Няма СОФИКС, няма фонд, няма спирка ръстта на цената.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧЕЗ Електро България АД (CEZE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение[/B]
Нищо...Аз ще им напомням от време на време.....( през 1000 лв):D....
Може и да ви досаждам, но обещението си е обещание....( само бай х.й се отмята...)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение[/B]
Нищо...Аз ще им напомням от време на време.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнениебутикова работа си е тая акция, широката публика не се вълнува от нея
Нищо...Аз ще им напомням от време на време.....( през 1000 лв)....Last edited by 4i40; 08.11.2016, 14:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНямам какво да напиша по темата ( щото съм като ударен с мокър парцал ) за най-добрата акция на БФБ, но да стои на забутана на 2-ра страница не е справедливо !
Честито !
Честито !
Коментар
-
http://m.profit.bg/news.php?id=155933
Парите по сметки са 17 к на акция. Най скъпата и едновременно най евтината акция.Last edited by dici; 01.11.2016, 23:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеЗащо пък ви е сплит? Само ще напълните темата с хейтъри. Нека си стои в бутиковия сектор, какво лошо има в това.
Сплит не е необходим. И аз мисля, че ще се омаже темата.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеЗащо пък ви е сплит? Само ще напълните темата с хейтъри. Нека си стои в бутиковия сектор, какво лошо има в това.
Пустото спекулантско сърце не може да не се размечтае за едни бързи 300 %.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЧестито и на теб мистър Баларев !
Апетитът идва с яденето....Няма да бързам с коефициентите....
Акцията си плаче, направо реве за сплит......
пп Все пак тези чехи, трябва да отсрамнят едни други чехи, дето ме прецакаха....
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеМиналата година чеха отказа предложението за 500 лева, сега отпадат претенции на НЕК, присъждат им разноски, с либерализацията нема проблеми, печалбата е супер, накрая ще вземат да се съглсят на 600 лева примерно, което е добре, но по-ми се иска да има и някакъв сплит, че това П/Е 2, ако стане П/Е 10, което не е невъзможно, кой ще ги харчи тия пари не знам...
Да ти имам оптимизЪма....
Аз на 2.5 се надам !
пп Препоръки за покупко-продажби не давам...!!!Last edited by 4i40; 17.10.2016, 12:43.
Коментар
Коментар