IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дивиденти от акции

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Импов, а смяташ ли дължимите данъци

Коментар

• Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнение
      Има, заради тях, аз съм тук и следя форума и акциите от вече 4-5 месеца. Та сигурен съм, че не съм единствен и че има и други птички, независимо дали пишат или не във форума, но пролетта ще дойде неминуемо
      Драги приятелю - на тая борса сме под 4000 човека и нечовеци (подове, покове и разни други), дето от години се надлъгваме туканка. Трябва масова информационна кампания за тия работи, за да влязат свежи пари на борсичката ни... ама и това да стане - де ще инвестират тия хора? Че то компаниите, дето снасят читав дивидент (поне 4.8% напримерно доходност спрямо цената на акцията) се броят на пръстите на рачичките, а май и на едната рачичка само !!! Затуй няма и търговия - Атерата - дето уж е баси оборотната акция, за година има по-малък оборот, отколкото акциите на Allianz правят само на Франкфуртската за ДЕН !!!

Ето: Монбат днес го хвалят, че ще раздаде рекорден дивидент - ама - въпреки че е рекорден, дивидентна доходност спрямо последна сделка - 3.74% !!! В същото време - акция на Allianz: дивидентна доходност - 5.29%, акция на HSBC - 6.6%... е, защо според тебе да си купя Монбатовици?
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнение
        Има, заради тях, аз съм тук и следя форума и акциите от вече 4-5 месеца. Та сигурен съм, че не съм единствен и че има и други птички, независимо дали пишат или не във форума, но пролетта ще дойде неминуемо
        То е хубаво, че има и нови птички тук, но сме все дребни такива ! Нужни са ни от по едрите за да се раздвижим, само с дребни няма да стане !

Коментар

• Голяма част от дивидентите отиват в мажоритарите и свързаните им фирми, а видно е, че някои даже не искат и да изкупуват обратно своите акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
            Тони, само ние дребните и дивидентите се вижда, че не сме достатъчни да завъртим колелото. Тия дивиденти ги има всяка година, но виждаш че промяна няма !

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              Софарма групата ще залее пазара с над 25млн дивиденти
              Стара Планина и те над 10млн общо ще кихнат
              Монбат и те над 10млн ще отделят
              БРЕФ, АТЕРА, Фазера, Хим-а, Спиди и т.н. и т.н.

Отново много кинти на пазара ще дойдат до 3-4 месеца, ха дано завъртят колелото и покажат на българите, че депозита и тухлите си имат доста конкурентна алтернатива!
              Поздрави и успех на всички!!!
              Тони, само ние дребните и дивидентите се вижда, че не сме достатъчни да завъртим колелото. Тия дивиденти ги има всяка година, но виждаш че промяна няма !

Коментар

• Софарма групата ще залее пазара с над 25млн дивиденти
                Стара Планина и те над 10млн общо ще кихнат
                Монбат и те над 10млн ще отделят
                БРЕФ, АТЕРА, Фазера, Хим-а, Спиди и т.н. и т.н.

Отново много кинти на пазара ще дойдат до 3-4 месеца, ха дано завъртят колелото и покажат на българите, че депозита и тухлите си имат доста конкурентна алтернатива!
                Поздрави и успех на всички!!!

Коментар

• този семинар трябваше 2010г да го направят

Коментар

• Запис от онлайн семинар "Как се спестява в дивидентни акции"

Привет!

Тук можете да гледате запис от проведен онлайн семинар "Как се спестява в дивидентни акции".

Коментар

• Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        Може да намалят, но няма да спрат.
                        Чичо Оги и той трябва да взима някой лев от инвестицията си в компанията я

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Може да намалят, но няма да спрат.
                          Само напред и нагоре

Коментар

• Може да намалят, но няма да спрат.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                              да извинявай, прав си за спиди. за трейдинга мисля, че може да намалят или махнат дивидента заради експанзията при аптеките
                              Софарма се нуждае от парите от дивидента на трейдинга и не биха ги спряли току така!

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                                да извинявай, прав си за спиди. за трейдинга мисля, че може да намалят или махнат дивидента заради експанзията при аптеките
                                Съгласна съм. Според мен трябва следващите няколко години да се съсредоточат над излизането на нови пазари и разширяването на дистрибуторската мрежа. То не е лошо да се дава деивидент, но в конкретния случай, нито инвеститорите печелят, кой знае колко много от него, а ръстът на компанията се забавя.

Коментар

Working...
                                X