IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЧЕЗ Електро България АД (CEZE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• Коментар

• Коментар

• Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Тц, не коментирам.....Ще излезне като манипулация....
              Само се радвам на продавачите оптимисти с по 40 К и нагоре....
              По мое скромно мнение, няма кой да даде такива пари....Ако направят сплит, както предложих преди 1-2 месеца, може и да се раздвижи търговията...
              Пак поддържам това мнение. Бутикови акции само в непубличното пространство. Тук трябват качествени акции с нормален номинал за да има място за ръст и оборот !

Честито !

пп Аз си ампутирах пръста с който "натиснах" продажбата на една акция.....
              За всичко има време. Когато цената на акция беше около 7К, бях сложил една за продажба на 22 806 лева. След това я преместих доста по-нагоре. Така мисля да направя и с другите, колкото останат... Поздрав от един оптимист!

Коментар

• Ясно, внимавай с пръстите, ще ти трябват за наздравиците
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  Гледам темата пак на първа страница, викам 4i40 пак се е включил да коментира ъп-а, пък то
                  Все напред, колеги, да сте все доволни - аз вече нямам, но желая още много растеж. Успех!
                  Тц, не коментирам.....Ще излезне като манипулация....
                  Само се радвам на продавачите оптимисти с по 40 К и нагоре....
                  По мое скромно мнение, няма кой да даде такива пари....Ако направят сплит, както предложих преди 1-2 месеца, може и да се раздвижи търговията...
                  Пак поддържам това мнение. Бутикови акции само в непубличното пространство. Тук трябват качествени акции с нормален номинал за да има място за ръст и оборот !

Честито !

пп Аз си ампутирах пръста с който "натиснах" продажбата на една акция.....

Коментар

• Гледам темата пак на първа страница, викам 4i40 пак се е включил да коментира ъп-а, пък то
                    Все напред, колеги, да сте все доволни - аз вече нямам, но желая още много растеж. Успех!
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от atanasvidev Разгледай мнение
                      Колеги, не мислите ли, че пазарната капитализация тук, значително изостава от тази на 3cz? досега и двете дружества формират почти единтичен финансов резултат, но капитализацията на разпределението е 3.5 пъти по-голяма.
                      Двете дружества са много различни. Едното държи всички стратегически активи в 1/3 от България, естествен монопол е, а другото е търговец в конкурентна среда, на който единствените активи са вземания от клиенти (били те добри или лоши). Въпреки това че и двете имат ЧЕЗ в името са много много различни.

Коментар

• Ами то е причината е ясна
                        Цената на акцията. При едно сплитче 1000:1 тук ще е различно.
                        Инак сега неиституционалните трябва да освободят за дълго и доста кеш за да се наредят отляво. През това време другаде този кеш ще им носи някакви %ове.

Коментар

• Колеги, не мислите ли, че пазарната капитализация тук, значително изостава от тази на 3cz? досега и двете дружества формират почти единтичен финансов резултат, но капитализацията на разпределението е 3.5 пъти по-голяма.

Коментар

• Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение
                            Айде чичо
                            Леко се изнервям с тази неравномерна стъпка.....

Честито на печелившите !!!!!!!

пп За такива като мен - и радост и мъка.....

Коментар

• Айде чичо

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Прав си Груьо, и аз гъ гледах и смятах , ама нали кесия кожена е - та не се раздува - не посмях!
                                Та гледам я кат тебе и уж за независлиФ се цаля, ама пусто то взора го не обхвата ,
                                а колчем и си смятах , че щом на мен ми иде нанагорно ;- КОЛКО ли аджеба ЩЕ ХВРЪКНЕ ,га му дойде времето !!!
                                ПТууу , Птууу да не е уроки !
                                Берекет за - БАЛАРЕВ ли му бе кръщанката ???
                                Благодаря! Успех на всички и Весели празници!

Коментар

Working...
                                X