Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧЕЗ Разпределение България АД (CEZD)
Collapse
X
-
Konsultant
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеОт 1.91 загуба сега на 2.77 печалба.
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеОт 1.91 загуба сега на 2.77 печалба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеИзвинявам се за глупавия въпрос, но все пак да попитам, дали все още го има онова разделение на евтин ток през ноща. Нали преди имаше нощна и дневна тарифа. Някой запознат ли е?
Да има го.
До 30.10 нощната тарифа е между 23.00 и 7.00 , а от ноември до края на март нощната тарифа е от 22.00 до 6 сутринта.
По принцип цената на нощната тарифа е почти 2 пъти по-ниска от дневната.
За всеки оператор - ЧЕЗ ,ЕВН и Енерго про стойностите са различни.
Надявам се да съм бил полезен .
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеЕбахти централата! И аз искам такава!
А нещо за сметките за ток - няма ли да има намаление нещо?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
А нещо за сметките за ток - няма ли да има намаление нещо?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеНякой знае ли дали вече си преместиха централата на Цариградско ?
Преди месец като минавах още не бяха ,но се виждаже ,че се работи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеАко се окажат сметките правилни, дано пенсийте натиснат да видим дивидентче!
Защото ЧЕЗ - майката е публично дружество и плаща всяка година дивидент.
А тук, местната и рожба с кански мъки се съгласи един път да плати и с още по-големи мъки да направи сплит ..?!
Коментар
-
Konsultant
Ако се окажат сметките правилни, дано пенсийте натиснат да видим дивидентче!
Защото ЧЕЗ - майката е публично дружество и плаща всяка година дивидент.
А тук, местната и рожба с кански мъки се съгласи един път да плати и с още по-големи мъки да направи сплит ..?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеИ аз имам такива очаквания - очаквам печалбата за 9 мес, да бъде поне 9- 10 млн
Коментар
-
Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнениеОт доста повече от месец са там, но държат само 3 етажа от нея, защото етажите са огромни, поне тези на по-ниските нива...... Не слагат лого може би нарочно
Коментар
Коментар