Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧЕЗ Разпределение България АД (CEZD)
Collapse
X
-
Пътека се прави камък по камък!
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНе можеш да прикриеш зад измислените си истории смразяващия страхЗнам, че не ти е лесно, но не може да живееш само със измислените си спомени.Та значи 4, 5 процента по твоята аритметика са по малко от голямата ти 0Ти пък и бас и предложи, ами ако загуби.И от това епстрах.Ех ПрециНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Не можеш да прикриеш зад измислените си истории смразяващия страхЗнам, че не ти е лесно, но не може да живееш само със измислените си спомени.Та значи 4, 5 процента по твоята аритметика са по малко от голямата ти 0Ти пък и бас и предложи, ами ако загуби.И от това епстрах.Ех ПрециLast edited by Kiro; 30.05.2016, 23:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеЗначи виртуалния ни облог е следният - аз инвестирам тук /на цена 121 лв./, а ти седиш на кеш за срок от 3 години. Това означава обаче, че нито ти, нито аз имаме право да пренасочваме активите си! Слез 3 години ще видим кой колко е напред . Аз и ти разбира се няма да помним за този облог, но все пак е нещо.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНулата си е нула Прец и мнго страхНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеСпоред мен има вероятност кеша да е по-добра алтернатива от много хартии, отделям му по-голяма тежест и вкарвам свободния да чака за на кирето папирите. Има и 2-3 позиции, които може да са добре в перспектива, но не искам да афиширам, нали Кирето иска да ми се присмива, а ги чакам да се катурнат за да заредя))))) Кеша си има своя специфика, не е като хартията, знаем, че хартията щом бъде купена във форума се появява и темата "Защо когато някой се набабани в някоя избушена акция, започва да я хвали във форума", - автор Софикс, вярно че опитвах да я активирам няколко пъти, но нямаше интерес, изглежда хората не обичат да се присмиват на себе си))))Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеА не е ли по добре 4, 5% вместо нула и сковаващ страхНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеПреци, дай по-добра алтернатива за период от 3 г. например. Кажи ти какво ще правиш в този период, в какво ще инвестираш?Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАз тук никога съм нямал, а ти не лъжи, не ти отива.Просто кажи- ами мене си ме е страх и стискам паричките на 0 процента.Човещинка си е
Жалко, че нямаш, защото щях да те помоля да изчислиш деведентната доходност при положение, че миналата година няма, а цената се е избушила с над 10-15% )))) Лоша работа, но както виждаш математиката показва по-добре 0% отколкото -% )))))Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНапротив Кире, това го изтръргувах и го продадох на по-високите нива, в един друг момент, но по сегашните цени не бих се навило да те освободя от твоите ценни книги))))Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение4Д , ами тя не търгува тя е тук за да намира кусури и да цитира Костолани. За първото е страх иимала е загуби и е страх от нови.Сега избива комплекси, че тя вече не губи, а другите може да го направят..Ами различни хора , а аз съм над 90% вц акцииНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеprecakanoto, аз нямам ЧЕЗ. Има някои неща, които не ми харесват, но това не е важно. Обсъждахме, че 3CZ няма нищо общо с либерализацията. Ама нищо общо. Той се занимава с пренос на енергия а не с търговия или производство. Той ще остане под регулация. Либерализацията ще се отрази на другото дружество. Просто ми е странно как е възможно да търгувате нещо без да знаете какво е. Цената на тока на либерализиран и регулиран пазар няма нищо общо с това дружество.Не е препоръка... !!!
Коментар
Коментар