Импов, а смяташ ли дължимите данъци
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дивиденти от акции
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнениеИма, заради тях, аз съм тук и следя форума и акциите от вече 4-5 месеца. Та сигурен съм, че не съм единствен и че има и други птички, независимо дали пишат или не във форума, но пролетта ще дойде неминуемо
Ето: Монбат днес го хвалят, че ще раздаде рекорден дивидент - ама - въпреки че е рекорден, дивидентна доходност спрямо последна сделка - 3.74% !!! В същото време - акция на Allianz: дивидентна доходност - 5.29%, акция на HSBC - 6.6%... е, защо според тебе да си купя Монбатовици?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнениеИма, заради тях, аз съм тук и следя форума и акциите от вече 4-5 месеца. Та сигурен съм, че не съм единствен и че има и други птички, независимо дали пишат или не във форума, но пролетта ще дойде неминуемо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеТони, само ние дребните и дивидентите се вижда, че не сме достатъчни да завъртим колелото. Тия дивиденти ги има всяка година, но виждаш че промяна няма !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеСофарма групата ще залее пазара с над 25млн дивиденти
Стара Планина и те над 10млн общо ще кихнат
Монбат и те над 10млн ще отделят
БРЕФ, АТЕРА, Фазера, Хим-а, Спиди и т.н. и т.н.
Отново много кинти на пазара ще дойдат до 3-4 месеца, ха дано завъртят колелото и покажат на българите, че депозита и тухлите си имат доста конкурентна алтернатива!
Поздрави и успех на всички!!!
Коментар
-
Софарма групата ще залее пазара с над 25млн дивиденти
Стара Планина и те над 10млн общо ще кихнат
Монбат и те над 10млн ще отделят
БРЕФ, АТЕРА, Фазера, Хим-а, Спиди и т.н. и т.н.
Отново много кинти на пазара ще дойдат до 3-4 месеца, ха дано завъртят колелото и покажат на българите, че депозита и тухлите си имат доста конкурентна алтернатива!
Поздрави и успех на всички!!!
Коментар
-
Запис от онлайн семинар "Как се спестява в дивидентни акции"
Привет!
Тук можете да гледате запис от проведен онлайн семинар "Как се спестява в дивидентни акции".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМоже да намалят, но няма да спрат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМоже да намалят, но няма да спрат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеда извинявай, прав си за спиди. за трейдинга мисля, че може да намалят или махнат дивидента заради експанзията при аптеките
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеда извинявай, прав си за спиди. за трейдинга мисля, че може да намалят или махнат дивидента заради експанзията при аптеките
Коментар
Коментар