IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЧЕЗ Електро България АД (CEZE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

все така да ти връзва, че и ти най-накрая скъп ремонт да направиш
    Успех на държащите, аз изпуснах влака, а вече не ми се качва, но ви се радвам. Успех.

Никогаш....Все пак това са пари изкарани с доста нерви и съмнения.....

Не са като твоите....Мама, две лели и половин фамилия на млада жена да те обгрижва ......Пари с лопатата ринеш и по 700 лв на м2 ремонт да правиш.....

Коментар

• Profit.bg
      Рекорд на Българска фондова борса – 17 170 лв. за акция14.12.2016 | 12:37

0 0 0

Най-скъпата акция на Българска фондова борса току-що отбеляза нов рекорд. Сделка с книжата на ЧЕЗ Електро България бе сключена на цена от 17 170 лв.

Това, разбира се, не е абсолютен рекорд за родния капиталов пазар, след като преди година Холдинг Пътища дори преминаха границата от 40 000 лв. за лот.

На какво се дължи ръстът в цената на ЧЕЗ Електро България?

Повишението идва след публикувания отчет за третото тримесечие на 2016 г., съгласно който ЧЕЗ Електро отчита нарастване на печалбата си до 17.1 млн. лв. спрямо 5.57 млн. лв. за преди година.

Съвкупните приходи падат до 942 млн. лв. спрямо 1.058 млрд. лв. към 30 септември 2015 г.

Компанията разполага с наличности по банкови сметки и пари в брой на стойност 86.35 млн. лв., което представлява по 17 270 лв. за лот.

Друга от причините за ръста по позицията е фактът, че капиталът на дружеството е от едва 50 000 лв., съставен от 5000 акции с номинална стойност от 10 лв.

В допълнение, струва си да отбележим, че границата от 10 000 лв. за лот бе преодоляна на 31 октомври 2016 г.

В момента търсене по позицията има на цена от 15 001 лв., а предлагане на 1 акция – при ниво от 17 500 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Успех на държащите, аз изпуснах влака, а вече не ми се качва, но ви се радвам. Успех.

Прав си Груьо, и аз гъ гледах и смятах , ама нали кесия кожена е - та не се раздува - не посмях!
        Та гледам я кат тебе и уж за независлиФ се цаля, ама пусто то взора го не обхвата ,
        а колчем и си смятах , че щом на мен ми иде нанагорно ;- КОЛКО ли аджеба ЩЕ ХВРЪКНЕ ,га му дойде времето !!!
        ПТууу , Птууу да не е уроки !
        Берекет за - БАЛАРЕВ ли му бе кръщанката ???

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Не се оплаквам, хваля се......
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение

Не е чак такъв проблем, че стъпката е по-голяма!
            Не се оплаквам, хваля се......

Коментар

Честито на притежателите !
              Извинявам се, че стъпката стана по-голяма, но и радостта е пропорционална на стъпката, а почерпката се оформя подобаваща( засега виртуална )

Не е чак такъв проблем, че стъпката е по-голяма!

Коментар

[/B]
                Нищо...Аз ще им напомням от време на време.....( през 1000 лв)....
                Честито на притежателите !
                Извинявам се, че стъпката стана по-голяма, но и радостта е пропорционална на стъпката, а почерпката се оформя подобаваща( засега виртуална )

Коментар

[/B]
                  Нищо...Аз ще им напомням от време на време.....( през 1000 лв)....
                  Пак честито !

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
                    А ако до 6 месеца стане 35 000 лева, тогава върши ли работа!
                    Затова, че прилепът не вижда светлината, у слънцето ли е вината! Не съм го казал аз!
                    Успех на всички,които видяха потенциала, имат или ще имат.

Коментар

• Страхотна акция, само не мога да си обясня как изведнъж така тръгна нагоре - то и за борсата не мога да си го обясня, ама там е друга бира с разни ЕТФ-и Аз съм доволен, макар и да продадох рано и то само 1 акция, но здраве да е. Успех на всички тук и дано да видите 2-ка скоро отпред на 5-цифреното число
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнение
                        Всички знаем, че парите имат стойност, съизмерима с времето за което се връщат
                        Или иначе казано по-просто, ако акцията стане 25 000 лева след 10 години, то това не върши работа
                        А ако до 6 месеца стане 35 000 лева, тогава върши ли работа!
                        Затова, че прилепът не вижда светлината, у слънцето ли е вината! Не съм го казал аз!
                        Успех на всички,които видяха потенциала, имат или ще имат.

Коментар

• Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение
                          докато догони фундамента свят ще ни се завие
                          Всички знаем, че парите имат стойност, съизмерима с времето за което се връщат
                          Или иначе казано по-просто, ако акцията стане 25 000 лева след 10 години, то това не върши работа
                          IM d best

Коментар

• https://m.facebook.com/story.php?sto...ermaquick=true

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
                              Няма СОФИКС, няма фонд, няма спирка ръстта на цената.
                              Все някога ще спре, разбира се. Но към момента не виждам нито един член на SOFIX да се търгува на ttm PE от 3.4.
                              Не препоръчвам каквото и да било. Просто факти от публикуваните отчети.

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
                                Няма СОФИКС, няма фонд, няма спирка ръстта на цената.
                                докато догони фундамента свят ще ни се завие

Коментар

Working...
                                X