Първоначално изпратено от BSEtrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧЕЗ Електро България АД (CEZE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеВече ги намести в дивидента ли, та се кефиш толкова....
пп За мен са малко....Поне за 600 лв на акция се надам....
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеРешението е окончателно и подлежи на принудително изпълнение
Кеф!
пп За мен са малко....Поне за 600 лв на акция се надам....
Коментар
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнениеЧЕЗ Електро България АД-София
Вътрешна информация по чл. 4 от Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти16:22
Уважаеми дами и господа,
На основание чл. 1 от Закона за прилагане на мерките срещу пазарни злоупотреби с финансови инструменти („ЗПМПЗФИ“) във връзка с чл. 17 от Регламент (ЕС) № 596/2014 от 16 април 2014 година относно пазарната злоупотреба (Регламент относно пазарната злоупотреба), с настоящото публично дружество „ЧЕЗ ЕЛЕКТРО БЪЛГАРИЯ” АД, с ЕИК 175133827, със седалище и адрес на управление: гр. София, район „Младост“, бул. „Цариградско шосе” № 159, БенчМарк Бизнес Център, уведомява, че с Решение по арбитражно дело № 36/14 г. Арбитражен съд при БТПП е отхвърлил предявения от „Национална електрическа компания“ ЕАД, ЕИК 000649348 срещу дружеството иск за вземане в размер на 10 190 380.42 лв. Със същото решение Арбитражният съд е осъдил „Национална електрическа компания“ ЕАД да заплати на дружеството 310 941 лв., представляващи обезщетение за разноски по делото. Решението е окончателно и подлежи на принудително изпълнение.
С уважение,
Радослав Димитров
Директор „Връзки с инвеститорите” на „ЧЕЗ Електро България” АД
Кеф!
Коментар
-
ЧЕЗ Електро България АД-София
Вътрешна информация по чл. 4 от Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти16:22
Уважаеми дами и господа,
На основание чл. 1 от Закона за прилагане на мерките срещу пазарни злоупотреби с финансови инструменти („ЗПМПЗФИ“) във връзка с чл. 17 от Регламент (ЕС) № 596/2014 от 16 април 2014 година относно пазарната злоупотреба (Регламент относно пазарната злоупотреба), с настоящото публично дружество „ЧЕЗ ЕЛЕКТРО БЪЛГАРИЯ” АД, с ЕИК 175133827, със седалище и адрес на управление: гр. София, район „Младост“, бул. „Цариградско шосе” № 159, БенчМарк Бизнес Център, уведомява, че с Решение по арбитражно дело № 36/14 г. Арбитражен съд при БТПП е отхвърлил предявения от „Национална електрическа компания“ ЕАД, ЕИК 000649348 срещу дружеството иск за вземане в размер на 10 190 380.42 лв. Със същото решение Арбитражният съд е осъдил „Национална електрическа компания“ ЕАД да заплати на дружеството 310 941 лв., представляващи обезщетение за разноски по делото. Решението е окончателно и подлежи на принудително изпълнение.
С уважение,
Радослав Димитров
Директор „Връзки с инвеститорите” на „ЧЕЗ Електро България” АД
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеКакво стана вдясно?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеХич не ми харесват тез покупки.....
Горе - долу, тримесечен оборот за ден.....Някой, нещо знае....Яд ме е, че не съм аз тоя....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеуф, значи, почвам да се навивам да закупя 1 или 2 хартии тук, но още се чудя сериозно. Иначе супер много ми харесва, че акцията е скъпа и бутикова, ама тези излишни трупания на пари, без да се раздава дивидент, ама много ме притесняват
Успех на държащите тук
Споко бре, няма да свършат...
Да заилядиш !
пп И аз покрай теб ...
Коментар
Коментар