4Д , ами тя не търгува тя е тук за да намира кусури и да цитира Костолани. За първото е страх имала е загуби и е страх от нови.Сега избива комплекси, че тя вече не губи, а другите може да го направят..Ами различни хора , а аз съм над 90% в акции
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧЕЗ Разпределение България АД (CEZD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСпоред мен ти си карък Преци- не си за този рисков пазар.Страх те е и не можеш да губиш.Стой си на 0 процента лихва депозит и все цитирай Костолани.Всичко ти е скъпо и всичко е лошоLast edited by precakanoto; 30.05.2016, 22:38.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
precakanoto, аз нямам ЧЕЗ. Има някои неща, които не ми харесват, но това не е важно. Обсъждахме, че 3CZ няма нищо общо с либерализацията. Ама нищо общо. Той се занимава с пренос на енергия а не с търговия или производство. Той ще остане под регулация. Либерализацията ще се отрази на другото дружество. Просто ми е странно как е възможно да търгувате нещо без да знаете какво е. Цената на тока на либерализиран и регулиран пазар няма нищо общо с това дружество.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеЗнаеш ли с какво се занимава 3CZ? Не е търговия с електричество? Знаеш ли как стига електричеството до крайният клиент? Не е по въздуха.
И това донякъде ок, добре дотук, но ако мислиш, че ако другите дружества свият маржовете, а чеза ще ги държи гордо ...каква е ползата от либерализацията, виж как е навън и пак си прецени какво да чакаш в бъдеще - да ти растат маржовете или да спадат след либерализация!?!?Last edited by precakanoto; 30.05.2016, 22:13.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеа каква е връзката с инвестициите, приходите и печалбата!??
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеКакво общо има 3CZ и либерализацията? За 1СZ разбирам да се притесняваш но тук няма връзка.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеЗапочваш да приличаш на Булсона, което никак не говори добре в хорските очи, поне според мен. За да не кажеш, че просто се заяждам искам да те питам защо тази за мен невярна информация я постваш тук, а не в чез електро?Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИмам познати от фирма, където са договорили ток под 10 стинки, (незнам обаче дали е от чез), но това поражда въпроса - ако след либерализацията (която започна отскоро) цените се свият неамлко, каква печалба очаквате да напишат и какви дивиденти съответно ако чехите са пред неизвестното дали евентуално колко ще им се свият приходите.. !?!?!?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИмам познати от фирма, където са договорили ток под 10 стинки, (незнам обаче дали е от чез), но това поражда въпроса - ако след либерализацията (която започна отскоро) цените се свият неамлко, каква печалба очаквате да напишат и какви дивиденти съответно ако чехите са пред неизвестното дали евентуално колко ще им се свият приходите.. !?!?!?!Last edited by 15%; 30.05.2016, 21:56.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Имам познати от фирма, където са договорили ток под 10 стинки, (незнам обаче дали е от чез), но това поражда въпроса - ако след либерализацията (която започна отскоро) цените се свият неамлко, каква печалба очаквате да напишат и какви дивиденти съответно ако чехите са пред неизвестното дали евентуално колко ще им се свият приходите.. !?!?!?!Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеДа видим дали някой от представителите на фондовете ще предложи дивидентПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеДа видим дали някой от представителите на фондовете ще предложи дивидентНе е препоръка... !!!
Коментар
Коментар