Първоначално изпратено от Penko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бикове vs. Мечки на БФБ
Collapse
X
-
гетофф, може да запишете тая голяма мечка във вашия отбор
Карол: При SOFIX трендът е низходящ и очакваме поевтиняване към зоната 460/435 пункта
Ама ако след 1-2 месеца се разкаят и опитат връщане сред биците с прогноза 700, няма да ги приемем без хубаво да им издъпаме ушите
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеПри падащ пазар биковете ще загубят - няма къси.
http://www.bse-sofia.bg/?page=News&e...ssue=0&SECNUM=
Може да скъсяваш хима и атерата
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеС Монти сте различен тип мечки. Възможно е да излезеш прав, което не означава, че биковете ще загубят пари!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеАз пък мисля, че акциите ще падат, а аз ще спечеля пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеСопа, сопа, колко даа е сопа? Аз съм на минус 2,40 процента от началото на годината. Това в общи линии е нищо. Те мечки като Монти какъв бой ядоха тази година, ти нас биците ни плашиш. Преди време си говорихме с един приятел, че мечките очакват да загубят пари от акции и познават а биковете очакват да спечелят и пак познават. После като си говорят по между си считат, че другият е идиот защото и двамата в действителност са познали. Единият се чуди как могат да се печелят пари а другият как може да се губят. Такива истории ми се въртят в главата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеБиците сега ги чака голямата сопа.
Тепърва ще се развихрят Ципрас и оня Факис макис.
И двамата кат Форексов фенове на Че геварата - та смятай
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеБиците сега ги чака голямата сопа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеБикове (38) - Батя (660), Софикс (700), dddd (670), BSETrader, SoHo (635), dex (640), Protokol (680), orakula (730), maximilian (621), Penko (850), Киро (600), Big Bear (556), polax (620), 2012 (650), dici (590), inta53 (568), съни (580), stani (555), спекуланта (625), api (690), jorkata_pz (652), Наивник (580), gross (820), vigilant (629), хайръсъзоff (522), todorov_74 (530), nacheff (550), realista (640), sinbad (575), vankel (748), kubrat (551), 1_9_7_8 (681), precakanoto (714), etihad (666), pepe1234 (618), 4i4о (667), intint (557), Иво Орозов (565)
Мечки (12) - Равновесие, Форекс Мастър, Fiscalist (400), Монти (430), ghettoff (415), Ташунко (450), pipbel (405), al4en (401), swot (354), vajvaj (500), tony75 (451), ripwalk (497)
Списъкът ще го редактирам и добавям..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеЕто и от мен Гетоф - 445. Обаче на BGTR30. Софка не я следя
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеО друга страна ако аз имах милиони щях да инвестирам точно в Атера и Софарма,а не в рискови.Хубавия дивидент при Атера и стабилната цена на Софарма ще ми гарантират хубав дивидентен годишен доход и сравнително не много голяма ,но стабилна капиталова доходност и същевременно риск съпоставим с банките на този етап ,ако не и по малък!
много добре казано според мен!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеГетофф, младока 1996 да не се е прехвърлил при Вас под нов ник
Коментар
Коментар