3.44 лв. доход на акция според консолидирания за първото тримесечие на 2016 г.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧЕЗ Разпределение България АД (CEZD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеЯнуари се пенявихте за дивидент, те ви на
Очаквам силен натиск на излизащи чужденци от тази позиция до 1-2 години и цени малко под 100 лв. за парче“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеЯнуари се пенявихте за дивидент, те ви на
Очаквам силен натиск на излизащи чужденци от тази позиция до 1-2 години и цени малко под 100 лв. за парче
Коментар
-
Точката в дневния ред обаче е широко формулирана и дава възможност акционерите да решат дивидент да бъде разпределен, ако пожелаят това. Конкретният текст на точката е "Вземане на решение за неразпределяне, съответно разпределяне на печалбата на Дружеството и за изплащане на дивидент".
В Инвестор добре са го написали. Дано да има файда от широката формулировка.
П.П. Ако и от ЧЕЗ Електро АД излезнат с една широка формулировка няма да е никак зле.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Ебаси ...И аз , и аз...
Продадох си любимите акции за да се набутам в ЧЕЗ...
Без дивидент, ще им резна земното.....Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеАз го разбирам така : (Взимане на решение за разпределяне на дивидент.) защо им е да го пишат толкова сложно. Дано представителите на фондовете да поискат разпределяне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеМоже и да не е нищо, в поканата е написано много йезуитски:
"Вземане на решение за неразпределяне, съответно разпределяне на печалбата на Дружеството и за изплащане на дивидент".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеАз си искам дивидентите! Ебаси, всички други в сектора дават, тия се правят на луди.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Ебаси ...И аз , и аз...
Без дивидент, ще им резна земното.....
Дружество монополист, кой ще го измести или ще му вземе пазарния дял? На БФБ е без алтернатива.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеАз си искам дивидентите! Ебаси, всички други в сектора дават, тия се правят на луди.
Ебаси ...И аз , и аз...
Без дивидент, ще им резна земното.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеМоже и да не е нищо, в поканата е написано много йезуитски:
"Вземане на решение за неразпределяне, съответно разпределяне на печалбата на Дружеството и за изплащане на дивидент". Един вид ние искаме увеличение на цената на тока и предлагаме да не се изплаща, ама ако миноритарите/фондове където са парите на хората/ настояват...Абе мани.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеИли хубаво, или нищо. Значи нищо!
"Вземане на решение за неразпределяне, съответно разпределяне на печалбата на Дружеството и за изплащане на дивидент". Един вид ние искаме увеличение на цената на тока и предлагаме да не се изплаща, ама ако миноритарите/фондове където са парите на хората/ настояват...Абе мани.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеА за другото ЧЕЗ кога ще се разбере..?
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеЗа Разпределение излезе преди малко в x3. Днес утре ще излезе и за другото.
Коментар
Коментар