Гетофф, младока 1996 да не се е прехвърлил при Вас под нов ник
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бикове vs. Мечки на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТова не ми прилича на честна игра
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеО друга страна ако аз имах милиони щях да инвестирам точно в Атера и Софарма,а не в рискови.Хубавия дивидент при Атера и стабилната цена на Софарма ще ми гарантират хубав дивидентен годишен доход и сравнително не много голяма ,но стабилна капиталова доходност и същевременно риск съпоставим с банките на този етап ,ако не и по малък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеКирето и аз го виждам в нашия отбор, отвсякъде отговаря на профила. Трансферна цел за зимния прозорец.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеДнес бичетата се опитаха да минат настъпление, ала твърде голямата група доведе до неразбирателство в решителните моменти. Имайки предвид, че големите пари влязоха в защитни акции (Атера и Софарма), то можем да предположим, че съвсем скоро мечетата ще поемат контрола върху играта. Надали някой инвестира милиони, за да очаква стабилен ръст точно по тези позиции. Може би още от утре ще видим дали защитния вал на бичетата ще издържи на мечия напън.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение667 може ли? 666 е заето..
язък.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение666 от менLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеа сатанинските ритуали к'ви ще са
На всекиго по много мъки, но от сърце...
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАз съм гърмян заек. Живота ме научи да съм балансиран. Аз съм готов и за двата вариянта. Така че съм мечо настроен бик или бичо настроен мечок .... А иначе, който ме "познава" от преди 7-8-9 години знае крайностите ми Не доведоха до нищо добро и сега гледам да анализирам а да не се панирам. Гледам по другите теми на доста колеги им гори под дупетата ....
Но, все пак очаквам във втората половина на годината да надделеят външните фактори за икономиката ни и ...затова "изстрелях" едно позитивно число за края на годината, ... даже твърде позитивно, предвид близките очаквания
Коментар
Коментар