях да инвестирам точно в Атера и Софарма,а не в рискови.Хубавия дивидент при Атера и стабилната цена на Софарма ще ми гарантират хубав дивидентен годишен доход и сравнително не много голяма ,но стабилна капиталова доходност и същевременно риск съпоставим с банките на този етап ,ако не и по малък!
        Факт е, че големите пари са дефанзивни. Аз обичам фактите. Разбира се, че има резон в това, което пишеш. Но ако трендът е нагоре пред избушване защо Софарма? Не може ли офензивната Химимпорт? Хем по-ликвидна, хем по общо мнение с по-голям потенциал за растеж...Батя си го обяснява с липса на големи пакети по другите позиции, демек инвеститорът би бил искал нещо друго, но нямало кой да му продаде. Преди два месеца имаше един младеж с ник 1996, който също твърдеше, че няма акции за продажба. Видяхме какво се случи.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
          Кирето и аз го виждам в нашия отбор, отвсякъде отговаря на профила. Трансферна цел за зимния прозорец.
          Това не ми прилича на честна игра

Коментар

Днес бичетата се опитаха да минат настъпление, ала твърде голямата група доведе до неразбирателство в решителните моменти. Имайки предвид, че големите пари влязоха в защитни акции (Атера и Софарма), то можем да предположим, че съвсем скоро мечетата ще поемат контрола върху играта. Надали някой инвестира милиони, за да очаква стабилен ръст точно по тези позиции. Може би още от утре ще видим дали защитния вал на бичетата ще издържи на мечия напън.
            О друга страна ако аз имах милиони щях да инвестирам точно в Атера и Софарма,а не в рискови.Хубавия дивидент при Атера и стабилната цена на Софарма ще ми гарантират хубав дивидентен годишен доход и сравнително не много голяма ,но стабилна капиталова доходност и същевременно риск съпоставим с банките на този етап ,ако не и по малък!

Коментар

• 557 ako e svobodno

Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
              555 и 556 са заети. 554?

Коментар

667 може ли? 666 е заето..
                667 .......

язък.....

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
                  555 от мен
                  555 и 556 са заети. 554?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    666 от мен
                    667 може ли? 666 е заето..

Коментар

666 от мен
                      https://www.youtube.com/watch?v=7mHe6FMs46o
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Аз съм бичи настроен по принцип, но не очаквам никакви ралита и подобни дивотии. Леко, леко да си расте Софикс, ама редовно капка по капка до 2000 за 10г.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                          а сатанинските ритуали к'ви ще са

На всекиго по много мъки, но от сърце...

Коментар

666 от мен
                            а сатанинските ритуали к'ви ще са

Коментар

• 666 от мен

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                                Аз съм гърмян заек. Живота ме научи да съм балансиран. Аз съм готов и за двата вариянта. Така че съм мечо настроен бик или бичо настроен мечок .... А иначе, който ме "познава" от преди 7-8-9 години знае крайностите ми Не доведоха до нищо добро и сега гледам да анализирам а да не се панирам. Гледам по другите теми на доста колеги им гори под дупетата ....
                                ...това, все едно аз съм го писала )
                                Но, все пак очаквам във втората половина на годината да надделеят външните фактори за икономиката ни и ...затова "изстрелях" едно позитивно число за края на годината, ... даже твърде позитивно, предвид близките очаквания

Коментар

Working...
                                X