Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧЕЗ Електро България АД (CEZE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Тц, не коментирам.....Ще излезне като манипулация....
Само се радвам на продавачите оптимисти с по 40 К и нагоре....
По мое скромно мнение, няма кой да даде такива пари....Ако направят сплит, както предложих преди 1-2 месеца, може и да се раздвижи търговията...
Пак поддържам това мнение. Бутикови акции само в непубличното пространство. Тук трябват качествени акции с нормален номинал за да има място за ръст и оборот !
Честито !
пп Аз си ампутирах пръста с който "натиснах" продажбата на една акция.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеГледам темата пак на първа страница, викам 4i40 пак се е включил да коментира ъп-а, пък то
Все напред, колеги, да сте все доволни - аз вече нямам, но желая още много растеж. Успех!
Само се радвам на продавачите оптимисти с по 40 К и нагоре....
По мое скромно мнение, няма кой да даде такива пари....Ако направят сплит, както предложих преди 1-2 месеца, може и да се раздвижи търговията...
Пак поддържам това мнение. Бутикови акции само в непубличното пространство. Тук трябват качествени акции с нормален номинал за да има място за ръст и оборот !
Честито !
пп Аз си ампутирах пръста с който "натиснах" продажбата на една акция.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от atanasvidev Разгледай мнениеКолеги, не мислите ли, че пазарната капитализация тук, значително изостава от тази на 3cz? досега и двете дружества формират почти единтичен финансов резултат, но капитализацията на разпределението е 3.5 пъти по-голяма.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнениеАйде чичо
Честито на печелившите !!!!!!!
пп За такива като мен - и радост и мъка.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Прав си Груьо, и аз гъ гледах и смятах , ама нали кесия кожена е - та не се раздува - не посмях!
Та гледам я кат тебе и уж за независлиФ се цаля, ама пусто то взора го не обхвата ,
а колчем и си смятах , че щом на мен ми иде нанагорно ;- КОЛКО ли аджеба ЩЕ ХВРЪКНЕ ,га му дойде времето !!!
ПТууу , Птууу да не е уроки !
Берекет за - БАЛАРЕВ ли му бе кръщанката ???
Коментар
Коментар